Προπληρωμένα απεριόριστα σχέδια δεδομένων του Cricket

Η εθνική οδός υψηλής ταχύτητας του Cricket έχει μέγιστη ταχύτητα 8Mbps

Το Cricket, ένας προπληρωμένος πάροχος ασύρματων υπηρεσιών που ανήκει στην AT & T, άρχισε να προσφέρει ένα εντυπωσιακό σχέδιο απεριόριστων δεδομένων την άνοιξη του 2016, αφού ήταν από καιρό γνωστό για την έλλειψη υποστήριξης για απεριόριστα και υψηλής ταχύτητας δεδομένα. Το σχέδιο αυτό αποσκοπεί στην άμεση αμφισβήτηση της T-Mobile, με φθηνότερη τιμή και περισσότερα δεδομένα.

Αλλά το οικόπεδο παχύνει και τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται ...

Δεδομένα υψηλής ταχύτητας, απεριόριστα (είδος)

Το σχέδιο δεδομένων υψηλής ταχύτητας του Cricket προσφέρεται ως απεριόριστο, αλλά τα καπάκια Cricket κατεβαίνουν ταχύτητες σε όλα τα σχέδιά του σε 8Mbps για συσκευές LTE και 4Mbps σε 4G. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μεταξύ των καλύτερων προπληρωμένων σχεδίων στην αγορά και εκμεταλλεύεται το εκτεταμένο δίκτυο της AT & T.

Το σχέδιο δεδομένων υψηλής ταχύτητας κοστίζει 70 δολάρια το μήνα, με πίστωση 5 δολαρίων για τους πελάτες που εγγράφονται για autopay.

Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, από τις 2 Απριλίου 2017, θα αρχίσει να ρυθμίζει τις ταχύτητες των δεδομένων μετά την περαιτέρω χρήση από τους πελάτες της των 22GB δεδομένων σε συμφραζόμενα δίκτυα . Αυτό το τελευταίο μέρος είναι σημαντικό: Το Cricket ισχυρίζεται ότι η ταχύτητα των δεδομένων σας θα είναι προσωρινά περιορισμένη εάν το δίκτυο στο οποίο βρίσκεστε είναι κορεσμένο. τότε θα πρέπει να επαναληφθούν τα κανονικά (ήδη περιορισμένα) 8Mbps. Η λεπτή εκτύπωση δεν καθορίζει τι σημαίνει ένα συμφραζόμενα δίκτυο, οπότε είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος.

Η χρήση επαναφέρει κάθε μήνα και μπορείτε να προβάλετε και να παρακολουθήσετε τη χρήση δεδομένων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "myCricket" για να διασφαλίσετε ότι διατηρείτε αρκετά δεδομένα για κάθε προγραμματισμένη περίοδο συνεχούς ροής βίντεο. Το Κρίκετ θα σας ειδοποιήσει όταν φτάσετε το 75% και το 100% της μηνιαίας σας ποσόστωσης μεγάλης ταχύτητας. Φυσικά, εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο Wi-Fi, τα δεδομένα των κυττάρων σας δεν θα επηρεαστούν.

Επιπλέον, το Cricket προσθέτει ένα χαρακτηριστικό δεδομένων Stream More που επιτρέπει την επιλογή για streaming βίντεο HD σε χαμηλότερη ανάλυση 480p, διατηρώντας έτσι τη χρήση των δεδομένων σας.

Περιορισμένα σχέδια δεδομένων

Το Cricket προσφέρει επίσης μια σειρά σχεδίων με περιορισμένα δεδομένα, από 1GB για $ 30 το μήνα έως 12GB για $ 60 το μήνα. Και πάλι, η εγγραφή στο autopay μειώνει τη μηνιαία τιμή για κάθε πρόγραμμα κατά $ 5. Κάθε σχέδιο υποστηρίζει επίσης απεριόριστες συνομιλίες και γραπτά μηνύματα σε εθνικό επίπεδο.

Αλλά τα "περιορισμένα δεδομένα" προκαλούν σύγχυση εδώ. Αυτά τα σχέδια υποστηρίζουν δεδομένα υψηλής ταχύτητας, αλλά μόνο μέχρι το καπάκι τους, οπότε οι ταχύτητες επιβραδύνουν την ανίχνευση στα 128Kbps για το υπόλοιπο του μηνιαίου κύκλου. Αυτό είναι μόλις αρκετό για να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά ίσως μπορείτε να δείτε μια ιστοσελίδα ή δύο με αυτή την ταχύτητα.

Hot Spot, καθένας;

Εάν διαθέτετε συμβατό τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως κινητό hot spot για να έχετε πρόσβαση στο Internet σε άλλες συσκευές, όπως φορητό υπολογιστή ή tablet. Οι συσκευές σας συνδέονται με το τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi ή USB και χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο διαδίκτυο για να συνδεθούν στο δίκτυο Cricket. Μέχρι και έξι συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο τηλέφωνο Cricket σας κάθε φορά. Φυσικά, αυτό χρησιμοποιεί την μηνιαία κατανομή των δεδομένων σας, οπότε είναι καλό σε ένα τσίμπημα αλλά πιθανότατα δεν είναι μια στρατηγική που θέλετε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ροή εργασίας.