Τα 7 καλύτερα μηχανήματα καραόκε που αγοράζουν το 2018

Τραγουδήστε την καρδιά σας έξω με την οικογένεια και τους φίλους σας

Ίσως τελειώσετε να ξοδεύετε μια μικρή περιουσία αν αποφασίσετε να βγείτε έξω ένα σαββατοκύριακο και να κάνετε κράτηση δωματίου με καραόκε, οπότε αγοράστε το δικό σας μηχάνημα είναι η πιο εύκολη λύση. Μετά από όλα, ένα πάρτι καραόκε στο σπίτι δεν μπορεί να κτυπηθεί! Αλλά τι είδους σύστημα karaoke λειτουργεί το καλύτερο και προσαρμόζεται στις ανάγκες και την εξοικείωσή σας;

Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα μηχανήματα καραόκε στην αγορά, οπότε αν ψάχνετε για κάτι πιο παλιό σχολείο και οικονομικά προσιτή ή θέλετε μια πιο εκσυγχρονισμένη έκδοση Bluetooth, υπάρχει ένα σύστημα που είναι ιδανικό για εσάς.

Το Ion Audio Tailgater (iPA77) είναι ένας από τους καλύτερους πωλητές στον Amazon και διαθέτει κατά μέσο όρο βαθμολογία 4,4 αστέρων. Περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που παρέχει έως και 50 ώρες συνεχούς χρήσης. Μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth από έως και 100 πόδια, επιτρέποντας τη ροή τραγουδιών και τη χρήση της εφαρμογής iOS / Android που βασίζεται σε αυτό για εκτεταμένο έλεγχο. Αναμείνετε 50 Watt ενέργειας, συν ένα υψηλής ποιότητας γούφερ και μεγάλης διασποράς tweeter για τον καθαρό, ακμάζοντα ήχο. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM / AM, βοηθητική είσοδο και είσοδο μικροφώνου και ακόμη και τράπεζα τροφοδοσίας USB για τη φόρτιση των κινητών σας συσκευών.

Εάν είστε ένας πραγματικός ανεμιστήρας καραόκε που δεν θα κόψει καμία γωνιά, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σύστημα Singtrix, το οποίο υποστηρίζεται από διασημότητες και έχει παρουσιαστεί σε εκπομπές όπως το Tank Shark , η Ellen και η View . Παρόλο που θα σας κοστίσει μια αρκετά δεκάρα σε σύγκριση με άλλες μηχανές αυτής της λίστας, έρχεται με όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες. Η φορητή σχεδίασή του συνδυάζει ένα στερεοφωνικό ηχείο με μνήμη 2.1 ιντσών, με ενσωματωμένο υπογούφερ, για να παράγει ζωντανό ήχο. Επιπλέον, έχουν επιπτώσεις όπως η φυσική διόρθωση βήματος, οι ισχυρές αρμονίες, ο σκληρός συντονισμός, η αντήχηση, η καθυστέρηση και πολλά άλλα, καθώς και η ακύρωση φωνής για τη μείωση των φωνητικών στην κανονική μουσική. Λειτουργεί με το smartphone, το tablet, τον υπολογιστή σας και ακόμα κιθάρα ή πληκτρολόγιο. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη τραγουδιού ή να την συγχρονίσετε με την αγαπημένη σας εφαρμογή καραόκε.

Το Singing Machine SML 385 είναι ο νούμερο 1 bestseller στον τομέα Amazon με την κατηγορία Karaoke Home System Packages. Περιλαμβάνει δύο υποδοχές μικροφώνου με ξεχωριστές κλήσεις έντασης, ώστε εσείς και οι φίλοι σας να μπορείτε να τραγουδήσετε ντουέτα. Και το ηχητικό σύστημα του μηχανήματος καραόκε συνοδεύεται από έναν ισοσταθμιστή, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα ηχητικά σας επίπεδα τόσο για ισορροπία όσο και για έλεγχο ηχούς. Ένα απλό εγχειρίδιο οδηγιών περιλαμβάνεται, καθιστώντας εύκολο για κάθε αρχάριο να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει μια μηχανή karaoke και να την βελτιστοποιήσει για οικιακή χρήση.

Όπως και άλλες μηχανές καραόκε της λίστας, έρχεται με ένα CD + G top loader. Διαθέτει μια διψήφια οθόνη κομματιών LED και έχει βοηθητική είσοδο και έξοδο για τις κινητές συσκευές σας, αν θέλετε να κάνετε ροή τραγουδιών με πιο σύγχρονο τρόπο. Σε αντίθεση με άλλες μηχανές καραόκε, έρχεται με μια λειτουργία αυτόματου ελέγχου φωνής (Auto Voice Control - AVC) που βοηθά τους τραγουδιστές να διαχωρίζουν τα φωνητικά τους κομμάτια και τη μουσική μέσω ενός ελέγχου ισορροπίας. Αυτό καθιστά ευκολότερη την τελειοποίηση των τραγουδιών καθώς εξασκείτε την υπογραφή τους.

Πολλοί θετικοί χρήστες του Amazon επαινούν το προϊόν για την υψηλή ποιότητα ήχου και ηχητικών χαρακτηριστικών. Άλλοι απολαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προσαρμοστούν οι φωτεινές ενδείξεις στο μηχάνημα, ανάλογα με το πόσο άγρια ​​(ή μαλακά) γίνεται η περίοδος τραγουδιού σας. Περισσότεροι κριτικοί κριτικοί αντιπαθούν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και έχουν αναφέρει περιστασιακά προβλήματα αναπαραγωγής με στίχους τραγουδιού στην οθόνη τους που δεν ταιριάζουν πάντα με την ταχύτητα.

Είναι πολύχρωμο. Είναι φορητό. Είναι φθηνό. Αν ψάχνετε να κατεβείτε χωρίς να πετάξετε πάνω από $ 40, αυτό είναι το μηχάνημα καραόκε για εσάς. Είναι ένα από τα καλύτερα μηχανήματα καραόκε στον κατάλογο για παιδιά, επίσης.

Η μηχανή τραγουδιού SML-239P CDG Karaoke Player είναι μια συμπαγής μηχανή καραόκε που ζυγίζει 3,8 κιλά και μετρά 9,9 x 4,1 x 9,1 ίντσες. Λειτουργεί ως δικό του ηχείο με έλεγχο έντασης ήχου και διαθέτει έναν ισοσταθμιστή για την προσαρμογή της ισορροπίας, της ηχώ και των αυτόματων φωνητικών ελέγχων. Το σύστημα περιλαμβάνει δύο υποδοχές μικροφώνου, ώστε να μπορείτε να βγείτε έξω με έναν φίλο ενώ απολαμβάνετε τα πολύχρωμα φώτα disco.

Στην κορυφή του μηχανήματος υπάρχει ένα CD + G με κάθετη φόρτιση, ιδανικό για δίσκους Disney Karaoke Series που θα εμφανίζουν στίχους στην τηλεόρασή σας μόλις συνδεθεί. Εξαιτίας αυτού, το μηχάνημα έχει περιορισμένη λειτουργικότητα, εκτός αν αγοράσετε ή καψετε τις κατάλληλες μορφές CD + G. Η συσκευή περιλαμβάνει μια βοηθητική υποδοχή αν ψάχνετε για ένα πιο σύγχρονο χαρακτηριστικό, αλλά θα χρειαστείτε αρχεία MP3 + G για να εμφανίσετε γραφικά και στίχους τραγουδιού στην οθόνη.

Πολλοί χρήστες του Amazon επαινέσουν το προϊόν για την προσιτή τιμή του και πώς κάνει ένα μεγάλο δώρο για τα παιδιά τους. Περισσότεροι κρίσιμοι αναθεωρητές διαπίστωσαν ότι το υλικό είναι φθηνό και δεν είναι πολύ αξιόπιστο. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα αρχεία CD + G (ειδικά κατασκευασμένα για καραόκε) ή δεν θέλετε να αγοράσετε λευκώματα για καραόκε, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το μηχάνημα. Έρχεται σε ροζ και μαύρο και περιλαμβάνεται μικρόφωνο.

Εάν είστε πιο εξοικειωμένοι με τα iPads και τα tablet και θέλετε να κάνετε κάποιο τραγούδι, το Akai KS213 Portable CD + G Karaoke System είναι κατασκευασμένο για εσάς.

Το Akai KS213 Portable CD + G Karaoke System συνοδεύεται από ένα φορητό CD + G player και μια βάση iPad / tablet. Παρόλο που η βάση δεν φορτίζει απαραιτήτως το tablet σας, ενεργεί ως σύμβολο κράτησης θέσης και συνδέει τη συσκευή σας με τη βοηθητική είσοδο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet σας για την αναπαραγωγή τραγουδιών karaoke απευθείας σε αυτό σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή μέθοδο CD + G.

Η συσκευή καραόκε περιλαμβάνει ενσωματωμένα ηχεία και λειτουργεί σε έξι μπαταρίες "C" (ή τροφοδοτικό AC) σε περίπτωση που θέλετε να γίνει φορητό. Όπως και άλλα συστήματα στη λίστα, διαθέτει δύο υποδοχές μικροφώνου, έξοδοι AV για σύνδεση με την τηλεόρασή σας, σύστημα φωτισμού LED και αυτόματο φωνητικό έλεγχο.

