Μετρητά για iPhones Χρησιμοποιείται αναθεώρηση λιανικού εμπορίου iPhone

Το CashForiPhones αποτέλεσε στόχο πολλών καταγγελιών και ερευνών πελατών. Συνιστώ να τα αποφύγετε εξ ολοκλήρου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Το καλό

Το κακό

Όταν αναβαθμίσετε ή απλώς υπερβείτε τη συσκευή σας iOS , μην αφήνετε τη συσκευή να εξασθενεί σε συρτάρι. Αν το πουλήσετε σε έναν μεταπωλητή iPhone ή iPod που χρησιμοποιείται, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μετρητά.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν να αγοράσουν αυτές τις συσκευές . Το CashForiPhones, το οποίο αγοράζει όλα τα είδη ηλεκτρονικών ειδών, όχι μόνο τους τίτλους φορητούς υπολογιστές, είναι ένα από αυτά. Το CashForiPhones προσφέρει μια σειρά θετικών και ελκυστικών χαρακτηριστικών σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του - ειδικά ένα κουτί αποστολής και την καλή επικοινωνία - αλλά έχει και κάποιες θολές περιοχές που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την πώληση.

Πώληση της συσκευής σας

Η πώληση της συσκευής σας iOS στο CashForiPhones είναι αρκετά παρόμοια με τη χρήση οποιωνδήποτε από τις ανταγωνιστικές τοποθεσίες, με μία σημαντική αλλαγή: έχει λιγότερα βήματα. Κανονικά λιγότερα βήματα σε μια διαδικασία είναι ένα όφελος, αλλά όπως θα δούμε εδώ, αυτό δεν συμβαίνει εξ ολοκλήρου με τα CashForiPhones.

Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες παρόμοιες τοποθεσίες, η διαδικασία πώλησης του χρησιμοποιημένου iPhone ή του iPod σας σε CashForiPhones αρχίζει με τον προσδιορισμό του τι πρέπει να πουλήσετε. Μόλις επιλέξετε τη συσκευή μοντέλου και χωρητικότητας που διαθέτετε, κάντε κλικ σε ένα κουμπί για να λάβετε μια προσφορά. Στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνετε μερικές πολύ βασικές πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες: λειτουργεί το τηλέφωνο ή όχι; Με άλλους μεταπωλητές που χρησιμοποιούνται , αυτό το βήμα τείνει να περιλαμβάνει μια κάπως πιο λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης της συσκευής, ποια εξαρτήματα πρέπει να πουλήσετε μαζί της και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το τι αξίζει η συσκευή. Δεν είναι έτσι με το CashForiPhones. Αντ 'αυτού, σας δίνεται αμέσως ένα απόσπασμα. Στην περίπτωσή μου, το 32 GB AT & T iPhone 4 αναφέρθηκε στα US $ 273.

Εάν η τιμή που αναφέρεται είναι αποδεκτή - και αυτό ήταν για μένα. ήταν περίπου $ 90 υψηλότερη από ό, τι οι περισσότερες άλλες ιστοσελίδες προσφέρονταν - τα CashForiPhones στέλνουν στη συνέχεια ένα δωρεάν, προπληρωμένο κιβώτιο αποστολής σε εσάς για να επιστρέψετε τη συσκευή μέσα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ωραία πτυχή της υπηρεσίας τους. ορισμένες παρόμοιες εταιρείες δεν προσφέρουν κουτί αποστολής ή δεν χρησιμοποιούνται πλέον και δεν το κάνουν πλέον. Δεν χρειάζεται να εντοπίσετε ένα κιβώτιο μεγέθους iPhone για να στείλετε το τηλέφωνο σίγουρα έκανε τη συναλλαγή ομαλότερη.

Καλή ή πάρα πολύ; -Κοινοποίηση

Από όλες τις χρησιμοποιούμενες εταιρείες iPhone και iPod που έχω πωλήσει τις συσκευές μου, η CashForiPhones αναμφισβήτητα είχε τη μεγαλύτερη επικοινωνία μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το αν αυτό είναι καλό ή όχι, εξαρτάται από τα συναισθήματά σας σχετικά με τις επακόλουθες τηλεφωνικές κλήσεις. Αφού έλαβα το κιβώτιο αποστολής, αλλά προτού το έστειλα, έκανα τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα από ένα ζωντανό άτομο που ρώτησε αν το έστειλα ακόμα και ένα, ίσως δύο, αυτόματα τηλεφωνήματα που μου θυμίζουν να κάνω το ίδιο πήγε στο φωνητικό ταχυδρομείο .

Μια κλήση ήταν ωραία (αν και είχα πάρει επίσης ένα email με την ίδια υπενθύμιση)? περισσότερα φαινόταν λίγο ενοχλητικό για μένα.

Αφού έστειλα το iPhone σε αυτούς, η επικοινωνία συνεχίστηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο -συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να με ενημερώσω ότι το κουτί είχε φτάσει στα γραφεία του CashForiPhones και ότι το είχαν επιθεωρήσει και ήταν έτοιμα να κάνουν μια τελική προσφορά τιμών. Εδώ τα πράγματα έγιναν λίγο δύσκολα και πάλι.

