Εξαπάτηση σε Online Games

Όσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχουν cheaters, και τα βιντεοπαιχνίδια, ιδίως τα online παιχνίδια, σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Ενώ οι κωδικοί εξαπατήσεως χρησιμοποιούνται συνήθως σε παιχνίδια ενός παίκτη για να ξεπεράσουν τα δύσκολα στάδια του παιχνιδιού ή απλώς για να το πιάσουν λίγο, είναι εντελώς διαφορετικό θέμα όταν ανταγωνίζεστε στο διαδίκτυο. Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες προορίζονται συνήθως να είναι διαγωνισμοί δεξιοτήτων και στρατηγικής και οι περισσότεροι παίκτες απλά δεν θα εγκατασταθούν για τίποτα λιγότερο.

Τα online παιχνίδια είναι ένας παράδεισος cheaters με κάποιο τρόπο επειδή μπορείτε να παραμείνετε σχετικά ανώνυμοι, η τεχνολογία είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί και οι hacks τείνουν να εξαπλωθούν γρήγορα μέσω του Διαδικτύου. Το κίνητρο για εξαπάτηση μπορεί να κυμαίνεται από την επιθυμία να κερδίσετε το δέος των φίλων σας, να θέλουν να καταστρέψουν το παιχνίδι για άλλους παίκτες, να θέλουν να έχουν ένα σωρό νόμισμα παιχνιδιών για να πουλήσουν στο eBay. Φαίνεται ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που αρνείται να παίξει με τους κανόνες.

Μια σορεινή ιστορία

Εκτός από την κατάργηση των κωδικών εξαπατήσει από εκδόσεις για πολλούς παίκτες, τα πρώτα online παιχνίδια σπάνια σχεδιάστηκαν για να αποτρέψουν την εξαπάτηση. Μετά από όλα, το να παίζεις ένα FPS με άλλους ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου ήταν ένα θαυμαστό όριο μόλις πριν από μια δεκαετία, χωρίς να πειράζει κανείς ότι κανένας δεν ήταν τυχερός με το λογισμικό. Δεν ήταν πολύ, όμως, πριν η διαθεσιμότητα των hacks άρχισε να έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στο gameplay. Αν ήσαστε παίκτης της ομάδας Fortress στα μέσα της δεκαετίας του '90, ίσως να θυμάστε μια εποχή που φαινόταν να υπάρχουν περισσότεροι μαχητές απ 'ό, τι δεν ήταν στο παιχνίδι, και χρησιμοποιώντας ένα μικρό οπλοστάσιο από hacks θεωρήθηκε απαραίτητο απλά για "ακόμη και τις πιθανότητες".

Όταν τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες ξεπερνούν τους μαχητές, οι ειλικρινείς άνθρωποι είτε θα σταματήσουν να παίζουν είτε θα περιορίσουν το παιχνίδι τους σε παιχνίδια που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης μεταξύ φίλων που εμπιστεύονται. Στην πραγματικότητα, πολλά online παιχνίδια έχουν, σε μια άλλη στιγμή, μια τεράστια έξοδο των παικτών εξαιτίας της εξαπάτησης. Η εποχή των αυτοκρατοριών έρχεται στο μυαλό και ο αμερικανικός στρατός είχε γίνει σχεδόν ανούσιος πριν από την εισαγωγή του Punkbuster. Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες και οι αίθουσες πόκερ είναι επίσης συχνά στοχευμένες από τους cheaters, ιδίως όταν διακυβεύονται χρήματα.

Η κοινότητα τυχερών παιχνιδιών βρισκόταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για να κρατήσει το διαγωνισμό δίκαιο. Οι διαχειριστές του διακομιστή έχουν κυκλοφορήσει από πολλούς λίστες γνωστών εξαπατών και εφαρμόζουν τρόπους για να ελέγξουν τα αρχεία παιχνιδιών πελατών για αλλαγές. Οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν πιο ολοκληρωμένους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος και, τέλος, προέκυψαν λύσεις όπως το λογισμικό Punkbuster της Even Balance. Το Punkbuster χρησιμοποιείται τώρα από πάνω από δώδεκα τίτλους λιανικής πώλησης, καθιστώντας το το πιο κοινό λογισμικό κατά της εξαπάτησης που χρησιμοποιείται στα online παιχνίδια δράσης.

