Το Εξαιρετικό iPhone 6, εξέτασε

Ενημέρωση: δείτε το νέο μοντέλο του iPhone 7 .

Το καλό

Το κακό

Η τιμή

16GB - US $ 199
64GB - $ 299
128GB - 399 $
(Όλες οι τιμές με σύμβαση διάρκειας δύο ετών)

Συγκρίνετε Τιμές στο iPhone 6 & amp; 6 Plus

Το iPhone 6 είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο smartphone. Παίρνει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου κορυφαίας τεχνολογίας του περασμένου έτους, του iPhone 5S, και τα επεκτείνει σε μια γρήγορη, ελκυστική και εξαιρετικά ικανή συσκευή. Προσθέτοντας μια μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη αποθήκευση στο high end (128GB, τέλος!) Και υποστήριξη για νέες τεχνολογίες της Apple όπως η Apple Pay και το Apple Watch, το 6 παρουσιάζει ένα πακέτο δύσκολο να αντισταθεί.

Η οθόνη: Μόνο το σωστό μέγεθος

Η πιο προφανής διαφορά μεταξύ των 6 και των προηγούμενων μοντέλων είναι το φυσικό μέγεθος, που οδηγείται από την μεγαλύτερη οθόνη που ταιριάζει με τα 6 και 6 Plus .

Η οθόνη 4,7 ιντσών του iPhone 6 επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ χρήσης και μεγέθους. Η οθόνη 6 "Plus 5,5 ιντσών είναι γιγαντιαία και δύσχρηστη, ενώ η οθόνη 4 ιντσών στα προηγούμενα iPhones φαίνεται τώρα παράλογη μικροσκοπική. Με τα 4,7 ίντσες, μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου σε ιστότοπους και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να πληκτρολογήσετε και τα παιχνίδια φαίνονται υπέροχα.

Έχω χέρια μεσαίου μεγέθους και τα 6 είναι ακριβώς στο όριο του τι είναι άνετο. Μπορώ να κρατήσω και να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο με το ένα χέρι, το οποίο είναι το κλειδί. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ίδια εμπειρία. Η δυνατότητα Reachability - κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα για να φέρετε την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω στο κέντρο για να φτάσετε στην άκρη της δεξιάς γωνιάς εύκολη πρόσβαση - εφαρμόζεται ωραία και επιλύει το πρόβλημα της προσέγγισης των απομακρυσμένων εικονιδίων. Συχνά βρίσκω τον εαυτό μου ξεχνώντας ότι είναι μια επιλογή, όμως.

Οι μεγαλύτερες οθόνες στο 6 και στο 6 Plus δείχνουν ότι η Apple ίσως χρειαστεί να επανεξετάσει ορισμένες από τις βασικές συμβάσεις διεπαφής χρήστη. Παραδοσιακά, το κουμπί "πίσω" στις εφαρμογές βρίσκεται στην πάνω αριστερή πλευρά, η οποία είναι πλέον η μακρύτερη απόσταση για να φτάσουν οι δεξιόστροφοι χρήστες. Αναρωτιέμαι αν θα δούμε το κουμπί πίσω να μετακινηθεί προς τα δεξιά ή προς τα κάτω αριστερά σε μελλοντικές εφαρμογές.

Εντυπωσιακά, παρά το μεγαλύτερο τηλέφωνο, το iPhone 6 ζυγίζει πραγματικά περισσότερο από μισή ουγγιά περισσότερο από το iPhone 5S.

Όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε

Το iPhone 6, φυσικά, σπορ όλα τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά iPhone που έχουμε περιμένουν. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID ενσωματώνεται στο κουμπί Αρχική σελίδα. Ενώ η χρήση του εδώ είναι η ίδια όπως και στο 5S (όπου αρχικά εισήχθη), λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα και αξιόπιστα εδώ.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει επίσης βασικές τεχνολογίες της Apple όπως το FaceTime, το Siri, το iCloud, το Find my iPhone και το iMessage. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι καλά ενσωματωμένα και τόσο χρήσιμα όσο ποτέ.

Προετοιμασία για το μέλλον

Αυτά τα γνωστά χαρακτηριστικά δεν είναι τα μόνα επιτακτικά στοιχεία του iPhone 6. Η υποστήριξη των μεγάλων μελλοντικών πρωτοβουλιών της Apple είναι επίσης βασική για την έκκλησή της.

Το iPhone 6 έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Near-Field Communications (NFC), η οποία είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που επιτρέπει σε συσκευές που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους να αλληλεπιδρούν. Το NFC είναι το κεντρικό στοιχείο του συστήματος πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου της Apple Pay και θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone 6 (και 6 Plus και Apple Watch) να πληρώσουν γρήγορα για προϊόντα και υπηρεσίες με τα τηλέφωνά τους. Δεν θα γνωρίζουμε πόσο καλή είναι η Apple Pay έως ότου έχει δοκιμαστεί ευρέως από κάθε είδους χρήστες σε κάθε είδους καταστάσεις, αλλά η Apple παρέχει σταθερά προϊόντα ποιότητας, γνωρίζοντας ότι το iPhone 6 μπορεί να συμμετάσχει εδώ είναι πολύτιμο.

