Εγκατάσταση της Βάσης Δεδομένων Northwind στη Microsoft Access 2010

Η βάση δεδομένων Northwind χρησιμοποιείται σε μαθήματα και βιβλία για την Access 2010

Το Microsoft Access 2010 είναι ένα δημοφιλές σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που παρέχει τα εργαλεία λογισμικού που χρειάζεστε για την οργάνωση δεδομένων με ευέλικτο τρόπο. Κανείς δεν είπε ότι ήταν εύκολο να μάθει, όμως. Η βάση δεδομένων δειγμάτων Northwind διατίθεται για πολύ καιρό στους χρήστες της Access. Περιέχει μερικούς εξαιρετικούς πίνακες δειγμάτων, ερωτήματα, αναφορές και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα βάσεων δεδομένων και εμφανίζεται συχνά στα μαθήματα για την Access 2010. Εάν μαθαίνετε την πρόσβαση και εργάζεστε με τα σεμινάρια online, αναμφίβολα θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε Βάση δεδομένων Northwind.

Εγκατάσταση της βάσης δεδομένων Northwind

Τα πρότυπα βάσης δεδομένων πρόσβασης χρησιμοποιούνταν για λήψη από τον ιστό, αλλά είναι πλέον διαθέσιμα μόνο από την ίδια την Access. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τη βάση δεδομένων Northwind στη Microsoft Access 2010.

  1. Ανοίξτε τη Microsoft Access 2010.
  2. Στην καρτέλα Νέα (που ανοίγει από προεπιλογή κατά την εκκίνηση της εφαρμογής), επιλέξτε Πρότυπα πρότυπα κάτω από την ενότητα Διαθέσιμα πρότυπα .
  3. Κάντε κλικ στο Northwind . Αυτό μπορεί επίσης να καλείται δείγμα Northwind 2007.
  4. Στο πλαίσιο κειμένου Όνομα αρχείου στη δεξιά πλευρά της οθόνης, δώστε ένα όνομα αρχείου για τη βάση δεδομένων Northwind.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία . Η πρόσβαση κατεβάζει τη βάση δεδομένων Northwind από τη Microsoft και προετοιμάζει το αντίγραφό σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.
  6. Η βάση δεδομένων ανοίγει αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η λήψη.

Σχετικά με τη βάση δεδομένων Northwind

Η βάση δεδομένων Northwind βασίζεται σε μια εικονική εταιρεία-Northwind Traders. Ενσωματώνει συναλλαγές πωλήσεων μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, καθώς και πληροφορίες αγοράς μεταξύ της εταιρείας και των προμηθευτών της. Περιλαμβάνει πίνακες για απογραφή, παραγγελίες, πελάτες, εργαζόμενους και πολλά άλλα. Είναι η βάση για πολλά μαθήματα και βιβλία για τη χρήση της Access.

Το 2010, η Microsoft ενημέρωσε την έκδοση του 2007 ως βάση δεδομένων μέσω διαδικτύου, προκειμένου να απεικονίσει χαρακτηριστικά του ιστού, όπως φόρμες ανατροφοδότησης ή εισαγωγή δεδομένων μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, αυτή η διαδικτυακή έκδοση 2010 δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Σημείωση : Αυτές οι οδηγίες αφορούν τη Microsoft Access 2010. Εάν χρησιμοποιείτε την Access 2013 ή το 2016, ανατρέξτε στην ενότητα Εγκατάσταση της Βάσης Δεδομένων Northwind στη Microsoft Access 2013 .