Τα παιχνίδια εγγραφής, όπως το Ultima Online και το EverQuest, έχουν ακόμη περισσότερο κίνδυνο, καθώς η απώλεια παικτών συνδέεται άμεσα με απώλεια εισοδήματος. Έπρεπε να κάνουν την αλίευση τσιράκια προτεραιότητα από την αρχή, αλλά έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι ελέγχουν τους διακομιστές που παίζεται το παιχνίδι. Όταν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, είναι σχετικά εύκολο να κάνετε αλλαγές ή / και να απαγορεύσετε τους ενάγοντες. Οι σημερινοί MMORPGs λειτουργούν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των μεγάλων κονδυλίων των κυρίων παιχνιδιών και εξακολουθεί να είναι αδύνατο να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν σκανδάλες. Οι περισσότεροι μπορούν να ελπίζουν ότι είναι ότι οι φαντασιώσεις θα ανακαλυφθούν και σωστά γρήγορα.

Πώς Cheaters Cheat

Δυστυχώς, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τρόπων να εξαπατήσει στα περισσότερα online παιχνίδια. Μια κοινή μορφή εξαπάτησης είναι να συνεννοηθείτε με άλλους παίκτες ή μέλη της αντίθετης ομάδας. Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν οι επικοινωνίες έξω από το παιχνίδι, όπως ένας άμεσος αγγελιοφόρος ή τηλέφωνο, για να κερδίσουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών. Η αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού ποικίλλει από το ένα παιχνίδι στο άλλο, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε σε αυτό το σημείο.

Ενώ η συμπαιγνία μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας, δεν θα σας δώσει θετικές δυνάμεις στο παιχνίδι, γι 'αυτό οι hacks, οι τροποποιήσεις αρχείων και οι στόχοι proxy είναι δημοφιλείς. Αυτός ο τύπος εξαπάτησης συχνά συνεπάγεται την αλλοίωση του λογισμικού ή των αρχείων δεδομένων με κάποιο τρόπο, όπως η αλλαγή της εμφάνισης των εχθρών έτσι ώστε να ανάβουν με έντονο χρώμα ή να γίνουν ορατά μέσω των τοίχων. Διακομιστές μεσολάβησης έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή οδηγιών στη ροή δεδομένων που πηγαίνει στο διακομιστή παιχνιδιών, δίνοντας απάτες υπεράνθρωπη στόχο. Σε πολλές περιπτώσεις, τα hacks είναι το αποτέλεσμα της αντίστροφης μηχανικής του παιχνιδιού και καταλήγουν να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Τα σφάλματα και τα εκμεταλλεύματα που αγνοήθηκαν όταν αναπτύχθηκε το παιχνίδι μπορούν επίσης να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Αν οι χρήστες βρουν κάποιο τρόπο να σπάσουν τον διακομιστή ή να προκαλέσουν σοβαρή καθυστέρηση, για παράδειγμα, μπορείτε να ποντάρετε ότι θα γίνει η τελευταία γραμμή άμυνας του φτωχού αθλητισμού όταν αντιμετωπίζουν απώλειες. Είναι το ισοδύναμο υψηλής τεχνολογίας του χτυπήματος πάνω από το διοικητικό συμβούλιο Monopoly.

Περιστασιακά, μια ριζική προσαρμογή στις ρυθμίσεις του συστήματός σας, όπως η εμφάνιση της φωτεινότητας ή της γκάμας στην οθόνη σας, μπορεί να οδηγήσει σε ένα μικρό πλεονέκτημα. Αυτό είναι σχετικά σπάνιο, ωστόσο, και τείνει να κάνει το παιχνίδι να φανεί τρομερό, το οποίο είναι αρκετό για να αποθαρρύνει τους περισσότερους ανθρώπους.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι πολλές κατηγορίες για εξαπάτηση αποδειχθούν αδικαιολόγητες. Σχεδόν όλοι όσοι είναι πολύ επιτυχημένοι σε ένα παιχνίδι βασισμένο σε δεξιότητες έχουν κατηγορηθεί ψευδώς ότι εξαπατούν κάποια στιγμή.

Ποιος μπορεί να σας εμπιστεύεται;

Η λήψη ενός hack για ένα παιχνίδι και η τοποθέτησή του στο σύστημά σας είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι πριν. Το γεγονός είναι ότι οι hacks έχουν γίνει διαβόητοι για την εξάπλωση μιας κακόβουλης ποικιλίας ιών, trojans και spyware. Πολύ συχνά οι hacks δεν λειτουργούν όπως διαφημίζονται, ο συγγραφέας επιχειρεί να χρεώσει χρήματα γι 'αυτούς και μολύνουν το μηχάνημά σας με ένα trojan σε μια προσπάθεια να κλέψουν πληροφορίες λογαριασμού.

Κατά την έρευνα αυτού του άρθρου, βρήκα αρκετές εικαζόμενες αμυχές για παιχνίδια, όπως το World of Warcraft και το Battlefield 2 (με το Punkbuster), το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς απάτες απάτης. Για να κάνεις μια σύντομη ιστορία σύντομη, δεν υπάρχει τίμημα μεταξύ των μαχητών. Είναι ειρωνικό, ωστόσο, ότι ο χειρότερος εχθρός ενός μαχητή μπορεί να τελειώσει ... άλλοι μαχητές!

Καταπολέμηση του Fair Play

Τα καλά νέα είναι ότι η εξαπάτηση έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο οι προγραμματιστές παιχνιδιών βρήκαν καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσουν τα προϊόντα τους, το λογισμικό τρίτου μέρους έχει επίσης κάνει μεγάλες εξελίξεις στην απομάκρυνση και την απαγόρευση των cheaters. Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν το Valve Anti-cheat (VAC), το Cheating Death, το HLGuard και το ολοένα και πιο δημοφιλές Punkbuster. Εκτός από την εκτέλεση αυτόματων ελέγχων για γνωστούς απατεώνες, μερικά από αυτά τα προγράμματα δίνουν στους διαχειριστές διακομιστή ισχυρά εργαλεία για να διερευνήσουν τους ύποπτους μαχητές. Αυτό μπορεί να σημαίνει να διαπιστώσετε ποιο λογισμικό τρέχει ένα άτομο εκτός από το παιχνίδι, ακόμα και την ικανότητα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης από το μηχάνημα του ύποπτου.

Φυσικά, παρά τις προόδους από την πλευρά του fair play, ο πόλεμος εναντίον των μαχητών είναι μια συνεχής μάχη. Κάποιοι χάκερ βλέπουν τους μηχανισμούς κατά των εξαπατών ως μια πρόκληση και θα πάνε σε μεγάλο βαθμό για να διακυβεύσουν το λογισμικό κατά των εξαπατών καθώς και το παιχνίδι. Όταν ένας νέος τρόπος να χτυπήσει το σύστημα γίνεται γνωστός, τα προγράμματα ενημερώνονται για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μερικές φορές μια εξαπάτηση θα λειτουργήσει μόνο λίγες μέρες πριν τεθεί σε εφαρμογή ένα αποτελεσματικό αντίμετρο.

Να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για το δίκαιο παιχνίδι από την άποψη της ιδιωτικής ζωής. Οι συμφωνίες χρηστών που συνδέονται με τα περισσότερα MMORPGs αυτές τις μέρες δίνουν στους χειριστές παιχνιδιών αρκετή ελευθερία για να καθορίσουν ποιοι ύποπτοι παίκτες είναι έτοιμοι και εργαλεία όπως το Punkbuster είναι σε θέση να ανιχνεύσουν το σύστημά σας αρκετά καλά. Γενικά, οι άνθρωποι που κάνουν τη διερεύνηση είναι αξιόπιστοι και ενδιαφέρονται μόνο για τη διατήρηση της ακεραιότητας του παιχνιδιού, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο κατάχρησης. Οι περισσότεροι παίκτες θεωρούν ότι ο κίνδυνος αυτός είναι αποδεκτός, αλλά είναι πάντοτε συνετό να κρατάτε κρυπτογραφημένες οποιεσδήποτε πραγματικά ευαίσθητες πληροφορίες στον υπολογιστή σας.

Στο τέλος της ημέρας, είναι πολύ πιο ικανοποιητική για να κερδίσετε ακολουθώντας τους κανόνες απ 'ό, τι είναι να κερδίσετε χρησιμοποιώντας κάποια φτηνή hack ή εκμεταλλευτείτε, οπότε αν είστε εδώ ψάχνετε τρόπους για να εξαπατήσετε στα online παιχνίδια, ελπίζω να έχω σας δοθούν ορισμένοι λόγοι για να επανεξετάσετε.