Αναθεώρηση των Χαρτών Google για iPhone

Το Google αναβαθμίζει τους μυς των χαρτών του με μια καλά κατασκευασμένη εφαρμογή για το iPhone

Όταν η Apple έπεσε σύντομη με την αρχική έκδοση της εφαρμογής Χάρτες και GPS πλοήγησης για το iPhone, η Google θα μπορούσε να αφήσει τους χρήστες της Apple με τις υπάρχουσες δυνατές επιλογές τους. Αλλά αντί να χτίσει buzz εναντίον της Apple, ενισχυθεί με μια ολοκαίνουργια, καλά γίνει, αυτόνομη έκδοση iPhone του προϊόντος τους. Η Google το προσέφερε δωρεάν για να ανακτήσει την κυριαρχία των χαρτών τους στο περιβάλλον iOS6 της Apple .

Η Google ξεπέρασε τις προσδοκίες με την εφαρμογή IOS Maps της

Η Google ξεπέρασε τις προσδοκίες με την εφαρμογή Χάρτες για το iPhone, δημιουργώντας γρήγορα την εφαρμογή και κάνοντας το σωστό από τους χρήστες iPhone, ακόμα και από την Apple. Παράγει ένα γυαλισμένο προϊόν που λειτουργεί καλά και είναι ανταγωνιστικό στο σύνολο των εφαρμογών πλοήγησης smartphone :

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, κερδίζετε τα χρόνια της σκληρής απόκτησης εμπειρίας της Google και όλη η έρευνα και η τελειοποίηση γίνεται σε παγκόσμια βάση για να παρουσιάσετε τα πιο ακριβή δεδομένα χαρτών και σημείων ενδιαφέροντος.

Ταχύτητα και απλότητα

Η Google έχει πάντα τοποθετήσει ένα ασφάλιστρο στην γρήγορη απόδοση και η εφαρμογή Χάρτες αντανακλά αυτή την εμμονή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί διανυσματικά γραφικά για να βοηθήσει τους χάρτες να αποδίδουν και να κλιμακώνονται ταχύτερα από τα γραφικά bitmap. Η Google διαχειρίζεται μερικά από τα πιο ισχυρά και ταχύτερα κέντρα δεδομένων στον κόσμο και αυτό εμφανίζεται στην εφαρμογή Χάρτες με εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση δεδομένων. Η εφαρμογή είναι επίσης γρήγορη στον υπολογισμό και την εκ νέου υπολογισμό των κατευθύνσεων.

Οι Χάρτες Google για iPhone είναι απλοί και εννοούμε αυτό με έναν θετικό τρόπο. Η διεπαφή ανοίγματος είναι μια γνωστή απόδοση χάρτη με μερικά εικονίδια που ελέγχουν το σημαντικό σύνολο χαρακτηριστικών της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών αναλυτικών οδηγιών και της γρήγορης πρόσβασης σε δεδομένα κίνησης, οδηγίες διαμετακόμισης, δορυφορικές εικόνες και Google Earth. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές πλοήγησης εκεί έξω με γεμάτες διασυνδέσεις, επομένως αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα.

Ομιλία Οδός-Ονοματεπώνυμο, Οδηγίες Τροχιάς

Ομιλία-όνομα-οδός, οι οδηγίες από τη μία πλευρά προς την άλλη είναι στην καρδιά οποιασδήποτε εφαρμογής GPS πλοήγησης GPS και οι Χάρτες Google δεν απογοητεύουν. Η εφαρμογή υπολογίζει γρήγορα τις οδηγίες, παρέχοντας βέλτιστες διαδρομές και ονόματα οδών σε μια σαφή, ευχάριστη και πολύ ανθρώπινη φωνή. Μπορείτε να δείτε οδηγίες στην παραδοσιακή προβολή χάρτη με μπλε βέλος και γραμμή διαδρομής ή από μια λίστα κειμένων με οδηγίες που έχουν ενισχυθεί από τα βέλη.

Ενσωμάτωση

Η εφαρμογή Χάρτες Google για iPhone αναβαθμίστηκε το 2013 για να συμπεριλάβει την ενοποίηση με την εφαρμογή επαφών της Apple.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Siri και τη λειτουργία φωνητικής αναζήτησης πατώντας το εικονίδιο μικροφώνου στο πλαίσιο αναζήτησης.

Οι Χάρτες Google παίζουν καλά με άλλες εφαρμογές, ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο όταν χρειάζεται και εξακολουθούν να παρέχουν ομιλούμενες οδηγίες στροφής προς τα πίσω.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Google Earth, αυτή είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε λεπτομερείς δορυφορικές εικόνες της γης και τις προοπτικές 3D με το δάχτυλο ενός δακτύλου. Μια επιλογή μενού σας επιτρέπει να επιλέξετε το Google Earth, το οποίο είναι επίσης μια δωρεάν εφαρμογή, για να έχετε διαφορετικές προοπτικές στους προορισμούς σας.

Συνολικά, η εφαρμογή Χάρτες Google για iPhone είναι γρήγορη, λεπτή και ακριβής. Οι χρήστες βαριάς πλοήγησης θα εκτιμήσουν την ταχύτητα και την ακρίβειά τους.