Τα 8 καλύτερα σχέδια κινητής τηλεφωνίας να αγοράσουν το 2018

Βρείτε το καλύτερο φορέα και σχέδιο κινητού τηλεφώνου που λειτουργεί για εσάς

Η σημερινή βιομηχανία ασύρματων τηλεφώνων έχει μια φαινομενικά ατελείωτη προσφορά επιλογών τηλεφωνικού σχεδίου. Από τα ακριβά απεριόριστα σχέδια δεδομένων μέχρι τα σχέδια για τα γυμνά κόκαλα που έχουν συνειδητοποιήσει τον προϋπολογισμό, οι επιλογές είναι άφθονες και συχνά προκαλούν σύγχυση.

Επιλέγοντας το καλύτερο σχέδιο επιτόκιο δεν είναι μόνο για το πόσα δεδομένα ή τα λεπτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα μήνα, αλλά και κάτω σε καλή κάλυψη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια σχέδια κινητής τηλεφωνίας θα λειτουργούν για εσάς, την οικογένειά σας και τον προϋπολογισμό σας.

Εξετάσαμε μερικούς μεγάλους ασύρματους φορείς (Verizon, Sprint, T-Mobile), αλλά επίσης εντοπίσαμε ευκαιρίες όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε με μικρότερες επιλογές (MetroPCS, Republic Wireless κ.λπ.) χωρίς να χάσετε κάλυψη ή δεδομένα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια σχέδια κινητής τηλεφωνίας θα λειτουργούν για εσάς, την οικογένειά σας και τον προϋπολογισμό σας.

Για τους χρήστες βαρέων δεδομένων, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το σχέδιο "One" της T-Mobile και το εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών.

Ξεκινώντας από 140 δολάρια για μια οικογένεια 4 ή 35 δολάρια για μία γραμμή, οι πελάτες της T-Mobile One λαμβάνουν απεριόριστα δεδομένα για κάθε γραμμή, συμπεριλαμβανομένων 10GB δεδομένων 4G LTE για χρήση μέσω κινητού σημείου πρόσβασης.

Η ροή HD έρχεται στάνταρ στα 480p, αλλά μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί σε ποιότητα 1080p με μικρή χρέωση. Αυτή η προσαύξηση είναι χρήσιμη καθώς το σχέδιο One της T-Mobile περιλαμβάνει πλέον δωρεάν συνδρομή Netflix για ολόκληρο το σπίτι και ακόμη και για τους υπάρχοντες πελάτες της Netflix.

Προσθέστε απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες, γραπτά μηνύματα σε πτήσεις με πτήσεις Gogo και "T-Mobile Tuesdays" που είναι γεμάτα δωρεάν πράγματα και εξαιρετικές προσφορές όπως εκπτώσεις στη βενζίνη Shell ή δωρεάν καφέ στο Dunkin Donuts, πιεσμένοι σκληρά για να βρουν ένα καλύτερο απεριόριστο σχέδιο σε οποιονδήποτε μεταφορέα.

Χρειάζεστε επίσης ένα τηλέφωνο; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα smartphone T-Mobile .

Αν ψάχνετε για την καλύτερη κάλυψη σε εθνικό επίπεδο, η Verizon είναι η εύκολη επιλογή. Τα σχέδια της εταιρείας ξεκινούν από $ 160 για 4 γραμμές ($ 200 στην υψηλότερη προσφορά τους) και $ 75 για μία γραμμή ($ 85 στην υψηλότερη βαθμίδα).

Με δύο σειρές σχεδίων επιτοκίων, το υψηλότερο κόστος της Verizon καθιστά λιγότερο από μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή αν και προσφέρουν "go απεριόριστη" ως χαμηλότερη βαθμίδα που καλύπτει ροή βίντεο σε 480p και μειώνει τις ταχύτητες κινητών hotspot. Το "πέρα από απεριόριστο" σχέδιο προσθέτει 720p βίντεο συνεχούς ροής σε τηλέφωνα και 1080p σε δισκία παράλληλα με 15GB χρήσης κινητού hotspot κάθε μήνα.

Ως μία από τις πρώτες που προσφέρουν LTE σε εθνικό επίπεδο, η πρόωρη εκκίνηση της Verizon και η ανάπτυξη δικτύων της έχουν δώσει μια σταθερή εμπειρία 4G LTE που κερδίζει με συνέπεια την κάλυψη και τα βραβεία ταχύτητας.

Στο τέλος, ο συνδυασμός της κάλυψης, της ταχύτητας και της αξιοπιστίας της Verizon αξίζει τον κόπο για το επιπλέον μηνιαίο κόστος.

Πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα τηλέφωνο; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα smartphone της Verizon .