Τελικές δυσκολίες

Μεταξύ της αποστολής του iPhone και της λήψης μιας αυτοματοποιημένης ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι είχε επιθεωρηθεί, πέρασαν σχετικά γρήγορα 7-8 ημέρες. Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επιθεώρησης, μου είπαν να επιβεβαιώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου, ώστε να μπορούν να μου τηλεφωνούν με την τελική τιμή. Το έκανα αυτό, παρόλο που ο αριθμός τηλεφώνου μου δεν είχε αλλάξει από τότε που εγγραφώ για λογαριασμό μου λίγες μέρες πριν.

Αντί για μια τηλεφωνική κλήση, όμως, τρεις ημέρες αργότερα έλαβα ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λέγοντας αυτή τη φορά ότι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μένα (παρόλο που δεν έλειψαν οποιεσδήποτε κλήσεις από το CashForiPhones κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου). Επαναβεβαίω τον αριθμό τηλεφώνου μου στην ιστοσελίδα και περίμενα την κλήση μου.

Την επόμενη μέρα έφτασε ένα άλλο μήνυμα λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν σε εμένα, αν και πάλι δεν υπήρχαν αναπάντητες κλήσεις. Περίμενα άλλες μέρες και, όταν δεν συνέβη τίποτα, τους τηλεφώνησα. Και, πάλι, τα πράγματα ήταν λίγο συγκεχυμένα.

Τιμολόγηση σύγχυση

Όταν είχα πάρει το αρχικό μου απόσπασμα στην ιστοσελίδα CashForiPhones, ο ιστότοπος είχε προσφέρει 273 δολάρια. Όταν μίλησα με έναν εκπρόσωπο, με πληροφόρησε ότι λόγω κάποιων γρατζουνιών στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, η προσφορά ήταν τώρα $ 180.

Αν και θα υποστήριζα ότι οι γρατζουνιές ήταν σχετικά μικρές, τα $ 180 φαινόταν δίκαια. ήταν σωστό σύμφωνα με το τι προσφέρουν οι υπόλοιποι ιστότοποι, οι οποίοι έλαβαν λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες πριν δώσουν τις προσφορές τους.

Σε τέτοιες καταστάσεις, κάποιος είναι πάντα στο ρολόι για να εξαφανιστεί, να αναφέρει μια τιμή και στη συνέχεια να προσφέρει ένα άλλο . Δεν νομίζω ότι αυτό ακριβώς συνέβη εδώ, αλλά νομίζω ότι η διαδικασία παραπομπής του CashForiPhones είναι λανθασμένη. Αν έπρεπε να μαντέψω, θα ήθελα να στοιχηματίσετε ότι η προσφορά είναι η υψηλότερη τιμή που θα πληρώσουν για ένα τέλειο τηλέφωνο condition. Αν το τηλέφωνό μου ήταν σε τέλεια κατάσταση, υποψιάζομαι ότι θα είχα πάρει τα 273 δολάρια μου. Ωστόσο, επειδή η φόρμα προσφοράς επιτρέπει μόνο την εργασία / μη-εργασία ως προϋπόθεση, δεν μπορεί να μου δώσει μια πιο ακριβή προσφορά.

Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει με το πλεονέκτημα της CashForiPhones, καθώς φαίνεται ότι προσφέρουν ασυνήθιστα υψηλές τιμές. Από την άλλη, τείνει να αναπαράγει δυσαρεστημένους πελάτες που αισθάνονται ότι είναι χαμηλός-balled μόλις τα iPhones τους έχουν ήδη σταλεί.

Δεν είμαι ένας από αυτούς τους πελάτες. Όπως είπα, η τιμή ήταν σωστή σύμφωνα με άλλες υπηρεσίες και φαινόταν δίκαιη. Αν όμως σχεδιάζετε να πουλήσετε στο CashForiPhones, προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι οι τιμές που αναφέρετε ενδέχεται να μην είναι το ποσό που λαμβάνετε.

Με την κλήση, όμως, η επιταγή μου έφτασε λίγες μέρες αργότερα, όπως είχε υποσχεθεί.

Η κατώτατη γραμμή

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, η εμπειρία μου με τα CashForiPhones ήταν μικτή. Η επικοινωνία της εταιρείας ήταν καλή στην αρχή, τότε μια υπερβολική, και λίγο συγκεχυμένη. Το απόσπασμα που πήρα ήταν συναρπαστικά υψηλό, αλλά η τιμή πληρώθηκε στην πραγματικότητα πολύ πιο μέτρια. Η συμπερίληψη του κιβωτίου αποστολής είναι πολύ ωραία, όμως.

Τα CashForiPhones δεν είναι κακή υπηρεσία. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο - ειδικά το εργαλείο παραπομπής - αλλά όσο καταλαβαίνετε τα δυνητικά προβλήματα που παρουσιάζει το εργαλείο αυτό, είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία που μπορείτε να βρείτε ανταμείβοντας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους