Αναθεώρηση της Gazelle, ενός Μεταχειρισμένου iPhone & iPod Buyer / Reseller

Ενώ η εμπειρία μου με τη Gazelle δεν ήταν απολύτως τέλεια, ήταν πολύ κοντά. Είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με το να παίρνετε περισσότερα από όσα περιμένατε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Gazelle, πρώην SecondRotation, είναι μοναδική μεταξύ των εταιριών που έχω πουλήσει τα χρησιμοποιημένα iPhones και iPods μου . Αφού τους έστειλα τα iPod μου, τους έκριναν ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι μου υποσχέθηκε και μου πλήρωσε περισσότερο από ό, τι είπαν ότι θα το έκαναν. Αυτή είναι μια ωραία έκπληξη.

Πώληση των χρησιμοποιημένων ηλεκτρονικών σας συσκευών στη Gazelle

Για να πουλήσετε το χρησιμοποιημένο iPhone ή το iPod σας στο Gazelle, επισκεφθείτε την τοποθεσία του, επιλέξτε το μοντέλο που θέλετε να πουλήσετε και απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την κατάστασή του. Βάσει αυτού, ο ιστότοπος προσφέρει μια εκτιμώμενη τιμή αγοράς. Εάν η τιμή είναι αποδεκτή από εσάς, συμφωνείτε με αυτήν και η Gazelle θα σας στείλει κουτί και προπληρωμένη ετικέτα αποστολής. Στη συνέχεια, επιστρέφετε τη συσκευή σε αυτές σε αυτό το πλαίσιο.

Αυτό το βήμα ήταν εκεί που αντιμετώπισα το μόνο μου πρόβλημα με τη Gazelle. Αν και τους πωλούσα δύο iPods - μια αφή δεύτερης γενιάς και ένα βίντεο iPod - έστειλαν μόνο ένα κιβώτιο αρκετά μεγάλο για ένα iPod. Επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών, η οποία μου είπε να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε κιβώτιο που ήθελα και ότι η ετικέτα αποστολής τους θα κάλυπτε τα ταχυδρομικά τέλη. Αυτό ήταν λίγο ενοχλητικό, καθώς έκανε τη διαδικασία ελαφρώς λιγότερο ομαλή και μου ζήτησε να αγοράσω ένα κουτί, αλλά δεν ήταν ένα σημαντικό ζήτημα.

Μόλις η Gazelle διαθέτει τη συσκευή σας, αξιολογεί την κατάστασή της και σας στέλνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια προσφορά αγοράς. Αυτό ήταν το στάδιο όπου πήρα τα καλά μου νέα - ήθελαν να πληρώσουν $ 5 ή $ 10 (δεν μπορώ να θυμηθώ ποια) περισσότερα από αυτά που είχαν εκτιμήσει. Δεν είναι μια τεράστια διαφορά, αλλά στον περιστασιακό κόσμο της μεταπώλησης ηλεκτρονικών ειδών, κάθε φορά που έχετε περισσότερα από όσα περιμένατε από μια εταιρεία, αξίζει να αναφέρουμε.

Όταν έχουν πάρει την τελική προσφορά τιμής αγοράς από τη Gazelle, οι πωλητές μπορούν είτε να αποδεχθούν είτε να απορρίψουν την προσφορά.

Αν η προσφορά απορριφθεί, η Gazelle επιστρέφει τη συσκευή. Αν γίνει δεκτή, η Gazelle παρέχει πληρωμή με επιταγή, PayPal ή κάρτα δώρου Amazon με βάση την προτίμηση του πωλητή.

Η κατώτατη γραμμή

Η Gazelle είναι ένας από τους ηγέτες στην αγορά αγοράς και πώλησης iPhone, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Η περιοχή του είναι απλή στη χρήση, η διαδικασία είναι αρκετά ομαλή και γρήγορη και οι τιμές δίκαιες. Η Gazelle δεν θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή όταν ψάχνετε να πουλήσετε μια χρησιμοποιημένη συσκευή, αλλά σας συνιστώ να ελέγχετε πάντα με τη Gazelle για να δείτε την τιμή της πριν να πουλήσετε οπουδήποτε αλλού.