Το άλλο μελλοντικό προϊόν που υποστηρίζει το iPhone 6 είναι το Apple Watch. Ενώ η σειρά iPhone 6 δεν είναι τα μόνα τηλέφωνα που θα λειτουργήσουν με αυτή τη συσκευή (τα 5S και 5C είναι επίσης συμβατά), είναι λογικό ότι τα τελευταία τηλέφωνα θα προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία του Watch. Η συσκευή αυτή δεν θα κάνει ντεμπούτο μέχρι το 2015 και έτσι δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε το iPhone 6 σε σχέση με αυτό, αλλά οι χρήστες θα είναι τουλάχιστον προετοιμασμένοι γι 'αυτό.

iOS 8: Ανάγκες Κάποιο πολωνικό

Η μεγαλύτερη αδυναμία του iPhone 6 είναι αυτή που δεν έχει καμία σχέση με το ίδιο το τηλέφωνο: το iOS 8.

Ενώ το iOS 8 προσφέρει αρκετές σημαντικές και απαραίτητες αναβαθμίσεις - πληκτρολόγια τρίτου μέρους , widget Center Notification , Family Sharing των iTunes αγορών και πολλά άλλα - είναι επίσης buggier από ό, τι πρέπει να είναι. Έχω σημειώσει περισσότερα σφάλματα εφαρμογών που εκτελούν το iOS 8 για ένα μήνα από ότι συνήθως σε ένα χρόνο. Έχω δει επίσης πιο παράξενα προβλήματα δυσλειτουργίας από ποτέ.

Τελικά, υποψιάζομαι ότι το iOS 8, με τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του και τις μεγάλες αλλαγές κάτω από το καπό, θα αποτελέσει βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη του iOS στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, όμως, στερείται το βερνίκι που παραδοσιακά διαθέτουν τα προϊόντα της Apple.

Η Apple αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα πριν: με το Mac OS X. Όταν το έκαναν, κυκλοφόρησε την αναβάθμιση του Mac OS X 10.6 Snow Leopard που βασίστηκε σε διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και συνολική ποιότητα. Ας ελπίσουμε ότι η Apple έχει επίγνωση των ελαττωμάτων στο iOS 8 και απελευθερώνει μια ενημερωμένη έκδοση για το Snow Leopard για να υποστηρίξει το iOS.

Ευτυχώς, δεδομένου ότι οι ενημερώσεις της Apple παραδίδουν σημαντικές ενημερώσεις στο iOS μερικές φορές το χρόνο (8,1 δουλεύουν καθώς βάζω τις τελευταίες πινελιές σε αυτή την αναθεώρηση), με τα διορθωτικά σφάλματα να έρχονται πιο συχνά, αυτά τα προβλήματα έχουν καλή πιθανότητα να λυθούν και δεν πρέπει " Αποτρέψτε κανέναν από το iPhone 6.

Όταν ένα πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα: Bendgate

Ίσως να είστε λίγο διστακτικοί για να αγοράσετε ένα iPhone 6 λόγω της Bendgate, της "ανακάλυψης" ότι η σειρά iPhone 6 μπορεί να υποστεί βλάβη με το να λυγίζει σε τσέπες παντελονιού. Μην ξεγελιέστε: Αυτό δεν είναι ένα πραγματικό ζήτημα για τους περισσότερους ανθρώπους και δεν πρέπει να αγοράσετε ένα iPhone.

Η κοινή λογική μας λέει ότι κάθε smartphone μπορεί να λυγίσει όταν εφαρμοστεί αρκετή πίεση σε αυτό. Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια για το 6. Αλλά οι εκθέσεις των καταναλωτών, μια δημοσίευση που δεν είναι γνωστή για το ότι είναι εξαιρετικά φιλική προς την Apple, εξέτασε τις απαιτήσεις του Bendgate και διαπίστωσε ότι οι συσκευές σειράς iPhone 6 αρχίζουν να κάμπτονται όταν εφαρμόζονται 70-90 λίβρες πίεσης. Αυτή είναι μεγάλη πίεση. Έτσι, ενώ είναι σίγουρα πιθανό ότι ένα iPhone θα μπορούσε να λυγίσει ανεπανόρθωτα, δεν είναι πιθανό να συμβεί στην καθημερινή χρήση για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μην αφήνετε αυτή την επίπονη αντιπαράθεση που σας ενδιαφέρει.

Η κατώτατη γραμμή

Το iPhone 6 δεν είναι τέλειο - το μοντέλο χαμηλού τέλους θα έπρεπε να έχει χώρο αποθήκευσης 32GB, για παράδειγμα - αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο. Το iPhone, όμως, είναι απαραίτητη αναβάθμιση. Δεν είναι τόσο εκπληκτικό που θα έχει νόημα για όλους να πληρώσουν την πλήρη τιμή για να το πάρουν? κανένα smartphone δεν είναι τόσο καλό. Οι ιδιοκτήτες του iPhone 5S, για παράδειγμα, μπορούν να περιμένουν με ασφάλεια το μοντέλο του επόμενου έτους και να αναβαθμίσουν με έκπτωση. Αλλά αν έχετε οποιοδήποτε άλλο iPhone, ή οποιοδήποτε άλλο smartphone σε όλα, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά την αναβάθμιση τώρα. Το iPhone 6 είναι τόσο καλό.

Συγκρίνετε Τιμές στο iPhone 6 & 6 Plus