Ασύρματοι πομποί και δέκτες AV

Δεν είναι ασυνήθιστο να μπλοκάρουν οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο - μερικές φορές αρχιτεκτονικά, αλλά μερικές φορές λόγω της ιδιότητάς τους ως ενοικιαστή που δεν μπορούν να τροποποιήσουν το διαμέρισμά τους - από το να χρησιμοποιούν τα καλώδια που απαιτούνται για την εξάπλωση της καλωδιακής τηλεόρασης σε όλο το σπίτι τους.

Παρόλο που μια ενσύρματη λύση δεν υπάρχει στις κάρτες, μπορεί να είναι ασύρματο, με τη μορφή ασύρματου πομπού A / V. Σε μικρή κλίμακα, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια κεραία τηλεόρασης, αντί να στέλνει ένα σήμα σε κάποιον που έχει κεραία, αντί του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, η τηλεόραση στη θέση του καλωδιακού κιβωτίου σας θα είναι ο αποστολέας του σήματος για ο δέκτης κάπου αλλού να αποκωδικοποιήσει.

Πως δουλεύει

Οι ασύρματες μονάδες A / V συνδέουν μια τηλεόραση στο κιβώτιο καλωδίου σε έναν ειδικό πομπό, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με έναν δέκτη συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση σε διαφορετικό μέρος του σπιτιού σας. Το σήμα ταξιδεύει στον ανοιχτό αέρα και αποκωδικοποιείται από τον δέκτη - έτσι ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε καλώδια, δεν μπορείτε να επιτρέψετε σημαντικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά (όπως τζάκια ή μεταλλικά τοιχώματα) να βλάψουν το σήμα.

Το σήμα μεταξύ του πομπού και του δέκτη είναι ένας αμφίδρομος δρόμος, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο στο δέκτη για να αλλάξετε το κανάλι στον πομπό.

Γενικά, οι συσκευές ζευγαρώνουν μόνοι τους, όπως τα φορητά τηλέφωνα, αντί να απαιτούν Wi-Fi bandwidth.

Σκέψεις

Οι ασύρματες πομποί και δέκτες μερικές φορές αγωνίζονται με τον προγραμματισμό υψηλής ευκρίνειας. Οι περισσότεροι δέκτες AV είναι κατασκευασμένοι για την τεχνολογία του 20ου αιώνα. Τα περισσότερα δεν είναι εξοπλισμένα με ψηφιακές συνδέσεις ακόμα στο επίπεδο των καταναλωτών. Για παράδειγμα, μοντέλα όπως το LF-30S της Terk παρουσιάζουν μια λύση εκπομπής και λήψης AV χαμηλού κόστους. Λειτουργεί καλά αλλά δεν είναι κατάλληλη για μετάδοση ψηφιακής τηλεόρασης.

Εναλλακτικές λύσεις

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο οι ασύρματοι πομποί δεν έχουν κρατήσει ψηλά τον προγραμματισμό υψηλής ανάλυσης είναι επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν άλλες λύσεις δεδομένης της πανταχού παρουσίας του ευρυζωνικού Internet. Συσκευές όπως το Roku ή η Apple TV, οι οποίες βασίζονται σε Wi-Fi, μεταδίδουν μια πληθώρα περιεχομένου στις τηλεοράσεις, ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητα καλωδίων. Επιπλέον, οι διακομιστές οικιακής ψυχαγωγίας, όπως το Plex, προωθούν περιεχόμενο που έχετε ήδη.

Ορισμένοι πάροχοι περιεχομένου, όπως το DirectTV, προσφέρουν ακόμη και ασύρματες συσκευές που έχουν ήδη διαμορφωθεί για να συνεργαστούν με την υπηρεσία, οπότε δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε τους δικούς σας πομπούς.