Πολιτική ασύρματης περιαγωγής για τη Sprint

Η χρέωση της Sprint για περιαγωγή ή η δωρεάν ασύρματη περιαγωγή;

Η αμερικανική ασύρματη περιαγωγή είναι δωρεάν σε όλα τα σχέδια Sprint σε εθνικό επίπεδο. Τα λεπτά περιαγωγής αντιμετωπίζονται ως κανονικά λεπτά στο δίκτυο Sprint και όλα τα τρέχοντα σχέδια της Sprint περιλαμβάνουν απεριόριστα λεπτά συνομιλίας στις ΗΠΑ. Αν ο λογαριασμός σας περιλαμβάνει απεριόριστα λεπτά, δεν θα πρέπει να βλέπετε επιπλέον χρέωση για την πραγματοποίηση κλήσεων εκτός του δικτύου Sprint στις ΗΠΑ Ωστόσο, ενδέχεται να λάβετε χρέωση για την περιαγωγή δεδομένων.

Περιαγωγή δεδομένων

Η περιαγωγή δεδομένων είναι διαθέσιμη σε εσάς ως διευκόλυνση όταν είστε μακριά από το δίκτυο Sprint. Δεν έχει σχεδιαστεί ως η κύρια πηγή της κάλυψης των δεδομένων σας. Το Sprint περιορίζει το ποσό των δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την περιαγωγή, ανάλογα με το επίδομα του σχεδίου σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη χρήση περιαγωγής στο διαδίκτυο στο My Sprint.

Sprint Παγκόσμια Περιαγωγή

Το πακέτο Global Roaming της Sprint περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια της Sprint. Περιλαμβάνει απεριόριστο SMS σε περισσότερους από 185 προορισμούς, δεδομένα μέχρι 2G ταχύτητας και απαιτεί 20 λεπτά ανά λεπτό. Ελέγξτε τον ιστότοπο της Sprint για να δείτε αν ο προορισμός σας βρίσκεται στη λίστα.

Αν δεν μπορείτε να ζήσετε με την ταχύτητα 2G , μπορείτε να προσθέσετε δεδομένα υψηλής ταχύτητας για μια μέρα ή εβδομάδα σε οποιονδήποτε από τους 185 προορισμούς

Όποιος έχει σχέδιο Sprint Unlimited ήδη διαθέτει δωρεάν δεδομένα υψηλής ταχύτητας, κλήσεις και κείμενο στον Καναδά και το Μεξικό και δωρεάν υπεραστικές κλήσεις από τις ΗΠΑ στον Καναδά και το Μεξικό.

Το τέλος για άλλες διεθνείς κλήσεις που υποβάλλονται από τις Η.Π.Α.