Ρυθμίσεις εφαρμογής μουσικής iPhone: SoundCheck, EQ, & Όριο Όγκου

Ενώ τα περισσότερα από τα τακτοποιημένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Μουσική περιλαμβάνονται στην ίδια την εφαρμογή, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τόσο την απόλαυση της μουσικής σας όσο και την ταυτόχρονη προστασία σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις ρυθμίσεις:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη Μουσική και πατήστε το

Ανακινήστε σε Shuffle

Αυτή η ρύθμιση είναι ο τύπος που κάνει το iPhone τόσο διασκεδαστικό. Όταν είναι ενεργοποιημένο (το ρυθμιστικό μεταφέρεται σε πράσινο / ενεργοποιημένο ) και χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Μουσική, κουνήστε το iPhone και η εφαρμογή θα ανακατέψει τα τραγούδια και θα σας δώσει μια νέα τυχαία λίστα αναπαραγωγής. Κανένα κουμπί δεν χτυπάει!

Ελεγχος ήχου

Τα τραγούδια καταγράφονται σε διαφορετικούς τόμους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε ένα αρκετά δυνατό τραγούδι και στη συνέχεια ένα πολύ ήσυχο, προκαλώντας την προσαρμογή του ήχου κάθε φορά. Το SoundCheck προσπαθεί να αποτρέψει αυτό. Δείχνει την ένταση των τραγουδιών στη μουσική βιβλιοθήκη σας και προσπαθεί να αναπαράγει όλα τα τραγούδια με μέσο όγκο.

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, απλώς μετακινήστε τη διαφάνεια σε πράσινο / ενεργοποιημένο .

EQ

EQ είναι η ρύθμιση ισοσταθμιστή. Αυτό παρέχει διαφορετικά είδη ρυθμίσεων αναπαραγωγής ήχου για την εφαρμογή iPod / Μουσική σας. Θέλετε να αυξήσετε τον ήχο μπάσων της μουσικής σας; Επιλέξτε Bass Booster. Ακούστε πολύ τζαζ; Αποκτήστε το σωστό μείγμα επιλέγοντας τη ρύθμιση Jazz. Ακούγοντας πολλά podcasts ή audiobooks; Επιλέξτε Ομιλία Word.

Το EQ είναι προαιρετικό και η ενεργοποίησή του καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ 'ότι αν είναι απενεργοποιημένη, αλλά εάν θέλετε μια βελτιωμένη εμπειρία ήχου, αγγίξτε το και επιλέξτε τη ρύθμιση EQ για εσάς καλύτερα.

Όριο Όγκου

Μια μεγάλη ανησυχία για πολλούς χρήστες iPod και iPhone είναι η πιθανή βλάβη που μπορούν να προκαλέσουν στην ακοή τους ακούγοντας πολλή μουσική, ειδικά με ακουστικά που είναι τόσο κοντά στο εσωτερικό αυτί. Η ρύθμιση Όριο Όγκου έχει σχεδιαστεί για να το αντιμετωπίσει. περιορίζει τη μέγιστη ένταση που μπορείτε να αναπαράγετε μουσική στη συσκευή σας.

Για να το χρησιμοποιήσετε, πατήστε το στοιχείο Περιορισμός έντασης ήχου και μετακινήστε το ρυθμιστικό έντασης ήχου στη πιο δυνατή μουσική που θέλετε να είναι η μουσική. Αφού γίνει αυτό, ανεξάρτητα από το τι κάνετε με τα πλήκτρα έντασης, δεν θα ακούσετε ποτέ πράγματα πιο δυνατά από το όριο.

Αν το ρυθμίζετε σε συσκευή παιδιού, για παράδειγμα, ίσως θέλετε να κλειδώσετε το όριο, ώστε να μην μπορεί να αλλάξει. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση Limit Volume Limit , η οποία προσθέτει έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε το όριο να μην μπορεί να αλλάξει. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Περιορισμοί για να ορίσετε αυτό το όριο.

