Επιλέξτε το τέλειο Smartphone για τη μαμά σας

Οι σημερινές μαμάδες είναι απασχολημένες. Είτε τρέχουν για δουλειά είτε για πρακτική ποδοσφαίρου, πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι - και ποιος καλύτερος τρόπος από ό, τι με ένα smartphone ;

Η μητέρα σας θα αγαπήσει το νέο της τηλέφωνο για πολλούς λόγους, αλλά καλύτερα από όλα, θα είναι πάντα προσβάσιμος και θα μπορεί να συνδυάζει το iPod, τη φωτογραφική μηχανή και το τηλέφωνό της σε μια καταπληκτική συσκευή. Τα περισσότερα smartphones διαθέτουν όλες τις σύγχρονες λειτουργίες όπως Bluetooth, Wi-Fi, καταστήματα εφαρμογών, κάμερες και άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τη συγκράτηση φωτογραφιών, βίντεο και μερικές φορές ακόμη και εγγράφων και άλλων αρχείων.

Apple iPhone X

μήλο

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το iPhone είναι το smartphone που κυριαρχεί στους περισσότερους καταλόγους επιθυμιών - ακόμα και τη μαμά σας. Διαθέτει κομψή σχεδίαση με μεγάλη, όμορφη οθόνη αφής και όλες τις εφαρμογές που μπορείτε να ζητήσετε ποτέ.

Εάν η μητέρα σας δεν διαθέτει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή μοιράζει το αγκάλιασμα της μαζί της, θα λατρέψει το γεγονός ότι το iPhone έχει υπέροχες φωτογραφίες και έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για να κρατήσει όλα αυτά.

Το iPhone X μπορεί να χρεώσει ασύρματα , το οποίο είναι ένα τεράστιο όφελος για τους γονείς και άλλους πολυάσχολους λαούς. Απλά ρίξτε το στο τακάκι φόρτωσης και ξεχάστε το μέχρι να χρειαστεί.

Εάν το πιο πρόσφατο iPhone είναι πολύ ακριβό για το budget-minded mom, σκεφτείτε ένα παλαιότερο iPhone όπως το iPhone 7 ή το iPhone 6, τα οποία είναι μονίμως μειωμένα επειδή υπάρχουν νεότερα διαθέσιμα. Περισσότερο "

Google Pixel 2

Google

Εάν η μαμά σας είναι ένας εραστής όλων των πραγμάτων Google, θα εκτιμήσει σίγουρα το smartphone Pixel. Λειτουργεί τόσο καλά με άλλα προϊόντα της Google, όπως τα ηχεία τους , το ακουστικό VR με Daydream View και το Google Assistant .

Εάν η μητέρα είναι χρήστης ενέργειας, είναι ένας άλλος λόγος για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το τηλέφωνο. Χρησιμοποιήστε την όλη μέρα για τυχερά παιχνίδια και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, φορτίστε γρήγορα όποτε κι αν βρίσκεστε - το τηλέφωνο μπορεί να χτυπήσει επτά ώρες ζωής της μπαταρίας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Όχι μόνο το smartphone της Pixel 2 της Google είναι ένας γρήγορος φορτιστής, είναι ανθεκτικό στο νερό και εξαιρετικά γρήγορος. Ιδανικό για παιχνίδια και άλλα έντονα πράγματα όπως το multitasking και το streaming.

Πολλά μοντέρνα smartphones μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες, αλλά το smartphone της Google κάνει πολλές λίστες "καλής λήψης φωτογραφικών μηχανών" λόγω της επιλογής Πορτρέτο και της υποστήριξης βίντεο 4K . Εάν η μητέρα σας αγαπά να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή, συνιστούμε το τηλέφωνο Google Pixel.

Επιπλέον, οι χρήστες Pixel λαμβάνουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εικόνα που λαμβάνεται από το Pixel μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν στο Google Photos , στην αρχική της ποιότητα. Το τηλέφωνο μπορεί να αποθηκεύσει έως και 128 GB δεδομένων ούτως ή άλλως, αλλά η δωρεάν online αποθήκευση είναι επίσης μεγάλη!

Η XL έκδοση του Pixel προσφέρει ένα εντυπωσιακό 6 "της εκπληκτικής οθόνης OLED, η οποία είναι μια ολόκληρη ίντσα μεγαλύτερη από την κανονική έκδοση και κάνει ακόμα πιο εύκολη την παρακολούθηση ταινιών, την περιήγηση στο διαδίκτυο και τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών.

BlackBerry KEYone

Balckberry

Λίγες τηλεφωνικές συσκευές αυτές τις μέρες έχουν ένα φυσικό πληκτρολόγιο, αλλά αυτό ακριβώς παίρνετε με αυτό το Android smartphone από το BlackBerry.

Πέρα από την πανέμορφη οθόνη και άλλες τυπικές λειτουργίες smartphone όπως GPS και Wi-Fi, το KEYone δεν διαφέρει πολύ από τα άλλα τηλέφωνα. Ωστόσο, αν η μητέρα σας είναι οπαδός φυσικών πληκτρολογίων και δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια οθόνη αφής, πηγαίνετε με το BlackBerry KEYone. Κάνει την πληκτρολόγηση ακόμη και μακρά μηνύματα ένα αεράκι.

Άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε σχετικά με το BlackBerry KEYone είναι ότι έρχεται με μια γυάλινη οθόνη Corning Gorilla και προσφέρει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρόλο που έχει υπερφορτώσεις - μπορεί να φορτίσει έως 50% σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Εν ολίγοις, αν η μητέρα σας θέλει να έχει ένα φυσικό πληκτρολόγιο στο τηλέφωνό της και χρειάζεται έναν τρόπο να χρεώσει το τηλέφωνό της γρήγορα πριν φύγετε από το σπίτι, πηγαίνετε με το BlackBerry KEYone. Περισσότερο "

Samsung Note8

Samsung

Τα άλλα τηλέφωνα που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι τα ίδια με το Samsung Note8. Όλα είναι εξίσου ελκυστικά με οθόνη από άκρη σε άκρη και είναι άνετα στο χέρι.

Μία μικρή διαφορά που θέτει αυτό το τηλέφωνο εκτός από τα άλλα είναι η οθόνη 6,3 "AMOLED του. Η Note8 ωθεί τα όρια σε phablet έδαφος, οπότε αν η μαμά σας είναι ήδη οπαδός δισκίων αλλά θέλει ένα μικρό ώστε να πάρει μαζί της, μια δοκιμή.

Η Note8 είναι ιδανική για όποιον χρησιμοποιείται σε ένα φυσικό πληκτρολόγιο ή σε μια μεγάλη οθόνη αφής, αλλά διστάζει να μεταβεί σε μια οθόνη πλήρους αφής. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να πληκτρολογείται άνετα με το πληκτρολόγιο οθόνης.

Επειδή αυτό το τηλέφωνο είναι τόσο μεγάλο, η Samsung προσφέρει το στυλό S Pen για λεπτότερο έλεγχο στην οθόνη αφής. Αυτό είναι ιδανικό όχι μόνο για να σχεδιάζετε και να γράφετε στο τηλέφωνο, αλλά και να παίζετε παιχνίδια, να επιλέγετε μικρές περιοχές ενός υπολογιστικού φύλλου κλπ.

BlackBerry Pearl

Μαυρο μουρο

Αν το BlackBerry KEyone είναι λίγο πολύ εταιρικό για τη μητέρα της ζωής σας και αυτά τα άλλα smartphones είναι πολύ "θραύσιμα", εξετάστε το BlackBerry Pearl, μια πιο συμπαγή (αλλά και παλαιότερη) έκδοση των δημοφιλών smartphones του BlackBerry.

Παίρνει τη γνωστή διάταξη πληκτρολογίου QWERTY που βλέπετε στα περισσότερα smartphones και την κάνει μικρότερη τοποθετώντας δύο γράμματα στα περισσότερα κλειδιά. Αυτό επιτρέπει ένα μικρότερο, πιο λεπτό τηλέφωνο - παρόλο που μπορεί επίσης να σημαίνει πιο αργή πληκτρολόγηση.

Το Pearl διατίθεται σε ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις από όλους τους μεγάλους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Περισσότερο "