Οι σκέψεις μου για την κάμερα HTC 10 και τα δείγματα

Η HTC ανακοίνωσε ότι το νέο τους τηλέφωνο, το HTC 10 - το κινητό τους τηλέφωνο, θα ανταγωνιστεί αν δεν πάρει την κορυφαία θέση για έξυπνα τηλέφωνα μέχρι τη φωτογραφική μηχανή. Η HTC έχει δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα με τις φωτογραφικές μηχανές τους στα τηλέφωνά τους και ιστορικά, δεν κατάφερε να φτάσει εκεί ακόμα για να ανταγωνιστεί με όσους αγαπούν το iPhone και τη Samsung.

Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας πω ότι το HTC 10 θα κάνει το σημάδι του και ότι ως κινητός φωτογράφος, ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτό που οι 10 είναι σε θέση να κάνουν. Εδώ είναι οι σκέψεις μου σχετικά με το HTC 10 και τις εικόνες που έκανα μαζί του.

01 από 05

Από το Α9 έως το 10

HTC 10 Δείγμα. Μπραντ Πουέτ

Μου δόθηκε ένα demo τηλέφωνο στις αρχές Απριλίου για να δοκιμάσω. Το τηλέφωνο είχε ήδη την τελευταία ενημέρωση στην κάμερά τους εκείνη την εποχή, αλλά ενημερώθηκε συνεχώς, γεγονός που δείχνει ότι η HTC ακούει πραγματικά την πιστή βάση των καταναλωτών της. Δοκίμασα το A9 πέρυσι και παρόλο που ήταν μια καλή εμπειρία, πρέπει να πω ότι τα 10 είναι άλματα καλύτερα απ 'ότι η συσκευή. Περισσότερο "

02 του 05

Πρώτη εντύπωση

HTC 10 Δείγμα. Μπραντ Πουέτ

Στην πραγματικότητα η πρώτη μου εντύπωση βασίζεται στην εμπειρία χρήστη που παρουσίασαν το Android και το HTC. Το A9 ήταν το πρώτο μου τηλέφωνο Android. Η εμπειρία του χρήστη για μένα, καθώς ήταν η πρώτη μου, δεν ήταν τόσο μεγάλη. Δεν είχα βυθιστεί στο υπόλοιπο του τηλεφώνου και πραγματικά έμεινε στη λωρίδα μου με την κάμερα. Ωστόσο, τα 10 μου έδωσαν μια διαφορετική εμπειρία. Οι λαοί του HTC μου είπαν ότι δεν θα ήταν τόσο δύσκολη μιας εμπειρίας, επειδή συνεργάζονταν με την Google για να μην αναπαράγουν εφαρμογές. Λαμπρός. Η αλήθεια λέγεται, γι 'αυτό η εμπειρία της Apple είναι τόσο θαυμασμένη και αγαπημένη. Αυτή η κίνηση από την HTC και την Google είναι η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσαν να κάνουν. Η εμπειρία του χρήστη μου πήδηξε τις εγκοπές. Περισσότερο "

03 του 05

Έτσι Τώρα η κάμερα

HTC 10 Δείγμα. Μπραντ Πουέτ

Το HTC 10 διαθέτει ένα αισθητήρα 12 MP με γρήγορο άνοιγμα f / 1,8. Έχει OIS - οπτική σταθεροποίηση εικόνας και περιλαμβάνει επίσης αυτόματη εστίαση με λέιζερ. Όταν πήρα για πρώτη φορά το demo, ήταν πιο γρήγορο από το A9 αλλά πιο αργό από το iPhone 6. Μετά από μια ενημέρωση ή 2, το τηλέφωνο πήρε πολύ γρήγορα και οι ανησυχίες μου ότι η κάμερα ήταν πολύ αργή ήταν ηρεμισμένη.

Η HTC έχει την τεχνολογία UltraPixel που σημαίνει ότι τα εικονοστοιχεία που συλλαμβάνονται από τον αισθητήρα είναι μεγαλύτερα από ένα κανονικό εικονοστοιχείο και καταγράφουν επίσης περισσότερα δεδομένα. Όσο μεγαλύτερο είναι το εικονοστοιχείο, τόσο περισσότερα δεδομένα - τόσο καλύτερη είναι η απεικόνιση. Η αυτόματη εστίαση είναι πολύ γρήγορη και όταν δοκιμάσαμε τη φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο αισθητήρας κατέλαβε πολύ μεγάλη λεπτομέρεια χωρίς πολύ θόρυβο. Οι συγκρίσεις που έκανα με το iPhone μου στην ίδια κατάσταση δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν. Όλοι οι πυροβολισμοί μου λήφθηκαν χειροκίνητα, οπότε το κούνημα της κάμερας θα μπορούσε να ήταν ένα ζήτημα, αλλά δεν ήταν καθόλου. Περισσότερο "

04 του 05

Έτσι Τώρα η κάμερα (cont)

HTC 10 Δείγμα. Μπραντ Πουέτ

Το γρήγορο άνοιγμα f / 1,8 συνέλαβε επίσης το τρομερό βάθος πεδίου. Τα εφέ bokeh ήταν εξαιρετικά. Δοκίμασα την κάμερα επίσης δείχνοντας τον στον ήλιο. Όπως μπορείτε να δείτε, το έκανε αρκετά καλά.

Εάν βρίσκεστε σε εαυτούς, η μπροστινή κάμερα λαμβάνει εικόνες 5 MP με OIS επίσης. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μοναδικό μέτωπο που αντιμετωπίζει η αυτο-κάμερα που έχει OIS. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι εάν πάρετε ήδη καλές φωτογραφίες selfie, αυτό θα σας βοηθήσει να φτάσετε από καλό σε μεγάλο. Όχι θαμπάδα στις selfies σας θα κάνει για μεγάλες selfies. Είναι ίσως το καλύτερο τώρα για κάμερες με μπροστινή όψη. Οι λάτρεις της Selfie χαίρονται! Περισσότερο "

05 του 05

συμπέρασμα

HTC 10 Δείγμα. Μπραντ Πουέτ

Το HTC 10 είναι ένα πραγματικά καλό τηλέφωνο με μια εξαιρετική κάμερα. Οι εφαρμογές εγγενών φωτογραφικών μηχανών περιλαμβάνουν μια φωτογραφική μηχανή σημείου και λήψης, μια φωτογραφική μηχανή με ρυθμίσεις λειτουργίας pro, βίντεο, χρονική περίοδο, αργή κίνηση και ορισμένες άλλες εφαρμογές ειδικών εφαρμογών.

Από τη σκοπιά της φωτογραφίας, αυτό είναι ίσως το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα που θα κυκλοφορήσει. Αν κοιτάζετε ένα νέο τηλέφωνο με κάμερα, συνιστώ ανεπιφύλακτα το HTC 10.