Κατάλογος των καλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων για να αγοράσετε κινητά τηλέφωνα

Τα καταστήματα που καταρτίζουν αυτόν τον κατάλογο υπερέχουν σε τιμή, επιλογή, ποιότητα, εξυπηρέτηση πελατών

Με μια θάλασσα των καταστημάτων Internet θόλωση της ικανότητάς σας να κάνετε ξεκάθαρα μια online αγορά κινητού τηλεφώνου, αυτή η λίστα ζιζάνια μέσα από το πλήθος και συνιστά μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα για την αγορά κινητών τηλεφώνων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της παραγγελίας μιας σε απευθείας σύνδεση συσκευής περιλαμβάνουν μια απότομη έκπτωση που μπορεί να έρθει με μια αγορά στο Web μαζί με την ευκολία.

Για να γίνει αυτή η λίστα κορυφαίων εμπόρων κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο, αναζητήσαμε προμηθευτές που υπερέχουν στην οικονομική προσιτότητα, την επιλογή, τα σήματα ποιότητας, την εμπιστοσύνη και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ενώ αυτή η λίστα δεν έχει ιδιαίτερη σειρά, ορισμένοι προμηθευτές θα αναγνωρίσετε αμέσως, ενώ άλλοι μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με εσάς.

AT & T

A & T Chicago Store. iDownloadBlog

Το AT & T παίζει πολύ περισσότερα από ό, τι το iPhone που αλλάζει το παιχνίδι.

Ενώ υπογράφετε αποκλειστικά ότι το τηλέφωνο δολοφόνος έχει πείσει πολλούς ανθρώπους να έρθουν στην υπηρεσία του, AT & T είναι ένα από τα καλύτερα γύρω για μια ευρεία επιλογή των κινητών τηλεφώνων που είναι κατάλληλα για κάθε είδους καταναλωτή.

Η AT & T πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από τις Sony Ericsson, Nokia, LG, Samsung, Motorola, Palm, το BlackBerry Research in Motion και τη λιγότερο γνωστή εταιρεία Pantech. Δείτε όλα τα τηλέφωνα AT & T εδώ.

Επειδή η AT & T χρησιμοποιεί το GSM για την υποκείμενη τεχνολογία κινητού τηλεφώνου, ο φορέας μπορεί να είναι χρήσιμος και για τα ευρωπαϊκά κινητά τηλέφωνα εκτός από τα κινητά τηλέφωνα των ΗΠΑ. Το GSM παρέχει καλύτερη διεθνή περιαγωγή. Περισσότερο "

Τρέχω

MobileGeeks.com

Ως ένα από τα μεγάλα αγόρια κινητών τηλεφώνων, η Sprint είναι ένας αντίπαλος με την ΑΤ & Τ, την Verizon και την T-Mobile. Όλοι παλεύουν τα δόντια και τα νύχια για τα διάφορα αποκλειστικά κινητά τηλέφωνα. Ενώ μπορείτε να πάρετε μόνο το iPhone από την AT & T, για παράδειγμα, το ανταγωνιστικό και all-in-One Instinct πήγε στην Sprint.

Η Sprint, η οποία είναι μαζί με τη Nextel, πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από τη Sanyo, τη Samsung, τη Motorola, την LG, την Research in Motion BlackBerry, Palm και λιγότερο γνωστούς πωλητές, συμπεριλαμβανομένων των HTC, Novatel Wireless και Sierra Wireless. Περισσότερο "

Verizon Wireless

Verizon Wireless

Όπως και οι άλλοι μεγάλοι μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας, η Verizon Wireless ανταμείβει συχνά τους πελάτες της (ή ελαχιστοποιεί το κόστος εκκίνησης υπέρ μιας μακροπρόθεσμης επένδυσης) προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις στα φορητά ακουστικά όταν συμφωνείτε με μια μακροπρόθεσμη σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

Στη συνέχεια, η Verizon Wireless προσφέρει ακόμα περισσότερες εκπτώσεις όταν αγοράζετε ηλεκτρονικά. Η Verizon Wireless πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από τα κινητά τηλέφωνα Samsung, LG, Motorola, Nokia, Palm και Research in Motion BlackBerry. Περισσότερο "

Τ κινητό

AndroidAuthority.com

Η T-Mobile προσφέρει απότομες εκπτώσεις κατά την αγορά συσκευών στο διαδίκτυο. Ένα κινητό τηλέφωνο που κοστίζει $ 189,99 στο κατάστημα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να πάει δωρεάν όταν το παραγγείλετε από την άνεση του οικιακού σας υπολογιστή. Η T-Mobile καλεί αυτές τις "εκπτώσεις μόνο στο Web".

Η T-Mobile πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από τη Samsung, τη Motorola, τη Nokia, τη Sony Ericsson και την BlackBerry Research in Motion. Δείτε όλες τις συσκευές T-Mobile εδώ.

Επειδή η T-Mobile χρησιμοποιεί το GSM για την υποκείμενη τεχνολογία κινητού τηλεφώνου, ο φορέας μπορεί να είναι χρήσιμος και για τα ευρωπαϊκά κινητά τηλέφωνα, εκτός από τα κινητά τηλέφωνα των ΗΠΑ. Το GSM παρέχει καλύτερη διεθνή περιαγωγή. Περισσότερο "

Virgin Mobile

Virgin Mobile

Η Virgin Mobile έχει μια πολύ διαφορετική μάντρα από τον μεταπωλητή της Sprint. Η Virgin Mobile ζει και αναπνέει τηλέφωνα με χαμηλές τιμές και σχέδια υπηρεσιών χωρίς συμβόλαιο . Ειδικότερα, στοχεύουν σε ένα νεαρό και πλήθος πλήθος με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό.

Τα περισσότερα διατίθενται από $ 10 έως $ 100 με μέσο όρο περίπου $ 50. Τα τηλέφωνα πωλούνται συνήθως από τη Samsung, UTStarcom, Kyocera και LG.

Τα πράγματα, όμως, συνήθως έρχονται μόνο με τα σημερινά βασικά χαρακτηριστικά. Μην κοιτάτε στο Virgin Mobile για προηγμένα τηλέφωνα που μπορούν να ανταγωνιστούν με όσους αγαπούν το iPhone ή το Instinct .

Ενώ η επιλογή της Virgin Mobile δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τα μεγάλα αγόρια κινητών τηλεφώνων, εστιάζουν αποκλειστικά σε ένα συγκεκριμένο δημογραφικό με τηλέφωνα κατά μήκος της οικονομικής γραμμής.

CREDO Mobile

Credo Mobile

Όπως η Virgin Mobile, το CREDO Mobile είναι ένας άλλος μεταπωλητής της Sprint. Σε αντίθεση με την Virgin Mobile, η πίστη του CREDO Mobile επικεντρώνεται ειδικά στο περιβάλλον και όλα πράγματα πράσινα.

Η CREDO Mobile δίνει 1% των χρεώσεων κινητού τηλεφώνου σας (χωρίς επιπλέον κόστος ή κόπο για εσάς) σε "προοδευτικά μη κερδοσκοπικά που εργάζονται για την ειρήνη, τα πολιτικά δικαιώματα, το περιβάλλον, την οικονομική ισότητα και τη δίκαιη ψηφοφορία".

Όπως η Virgin Mobile, η εταιρεία δεν προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία φορητών συσκευών. Η CREDO Mobile πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα Sanyo, LG, Samsung και Motorola. Περισσότερο "

Χρονόμετρα Γης

Παρόμοια με την CREDO Mobile, η οποία μεταπωλεί την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας Sprint, οι Earth Tones μεταπωλούν την υπηρεσία AT & T. Ενώ η CREDO Mobile δίνει 1% των χρεώσεων σας σε πράσινες ομάδες, οι Earth Tones δίνουν το 100% των κερδών τους σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Δυστυχώς, όμως, οι Earth Tones έχουν πολύ μικρή συλλογή κινητών τηλεφώνων, συνήθως από κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως η Motorola και η Nokia. Περισσότερο "

LetsTalk.com

Η γοητεία του LetsTalk.com είναι η ικανότητά του να προσφέρει κινητά τηλέφωνα σε πολύ μειωμένες τιμές. Σε αυτόν τον κλάδο όμως, τα χρήματα πρέπει να γίνουν κάπου. Όταν πωλητές παίρνουν ένα χτύπημα για την πώληση ενός πραγματικού ακουστικό, που συνήθως κάνουν για αυτό σε μακροπρόθεσμες αμοιβές υπηρεσιών.

Ενώ η LetsTalk.com θα σας πουλήσει τα τελευταία κινητά τηλέφωνα για φθηνή, δωρεάν ή ακόμα και μετρητά πίσω, θα πρέπει σχεδόν πάντα να συνδέσετε τον εαυτό σας με ένα συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών με έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας.

Όπως το Amazon.com, το LetsTalk.com διαθέτει μια τεράστια ποικιλία συσκευών από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές. Το LetsTalk.com πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από τις LG, Motorola, BlackBerry της Research in Motion, Palm, Casio, Samsung, Sony Ericsson, Sanyo, Nokia, HTC και Pantech. Περισσότερο "

Amazon.com

Amazon Store. Γυάλινη πόρτα

Ενώ η Amazon.com είναι μια τεράστια ηλεκτρονική αγορά που πωλεί σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε, η προσφορά κινητού τηλεφώνου της Amazon.com μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτακτική.

Παρόμοια με το LetsTalk.com, το Amazon.com προσφέρει τακτικά τα τελευταία κινητά τηλέφωνα με έντονες εκπτώσεις. Τα τηλέφωνα είναι μερικές φορές δωρεάν και μπορούν ακόμη και να σας πληρώσουν για να τα αγοράσουν (δηλ. Το αγοράζετε δωρεάν και ακόμη και να πάρετε $ 20 πίσω).

Η Amazon.com πωλεί συνήθως κινητά τηλέφωνα από μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, όπως η Motorola, η BlackBerry Research, η Palm, η LG, η Nokia, η Sony Ericsson, η Sanyo, η Samsung, η Pantech, η Kyocera, η UTStarcom, η Casio, η HTC και η Audiovox. Περισσότερο "

Αποκάλυψη