Στιχουργήματα & amp; Στοιχεία για Podcast

Ξέρατε ότι μπορείτε να εμφανίσετε τους στίχους στα τραγούδια που ακούτε στην οθόνη του iPhone σας; Αυτή η ρύθμιση το επιτρέπει. Μετακινήστε το σε πράσινο / ενεργοποιημένο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Ενεργοποιεί επίσης τη δυνατότητα εμφάνισης σημειώσεων σχετικά με τα podcast. Υπάρχει όμως ένα catch: πρέπει να προσθέσετε χειρόγραφα στίχους στα τραγούδια σας στο iTunes . Τα podcasts έρχονται με τις σημειώσεις που έχουν ήδη ενσωματωθεί.

Ομαδοποίηση καλλιτέχνη άλμπουμ

Αυτή η ρύθμιση είναι χρήσιμη για τη διατήρηση της μουσικής σας βιβλιοθήκης οργανωμένης και εύκολης αναζήτησης. Από προεπιλογή, η προβολή καλλιτέχνη στην εφαρμογή Μουσική εμφανίζει το όνομα κάθε καλλιτέχνη του οποίου τα τραγούδια έχετε στη βιβλιοθήκη σας. Κανονικά αυτό είναι χρήσιμο, αλλά αν έχετε πολλές ανθολογίες ή soundtracks, αυτό έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες συμμετοχές για καλλιτέχνες που έχουν μόνο ένα τραγούδι. Εάν μετακινήσετε αυτό το ρυθμιστικό σε πράσινο / ενεργοποιημένο , αυτοί οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν κατά άλμπουμ (δηλαδή, με το όνομα της ανθολογίας ή του soundtrack). Αυτό μπορεί δυνητικά να δυσκολέψει την εύρεση μεμονωμένων τραγουδιών, αλλά διατηρεί την περιήγηση πιο αραιή.

Εμφάνιση όλης της μουσικής

Αυτή η λειτουργία σχετίζεται με το iCloud, επομένως πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει το iCloud στη συσκευή σας για να λειτουργήσει. Όταν η ρύθμιση είναι λευκή / Απενεργοποιημένη , η εφαρμογή Μουσική θα εμφανίζει μόνο τα τραγούδια που έχουν μεταφορτωθεί στη συσκευή σας (πράγμα που καθιστά απλούστερη και ακριβέστερη λίστα της μουσικής βιβλιοθήκης σας). Εάν έχει οριστεί πράσινο / Ενεργοποιημένο , θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα όλων των τραγουδιών που έχετε αγοράσει από το iTunes ή έχετε στο iTunes Match. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε ροή τραγουδιών στη συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε.

iTunes Match

Για να διατηρήσετε συγχρονισμένη τη μουσική του iPhone με τον λογαριασμό σας στο iTunes Match, μετακινήστε το ρυθμιστικό σε πράσινο / ενεργοποιημένο . Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα χρειαστείτε συνδρομή στο iTunes Match . Θα θελήσετε επίσης να αποθηκεύσετε όλη τη μουσική σας στο σύννεφο και αφήστε τον να ελέγξει τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Αν συνδέσετε το iPhone στο iTunes Match, δεν θα ελέγχετε πλέον τι συγχρονίζεται σε αυτό μέσω του iTunes. Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη μουσική σας και πόσα από αυτά έχετε, αυτό θα είναι περισσότερο ή λιγότερο ελκυστικό.

Αρχική κατανομή

Για να επωφεληθείτε από την Κοινή χρήση στο σπίτι, μια λειτουργία του iTunes και του iOS που διευκολύνει τη μεταφορά μουσικής από τη μια συσκευή στην άλλη χωρίς συγχρονισμό, συνδεθείτε στο Apple ID σας σε αυτή την ενότητα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Αρχική κατανομή εδώ .