Οι κορυφαίες 7 διαφορές μεταξύ του iPhone και του iPod Touch

Το iPhone και το iPod touch είναι στενά συνδεδεμένα και όχι μόνο επειδή μοιάζουν. Ξεκινώντας με το iPhone 4 και την 4η γενιά του iPod touch, μοιράζονται το ίδιο λειτουργικό σύστημα, υποστηρίζουν την τηλεδιάσκεψη FaceTime , τις οθόνες προβολής αμφιβληστροειδούς και τον ίδιο τύπο επεξεργαστή. Αλλά, παρόλο που η αφή ονομάζεται συχνά ένα iPhone-χωρίς-το-τηλέφωνο, υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών.

Αυτό το άρθρο συγκρίνει το iPhone 5S , 5C και την 5η γενιά του iPod touch .

01 από 07

Ανάλυση φωτογραφικής μηχανής

iPhone 5c πίσω κάμερα 4.12mm f / 2.4. "(CC BY 2.0) από το haroldmeerveld

Ενώ τόσο το iPhone όσο και το iPod touch διαθέτουν δύο κάμερες, η κάμερα του iPhone 4 είναι ουσιαστικά καλύτερη από την iPod touch της 4ης γενιάς. Οι κάμερες καταστρέφονται με αυτόν τον τρόπο:

iPhone 5S & 5C

5η γενιά του iPod Touch

Όπως μπορείτε να δείτε, από την άποψη της ποιότητας της φωτογραφίας, η πίσω κάμερα του iPhone 5S και 5C είναι ουσιαστικά καλύτερη από την iPod touch της 5ης γενιάς. Περισσότερο "

02 του 07

Λειτουργία κασέτας κάμερας

"(CC BY 2.0) από την bizmac

Το iPhone 5S προσφέρει ένα δροσερό καινούριο χαρακτηριστικό για άτομα που λαμβάνουν φωτογραφίες δράσης: λειτουργία έκρηξης . Η λειτουργία Burst σάς επιτρέπει να λάβετε έως και 10 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο, κρατώντας απλά το κουμπί λήψης στην εφαρμογή Κάμερα.

Ούτε η 5η ούτε η 5η γενιά. touch λειτουργία έκρηξης υποστήριξης .

03 του 07

Βίντεο αργής κίνησης

CC BY 2.0) από pat00139

Όπως και με τη λειτουργία έκρηξης, το 5S έχει μια άλλη λειτουργία κάμερας, τα άλλα μοντέλα δεν: βίντεο αργής κίνησης. Το iPhone 5S μπορεί να εγγράψει βίντεο στα 120 καρέ / δευτερόλεπτο (τα περισσότερα βίντεο έχουν καταγραφεί σε 30 καρέ / δευτερόλεπτο, επομένως αυτό είναι πολύ πιο αργό). Κανένα από τα άλλα μοντέλα δεν μπορεί.

04 του 07

4G LTE / τηλέφωνο

Ενώ το iPod touch μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi, το iPhone 5S και 5C μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε υπάρχει τηλεφωνική υπηρεσία. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μια κυψελωτή σύνδεση δεδομένων 4G LTE που χρησιμοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο για να παρέχει πρόσβαση στο Internet. Και, όπως δείχνει αυτό, το iPhone έχει ένα τηλέφωνο, ενώ η αφή δεν το κάνει.

Και παρόλο που αυτό δίνει στο iPhone περισσότερα χαρακτηριστικά, κοστίζει επίσης περισσότερο: οι χρήστες iPhone πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 70,00 δολάρια ΗΠΑ / μήνα σε τέλη εξυπηρέτησης , ενώ οι χρήστες iPod touch δεν πρέπει να πληρώνουν τέλη συνδρομής.

05 του 07

Μέγεθος και Βάρος

image copyright Apple Inc.

Δεδομένου ότι συσκευάζει σε περισσότερες δυνατότητες, το iPhone 4 είναι λίγο μεγαλύτερο και βαρύτερο από την 4η γενιά του iPod touch . Ακολουθεί ο τρόπος συγκέντρωσης:

Διαστάσεις (σε ίντσες)

Βάρος (σε ουγγιές)

Περισσότερο "

06 του 07

Κόστος

iPhone εικόνα copyright Apple Inc.

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Με κάποιους τρόπους και με ορισμένα μοντέλα, το iPod touch είναι πιο ακριβό από το iPhone 4, παρότι προσφέρει λιγότερα. Η μόνη περίπτωση στην οποία δεν προσφέρει λιγότερα είναι όταν λαμβάνετε υπόψη τις μηνιαίες αμοιβές του iPhone - στην περίπτωση αυτή οι ιδιοκτήτες αφής εξοικονομούν.

Προκαταβολική δαπάνη


Μηνιαίο κόστος

Περισσότερο "

07 του 07

Κριτικές & Αγορά

image copyright Apple Inc.

Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές, ελέγξτε τις κριτικές και στη συνέχεια το κατάστημα σύγκρισης για να βρείτε τις καλύτερες τιμές στη συσκευή που προτιμάτε.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.