Πιάνοντας μια άλλη εγκοπή κάτω από τη ζώνη τους, το οικογενειακό σχέδιο της T-Mobile είναι πολύ δύσκολο να νικήσει με μια σειρά χαρακτηριστικών και πρόσθετων στοιχείων που την καθιστούν την καλύτερη αξία σε όλους τους τομείς.

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι το σχέδιο των $ 140 με τέσσερις γραμμές με την τιμή αυτή να περιλαμβάνει ήδη φόρους και τέλη. Προσθέστε απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα μαζί με τα δεδομένα hotspot για κινητά, streaming ποιότητας 480p DVD και δωρεάν Netflix για όλη την οικογένεια και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι πελάτες συρρέουν στο δίκτυο της T-Mobile.

Οι απεριόριστες κλήσεις στο Μεξικό και τον Καναδά μαζί με 5GB δωρεάν δεδομένων και μηνυμάτων σε πτήση σε πτήσεις με δυνατότητα Gogo προσθέτουν στους λόγους για τους οποίους το οικογενειακό σχέδιο της T-Mobile προσθέτει πελάτες τριμηνιαία μετά το τρίμηνο.

Η πρόσφατη εισαγωγή της T-Mobile, που επιτρέπει στους πελάτες να αναβαθμίσουν σε νέο iPhone μετά από 12 δόσεις εξοπλισμού, επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν νέες συσκευές με κάθε ετήσια κυκλοφορία.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα οικογενειακά σχέδια κινητού τηλεφώνου .

Με την τιμολόγηση που ταιριάζει στον ανταγωνισμό, το βίντεο συνεχούς ροής HD και την απεριόριστη πρόσβαση στο Hulu, το σχέδιο εξατομικευμένου χρεωστικού επιτοκίου της Sprint είναι δύσκολο να νικήσει.

Ακριβώς έξω από την πύλη υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένης της περιορισμένης ροής για παιχνίδια σε 8Mbps και η ροή μουσικής περιορίζεται σε 1,5Mbps, αλλά αν μπορείτε να χειριστείτε αυτούς τους περιορισμούς, το σχέδιο Sprint είναι δύσκολο να νικήσει σε ένα εθνικό δίκτυο. Τα καλά νέα είναι ότι ενώ μπορείτε να έχετε κάποιους περιορισμούς δεδομένων, θα βρείτε επίσης απεριόριστες κλήσεις, κείμενο και δεδομένα στο Μεξικό και τον Καναδά, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για ταξίδια στο εξωτερικό σε περίπου 180 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Sprint προσθέτει απεριόριστη και ταχύτητα δεδομένων 2G με κλήσεις που κοστίζουν 20 λεπτά ανά λεπτό. Πέρα από τα διεθνή ταξίδια, κάθε πελάτης εντός των ΗΠΑ λαμβάνει επίσης 10GB LTE mobile hotspot δεδομένα και σχέδια όπως το iPhone Forever ή το Galaxy Forever που προσφέρουν μια νέα συσκευή iPhone ή Samsung μετά από 12 δόσεις πληρωμής εξοπλισμού.

Χρειάζεστε ένα τηλέφωνο; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα smartphones της Sprint .

Όταν πρόκειται για προπληρωμένη υπηρεσία, ο MetroPCS είναι ο βασιλιάς του λόφου. Ξεκινώντας από $ 30 για μια μεμονωμένη γραμμή ή $ 120 για μια οικογένεια των 4, το MetroPCS έχει σχέδια που καλύπτουν σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Με το Piggybacking στο δίκτυο της μητρικής εταιρείας T-Mobile, το MetroPCS διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο LTE με γρήγορες ταχύτητες λήψης. Το ιδανικό σχέδιο για τους περισσότερους προπληρωμένους πελάτες μπορεί να είναι το δελτίο δεδομένων LTE των 40GB της εταιρείας, το οποίο προσθέτει σχεδόν 8 ώρες ροής βίντεο ή 300 ώρες χρήσης των κοινωνικών μέσων πριν χτυπήσει το όριο των 5GB.

Οι πελάτες μπορούν να πηδήσουν το σχέδιο βόρεια $ 10 (συνολικά $ 50) και να προσθέσουν απεριόριστα δεδομένα LTE ή να προσθέσουν άλλα $ 10 (σύνολο 60) για απεριόριστα δεδομένα 4G LTE συν το κινητό hotspot.

Ως προπληρωμένος μεταφορέας, η MetroPCS προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα smartphones, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων από την Apple και τη Samsung, αλλά απαιτεί πλήρη αγορά των τιμών. Εναλλακτικά, μπορείτε να φέρετε τη δική σας συσκευή συμβατή με το SIM στο δίκτυο.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο προπληρωμένο άρθρο κυττάρων κινητής τηλεφωνίας μας .

Το σχέδιο χρέωσης της T-Mobile One περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών, όπως δωρεάν Netflix και απεριόριστα δεδομένα, αλλά και εξαιρετική διεθνή κάλυψη.

Ακριβώς από το ρόπαλο, η προσφορά της T-Mobile ξεχωρίζει με δωρεάν γραπτά μηνύματα και απεριόριστα δεδομένα σε ταχύτητες 2G (128kbps) σε 140 χώρες και προορισμούς. Βεβαίως, τα δεδομένα 2G δεν είναι η ταχύτερη δυνατή ταχύτητα, αλλά περισσότερο από ό, τι λειτουργεί για τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του Facebook ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ταξιδεύοντας στο Μεξικό και τον Καναδά προσφέρει κάτι διαφορετικό, καθώς η T-Mobile προσθέτει απεριόριστο αριθμό κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων και 5GB δεδομένων 4G LTE. Για κάτι λίγο πιο γρήγορα σε άλλα μέρη του κόσμου, η T-Mobile προσφέρει διπλάσια ταχύτητα 2G (256kbps) για επιπλέον $ 25 το μήνα.

Ενώ ταξιδεύετε στον προορισμό σας, τα αεροπλάνα που είναι ενεργοποιημένα με το Gogo θα επιτρέπουν στους πελάτες της T-Mobile να λαμβάνουν απεριόριστο δωρεάν γραπτό μήνυμα και Wi-Fi κατά την πτήση.

Το όνομα Republic Wireless μπορεί να μην κουδουνίζει στους περισσότερους πελάτες της βιομηχανίας ασύρματης επικοινωνίας, αλλά τα σχέδια επιτοκίων της σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή.

Για τους ελαφρούς χρήστες που χρησιμοποιούν ελάχιστα ή καθόλου δεδομένα κάθε μήνα, η Δημοκρατία είναι μια φθηνή λύση που προσφέρει αυτό που χρειάζεστε χωρίς πρόσθετα προνόμια ή γοητεία.

Ξεκινώντας από $ 15 για απεριόριστη συζήτηση και κείμενο, οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν δεδομένα 4G LTE στο σχέδιο για επιπλέον $ 5 για κάθε GB. Εάν η χρήση σας είναι ακόμα μικρότερη από 1GB δεδομένων ανά μήνα, η Δημοκρατία σας επιτρέπει να επιλέξετε κανένα στοιχείο και να διατηρήσετε το επιτόκιο σας στα $ 15 για απλώς απεριόριστη συζήτηση και κείμενο.

Ανυπομονώντας τα κυτταρικά δίκτυα της T-Mobile και της Sprint, η Δημοκρατία βελτιστοποιεί το σήμα σας καθορίζοντας ποιο από τα δύο δίκτυα έχει ισχυρότερο σήμα στην τοποθεσία σας. Για να μειωθεί ακόμη περισσότερο το κόστος, οι πελάτες της Δημοκρατίας πρέπει να φέρουν τα τηλέφωνά τους.

Ενώ η καλύτερη τιμή για μια φιλική προς το παιδί κινητή εμπειρία είναι συχνά να τα προσθέσετε στο υπάρχον πρόγραμμά σας επιτοκίων, επιλογές όπως το TracFone προσθέτουν έναν τρόπο που δεν φρενάρει να κρατάει υπό έλεγχο τη χρήση του παιδιού σας.

Ενώ τα σχέδια smartphone ξεκινούν από $ 15 για 30 ημέρες με 200 λεπτά, 500 κείμενα και 500MB δεδομένων, οι γονείς μπορούν να πάνε ακόμα μικρότεροι στο λογαριασμό τους στα 9,99 δολάρια το μήνα για μόλις 30 λεπτά ομιλίας σε ένα βασικό τηλέφωνο.

Για τα περισσότερα παιδιά, τα έξυπνα τηλέφωνα παραμένουν η καλύτερη επιλογή με σχέδια που ξεπερνούν τα 125 δολάρια για μια ολόκληρη χρονιά υπηρεσίας (365 ημέρες) επιτρέποντας 1.500 λεπτά, 1.500 κείμενα και 1.5GB δεδομένων με εναλλακτικά σχέδια που προσφέρουν αξία 60 και 90 ημερών για διάφορα ποσά λεπτών, κειμένων και κατανομών δεδομένων.

Πέρα από τα σχέδια, η Tracfone προσθέτει μια εκτεταμένη σειρά βασικών και smartphones επιτρέποντας ταυτόχρονα στους πελάτες να χρησιμοποιούν τις παλαιότερες συσκευές τους για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .