Οι καλύτερες 26 έως 29 ιντσών τηλεοράσεις LED / LCD να αγοράσουν το 2018

Μεγάλες τηλεοράσεις για χώρους μέτριου μεγέθους

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο, σκεφτείτε μια τηλεόραση LCD ή LED / LCD στα μεγέθη οθόνης 26 έως 29 ιντσών. Ελέγξτε τις παρακάτω επιλογές για κάποιες εξαιρετικές επιλογές. Επίσης, ελέγξτε τις προτάσεις μου για τηλεοράσεις LED 720p και 1080p LED σε οθόνες 40 ιντσών και μεγαλύτερες , 32 έως 39 ιντσών και 24 ιντσών και μικρότερες .

01 από 05

Το TCL 28S305 ενσωματώνει αρκετά πίσω από τη μικρή οθόνη 28 ιντσών. Πρώτα απ 'όλα, αυτό το σετ διαθέτει ανάλυση εγγενής οθόνης 720p που υποστηρίζεται από Direct Backlighting LED για βελτιωμένη αντίθεση και ενεργειακή απόδοση, καθώς και ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Το TCL 28S305 παρέχει επίσης όλες τις βασικές συνδέσεις που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων 3 εισόδων HDMI, μιας εισόδου βίντεο σύνθετου / συνιστωσών και ακόμη και σύνδεσης ακουστικών.

Επιπλέον, παρέχεται μια είσοδος USB για πρόσβαση σε ψηφιακές φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB.

Ωστόσο, το μεγάλο μπόνους που περιλαμβάνεται στο 28S305 είναι η συμπερίληψη του λειτουργικού συστήματος Roku, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από Netflix, HuluPlus, YouTube και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε ένα ξεχωριστό κιβώτιο streaming media (η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο Wifi ).

Επιπλέον, η διασύνδεση Roku κάνει γρήγορη και εύκολη την πλοήγηση σε όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασής σας - στην πραγματικότητα, αν κάνετε λήψη του Roku Mobile App στο smartphone σας, μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόραση απευθείας από αυτό το τηλέφωνο.

Φυσικά, όταν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο συνεχούς ροής, το TCL 28S305 διαθέτει μια τυποποιημένη σύνδεση κεραίας / καλωδίου για τη λήψη σημάτων ραδιοφωνικής μετάδοσης.

Αν ψάχνετε για μια μικρή τηλεόραση που πραγματικά πακετάρει - ελέγξτε το TCL 28S305.

02 του 05

Η LG έχει εξαιρετική φήμη, καθιστώντας κομψές και εξαιρετικές επιδόσεις, LCD οθόνες PC, αλλά επωφελούνται επίσης τόσο στις τηλεοράσεις LCD όσο και στις τηλεοράσεις OLED. Η LG 28LJ4540 είναι μια συμπαγής LCD τηλεόραση 28 ιντσών (πραγματικά 27,5 ίντσες) που προσφέρει εξαιρετικές εικόνες με οπίσθιο φωτισμό Direct LED, εγγενή ανάλυση οθόνης 1366x768 (περίπου καλή για αυτό το μικρό μέγεθος οθόνης) και κινητήρα LG Triple XD επεξεργασίας που παρέχει εξαιρετικό χρώμα και αντίθεση.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το LG 28LJ4540 είναι λίγο άπαχο με μόνο μία είσοδο HDMI και μία είσοδο μυρμήγκιάς / καλωδίου για τους δέκτες ATSC και QAM για τη λήψη πηγών σήματος καλωδιακής τηλεόρασης HD over-the-air και ασύρματο. Δεν υπάρχουν άλλες εισόδους βίντεο ή παρέχονται, δεν παρέχονται εξόδους ήχου για σύνδεση με εξωτερικό ηχοσύστημα και δεν υπάρχει ενσωματωμένο Wifi ή ethernet για πρόσβαση σε περιεχόμενο διαδικτυακής ροής.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια μικρότερη τηλεόραση μεγέθους οθόνης που παρέχει τα βασικά, ελέγξτε το LG 28LJ4540.

03 του 05

Παρόλο που το H4500 εισήχθη το 2014, από το 2017, η Samsung δεν ανακοίνωσε αντικατάσταση.

Το Samsung UN28H4500 είναι μια τηλεόραση 28 ιντσών που περιλαμβάνει λειτουργίες που συνήθως προορίζονται για μεγαλύτερα σύνολα οθόνης. Από την άποψη των βασικών χαρακτηριστικών, το UN28H4500 ενσωματώνει φωτισμό LED, ανάλυση εγγενούς pixel 1366x768, ευρεία αναλογία αντίθεσης και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz που υποστηρίζεται από πρόσθετη επεξεργασία κίνησης (Clear Motion Rate 120).

Για σύνδεση, το σετ αυτό διαθέτει 2 είσοδοι HDMI, έναν δέκτη ATSC για να μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικό υψηλής ευκρίνειας από διάφορες πηγές, καθώς και ενσωματωμένη θύρα USB που επιτρέπει πρόσβαση σε μουσική, φωτογραφίες και αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB ή άλλες συμβατές συσκευές.

Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το δίκτυο ένταξης και η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ενσωματωμένων επιλογών σύνδεσης Ethernet και Wifi. Αυτό δίνει στην UN28H4500 πρόσβαση σε ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web, καθώς και σε ένα πλήθος περιεχομένων streaming στο διαδίκτυο (όπως το Netflix), ακόμη και σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο, όπως υπολογιστές.

Αν ψάχνετε για μια συμπαγή τηλεόραση που έχει μεγάλη ποιότητα εικόνας και ευελιξία, τότε δείτε το Samsung UN28H4500.

04 του 05

Παρόλο που το H4000 εισήχθη το 2014, από το 2017, η Samsung δεν ανακοίνωσε αντικατάσταση.

Το Samsung UN28H4000 είναι μια συμπαγής τηλεοράδα LED / LED που διαθέτει οθόνη 16 ιντσών 28 ιντσών, εγγενή ανάλυση pixel 1366x768, ευρεία αναλογία αντίθεσης (σειρά μαύρων προς λευκό) και Clear Motion Rate 120 (60 Hz ανανέωση με πρόσθετη επεξεργασία) παρέχει λεπτομερείς, πολύχρωμες και ομαλές εικόνες κίνησης.

Επιπλέον, με 2 εισόδους HDMI, δέκτη ATSC και θύρα USB, μπορείτε να απολαύσετε πραγματικό υψηλής ευκρίνειας από διάφορες πηγές. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι οι είσοδοι συνιστωσών και σύνθετου βίντεο είναι κοινόχρηστες - πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα μια σύνθετη και συνιστώσα πηγή βίντεο στην τηλεόραση.

Από την άλλη πλευρά, ο φωτισμός των άκρων LED κάνει το UN28H4000 πολύ ενεργειακά αποδοτικό. Αν ψάχνετε για μια εξοικονόμηση χώρου, αλλά υψηλής ποιότητας, μικρού μεγέθους οθόνη LCD τηλεόραση, που θα εξοικονομήσει επίσης τον ηλεκτρικό λογαριασμό σας, σίγουρα ελέγξτε έξω το Samsung UN28H4000.

05 του 05

Αν ψάχνετε για μια μικρή οθόνη τηλεόρασης και δεν χρειάζεστε κανένα frills, τότε το Proscan PLED2845A, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Το PLED2845A είναι μια τηλεοράδα LED / LED που διαθέτει οθόνη 28 ιντσών με άμεσο οπίσθιο φωτισμό (χωρίς τοπική μείωση φωτεινότητας), ανάλυση οθόνης 720p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Το PLED2845A προσφέρει πολλή φυσική συνδεσιμότητα, η οποία περιλαμβάνει 3 εισόδους HDMI, ένα κοινόχρηστο σύνολο κοινών εισόδων σύνθετου σήματος / συνιστωσών (που μοιράζονται με ένα σύνολο αναλογικών εισόδων στερεοφωνικού ήχου) και μια είσοδο οθόνης υπολογιστή.

Οι έξοδοι ήχου περιλαμβάνουν ψηφιακό ομοαξονικό ήχο και ακουστικά. Η έξοδος ακουστικών μπορεί να είναι για προσωπική ακρόαση ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μίνι βύσμα 3,5 mm για προσαρμογέα RCA Y για να συνδέσετε την τηλεόραση σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου, εάν το σύστημά σας δεν διαθέτει είσοδο ψηφιακής ομοαξονικής ήχου.

Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα μέσω της εισόδου RF και του ενσωματωμένου δέκτη τηλεόρασης και παρόλο που η τηλεόραση δεν διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες ροής μέσω Internet Smart TV, μπορείτε να συνδέσετε ένα Roku Box ή παρόμοια ταινία πολυμέσων σε μία των εισόδων HDMI.

Για ευκολία ελέγχου, παρέχονται κουμπιά στην κάτω εμπρόσθια στεφάνη και περιλαμβάνεται επίσης ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο. Παρέχεται ένα πλήρες έγχρωμο σύστημα μενού για την διευκόλυνση της εύκολης ρύθμισης και χρήσης.

Το Proscan PLED2845A μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή ακόμα και ένα κοιτώνα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .