Πολιτική περιαγωγής στη Virgin Mobile

Περιορισμένα λεπτά δωρεάν περιαγωγής περιλαμβάνονται σε όλα τα σχέδια.

Η Virgin Mobile προσφέρει δύο τύπους σχεδίων για τους πελάτες της: Inner Circle και Data Love. Ο εσωτερικός κύκλος δεν είναι ένα προπληρωμένο σχέδιο, αν και το μέλος του Inner Circle υποχρεούται να χρησιμοποιεί το AutoPay. Δεδομένα Αγάπη, Ημερομηνία Αγάπη +, και Δεδομένα Αγάπη Απεριόριστα είναι προπληρωμένα σχέδια. Όλοι διαθέτουν δυνατότητες περιαγωγής και απρόσκοπτη πρόσβαση. Ενώ ο προπληρωμένος ασύρματος μεταφορέας Virgin Mobile υπερέχει στην τιμολόγησή του ως επί το πλείστον και το μάρκετινγκ ισχίου σε μια νεότερη δημογραφική, η ασύρματη περιαγωγή δεν ήταν το ισχυρό του κοστούμι στο παρελθόν. Ωστόσο, η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά από τη στιγμή που η υπηρεσία δεν προσέφερε καμία σύνδεση περιαγωγής καθόλου.

Virgin Mobile Policies Περιαγωγής

Η Virgin Mobile διαθέτει δίκτυο που καλύπτει 290 εκατομμύρια ανθρώπους σε εθνικό επίπεδο. Επιπλέον, έχει εταίρους περιαγωγής για να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την κάλυψη. Τόσο το σχέδιο Inner Circle όσο και το Data Love περιλαμβάνουν δωρεάν περιαγωγή. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία. ΕΙΔΙΚΑ:

Τι είναι η περιαγωγή;

Όποτε εσείς και η συσκευή σας εγκαταλείπετε τις περιοχές όπου η υπηρεσία Virgin Mobile προσφέρει υπηρεσίες, περιαγείτε. Δεν μπορείτε να παρατηρήσετε γιατί το τηλέφωνό σας έρχεται σε επαφή με το δίκτυο άλλης εταιρείας που συνεργάζεται με την Virgin Mobile για να διατηρήσει την περιοχή κάλυψης μεγάλη. Στο παρελθόν, οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας χρεώνουν επιπλέον για λεπτά περιαγωγής. Η Virgin Mobile δεν χρεώνει επιπλέον για περιαγωγή, αλλά θέτει ένα όριο στο πόσο ένας πελάτης μπορεί να περιπλανηθεί. Η εταιρεία προειδοποιεί ότι η υπηρεσία σας μπορεί να επιβραδυνθεί δραματικά ενώ βρίσκεστε εκτός του δικτύου Virgin Mobile.