Οι θετικοί θεατές του Αμαζονίου αγαπούν το Akai KS213 για τη συμβατότητά του με τα δισκία. Οι πιο κρίσιμοι αξιολογητές είναι δυσαρεστημένοι ότι το σύστημα δεν είναι ένα σύστημα απευθείας σύνδεσης που φορτώνει το tablet σας ή μεταδίδει απευθείας μουσική από αυτό (με εξαίρεση το βοηθητικό καλώδιο).

Το Dime & Nickle Kids Karaoke Machine έχει σχεδιαστεί ειδικά για το νέο σας σούπερ αστέρι. Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση με δύο μικρόφωνα μαζί με φώτα σκηνής και πετάλια που αναβοσβήνουν για να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική μουσική ατμόσφαιρα.

Dime & Nickle Kids Karaoke Machine ζυγίζει 2,5 κιλά και τα μέτρα 17,8 x 10,9 x 2,8 ίντσες. Συνιστάται για παιδιά τριών ετών και άνω και περιλαμβάνει ένα περίπτερο που εκτείνεται πλήρως σε 40 ίντσες, ώστε το παιδί σας να μπορεί να εμφανιστεί στο βάθρο όπως ένας νέος Elvis Presley. Το κάτω τμήμα της βάσης είναι ένα κομμάτι εύκολο στη συναρμολόγηση που λειτουργεί ως ηχείο. Περιλαμβάνει επίσης μια προαιρετική λαβή που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να μεταφέρετε εύκολα το μηχάνημα ενώ τραγουδάτε.

Το σύστημα μεταδίδει μουσική μέσω ενός παρεχόμενου βοηθητικού καλωδίου αλλά έχει επίσης και μερικούς προεγκατεστημένους ήχους στο κατώτατο τμήμα του, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από τα πεντάλ του. Το δεξί πεντάλ, όταν πιέζεται, αναπαράγει μελωδίες, ενώ το αριστερό πεντάλ θα δώσει ένα χειροκρότημα ήχου. Το σύστημα ανάβει με πολύχρωμα φώτα LED κατά τη χρήση.

Περισσότεροι θετικοί κριτές του Amazon όπως το πώς το Dime & Nickle Kids Karaoke Machine είναι τέλειο για να προσαρμοστεί στο παιδικό τους ύψος και ότι περιλαμβάνει ένα επιπλέον μικρόφωνο ώστε οι φίλοι τους να μπορούν να τραγουδούν μαζί. Οι πιο κρίσιμοι κριτές επιθυμούν το σύστημα να έχει περισσότερο σταθεροποιητικό βάρος σε αυτό και ότι η τιμή ήταν χαμηλότερη.

Ξεχάστε τις τηλεοράσεις ή τις οθόνες υπολογιστών. Το τραγούδι μηχάνημα STVG785W Karaoke Machine έχει τη δική του ειδική οθόνη, disco LED φώτα και έξοδο ηχείων. Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλο κομμάτι υλικού με το σύστημα, έτσι μπορείτε να αρχίσετε να τραγουδάτε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Το τραγούδι μηχάνημα STVG785W Karaoke Machine ζυγίζει 9,7 κιλά και τα μέτρα 9,5 x 11,4 x 16,4 ίντσες. Είναι η μοναδική μηχανή καραόκε στη λίστα με μια ειδική έγχρωμη οθόνη 7 "LCD που αναπαράγει και αναδεικνύει τους στίχους των τραγουδιών σας. Το σύστημα υποστηρίζει και τα δύο κομμάτια CD / CD + G μέσω του ενσωματωμένου CD player, αλλά υποστηρίζει και μουσική MP3 + G μέσω θύρας USB.

Δεν χρειάζεται μόνο να παίζετε τραγούδια στην οθόνη της μηχανής καραόκε, είτε. Όπως και οι περισσότερες άλλες μηχανές καραόκε της λίστας, έρχεται με έξοδο RCA, ώστε να μπορείτε να την συνδέσετε με την τηλεόρασή σας για μετακίνηση στίχων. Περιλαμβάνει επίσης βοηθητική είσοδο για σύνδεση με τις συσκευές ήχου και διαθέτει δύο υποδοχές μικροφώνου με echo και φωνητικό έλεγχο.

Οι θετικοί κριτικοί του Αμαζονίου που αγόρασαν το μηχάνημα καραόκε αγαπούν την εμφάνιση της οθόνης και πώς εμφανίζει τις λίστες τραγουδιών και τη σειρά τους. Οι πιο κρίσιμοι κριτές δεν αγαπούν πολύ το σημείο τιμής και το φθηνό σύστημα επιλογής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .