Τα 8 καλύτερα ακουστικά της Plantronics που αγοράζουν το 2018

Απολαύστε τη μουσική σας από μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στον κλάδο

Ψάχνετε για ένα νέο σύνολο ακουστικών; Η Plantronics δημιουργεί ελαφριά ακουστικά και ακουστικά από τη δεκαετία του 1960. Οι λάτρεις της μουσικής, οι οπαδοί γυμναστικής, οι εργαζόμενοι γραφείου, οι παίκτες και ακόμη και οι αστροναύτες έχουν χρησιμοποιήσει τα ακουστικά της Plantronics για να δημιουργήσουν μια απολαυστική εμπειρία ακρόασης για κάθε κατάσταση. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα των κορυφαίων ακουστικών της Plantronics που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Plantronics Backbeat 500, τίποτα δεν σας κρατά πίσω από μια μεγάλη εμπειρία ακρόασης. Είτε χαλαρώνετε σε ένα καφενείο, σπουδάζετε στη βιβλιοθήκη ή απλά προσπαθείτε να νιώσετε άνετα στο κρεβάτι για να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, θα σας αρέσει να μην ανησυχείτε για τα καλώδια που παρεμποδίζουν. Αυτά τα ελαφριά ακουστικά είναι εξοπλισμένα με αφρώδη κεφαλή αφρού μνήμης και ακουστικά που δεν παρέχουν μόνο άνετη εφαρμογή, αλλά δημιουργούν απομόνωση ήχου για να μπορείτε να εστιάσετε στη μουσική, την εμφάνιση ή τις κλήσεις σας. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί μέχρι και δεκαοκτώ ώρες χωρίς να χρειαστεί να φορτιστεί, καθιστώντας τα ακουστικά αυτά εξαιρετικά χρήσιμα και για ταξίδια.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο σύνολο ακουστικών στο αυτί για να κρατάτε το playlist του γυμναστηρίου σας ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων προπονήσεων, τα Plantronics BackBeat FIT 500 Sport είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα σκληρά ακουστικά έρχονται με ανθεκτική στο ιδρώτα νανο-επίστρωση και έχουν ένα ελαφρύ, μαξιλαράκι σχεδιασμό για να τους κρατήσουν στη θέση τους άνετα από ζεστά μέχρι να κρυώσουν. Και είναι ασύρματο για να σιγουρευτείτε ότι τίποτα δεν σας φτάνει στο δρόμο σας ενώ μετακινείτε - ρέουν μέχρι και 33 πόδια μακριά από smartphones ή tablet που είναι συμβατά με Bluetooth. Επιπλέον, ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, δεδομένου ότι ένα μόνο φορτίο διαρκεί μέχρι και δεκαοκτώ ώρες.

Αν είστε σοβαρός gamer, γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού είναι ένα σημαντικό μέρος του εξοπλισμού σας. Αυτό το ακουστικό πλαστικοποίησης Plantronics γίνεται με σας - έχουν άνετο αφρό μνήμης, ηχομονωτικά ακουστικά που αποκλείουν τον θόρυβο για να σας κρατήσουν εστιασμένα, καθώς και ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου που σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε εύκολα τον όγκο παιχνιδιών και να σβήνετε το μικρόφωνο χωρίς να έχετε για να τραβήξει οτιδήποτε επάνω στην οθόνη σας. Αυτό το ακουστικό προσφέρει ζωντανό ήχο που σας βοηθά να μπείτε στο παιχνίδι και ένα αφαιρούμενο μικρόφωνο θορύβου ακινητοποιεί πάντα τα δυνατά και ξεκάθαρα στους συμπαίκτες σας. Ο σύνδεσμος είναι συμβατός με πολλά διαφορετικά συστήματα παιχνιδιών, όπως υπολογιστές, ελεγκτές Xbox One, ελεγκτές PS4 και δισκία.

Ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά αλλά προτιμάτε την εμφάνιση και την αίσθηση των ακουστικών; Τα ασύρματα φορητά ακουστικά HiFi της Plantronics Backbeat μπορούν να είναι αυτά για εσάς. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά με δυνατότητα Bluetooth είναι αρκετά συμπαγή ώστε να γλιστρήσουν σε μια τσέπη, αλλά εξακολουθούν να παρέχουν ισχυρό, υψηλής ποιότητας ήχο χωρίς καλώδια για να μπλέκονται όταν δεν χρησιμοποιούνται. Οι επιλογές πολλαπλών προσαρμογών με τρία μεγέθη αυτί και δύο σταθεροποιητές παρέχουν ασφάλεια και άνεση. Αυτά τα ακουστικά έρχονται επίσης με μια κρύα θήκη φόρτισης που παρέχει έως και 14,5 ώρες χρόνο ακρόασης (χωρίς να χρησιμοποιείτε τη θήκη φόρτισης, εξακολουθείτε να φτάνετε μέχρι εντυπωσιακές ώρες ακρόασης 4,5 ώρες και 5 ώρες χρόνο ομιλίας).

Το ακούς αυτό? Ο ήχος της σιωπής? Με τα ακουστικά HiFi της Plantronics BackBeat PRO +, μπορείτε. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά παρέχουν έναν ιδανικό τρόπο να αποκλείσετε τους ενοχλητικούς ή ενοχλητικούς θορύβους υποβάθρου ενώ εργάζεστε, δημιουργείτε ή ταξιδεύετε. Τα εξαιρετικά μαλακά ακουστικά καλύπτουν τα αυτιά σας για να παρέχουν μακροχρόνια άνεση είτε βρίσκεστε σε καφετέρια, γραφείο, λεωφορείο ή αεροπλάνο. Τα ακουστικά BackBeat PRO + είναι ειδικά σχεδιασμένα με προσαρμογέα Bluetooth Bluetooth υψηλής πιστότητας για να βεβαιωθείτε ότι όταν θέλετε τον ήχο που έρχεται με τον τρόπο που προορίζεται, είτε ακούτε μουσική, αγαπημένη ταινία ή εκπομπή, είτε κλήση συνδιάσκεψης. Η μπαταρία παρέχει έως και 24 ώρες χρόνο αναπαραγωγής και μπορείτε να φτάσετε τα 330 μέτρα από τις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth με αυτά τα πολυτελή ακουστικά.

Εύκαμπτος? Ελεγχος. Ιδανικό για ιδρώτα; Ελεγχος. Ασύρματος? Ελεγχος. Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth της Plantronics BackBeat FIT έχουν ό, τι χρειάζεται για να γίνουν τα νέα αγαπημένα σας ακουστικά. Όχι μόνο δίνουν εξαιρετικό ήχο, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια - το σχήμα του αυτιού σας επιτρέπει να ακούτε κάποια από τα περιβάλλοντά σας και μια αντανακλαστική επίστρωση βοηθάει και τους άλλους να σας δουν, κάτι που είναι κρίσιμο για τους υπαίθριους joggers ή τους ανθρώπους που τους αρέσει να εργάζονται έξω τη νύχτα. Τα λεπτά, ευέλικτα ακουστικά παραμένουν εκτός δρόμου ενώ εργάζεστε, οπότε τίποτα δεν σας κρατά πίσω από την επίτευξη των στόχων σας. Επιπλέον, μπορούν να αντέξουν το γλυκό νερό μέχρι το βάθος ενός μέτρου για 30 λεπτά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά όταν βγαίνεστε στο ντουλάπι ή δίπλα στην πισίνα μετά από μια σκληρή ρουτίνα γυμναστικής.

Αν ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά που μπορούν πραγματικά να ξεπεράσουν την απόσταση, ελέγξτε τα ακουστικά Bluetooth Plantronics BackBeat Sense Bluetooth. Με την τεχνολογία Bluetooth Class 1, αυτά τα ακουστικά μπορούν να ρέουν από απόσταση μέχρι 330 πόδια και να διατηρούν μια ενεργή σύνδεση με πολλές συσκευές. Αν σας αρέσει να μετακομίζετε ενώ συμμετέχετε σε κλήσεις συνδιάσκεψης, αυτά τα ακουστικά είναι μια εξαιρετική επιλογή - το ενσωματωμένο μικρόφωνο φροντίζει να ακουστεί και η έξυπνη τεχνολογία αισθητήρων αντιδρά σε εσάς φορώντας ή αφαιρώντας ακουστικά για αυτόματη παύση ή αναπαραγωγή της μουσικής σας ή αποστολή κλήσεων από και προς τα ακουστικά. Επιπλέον, αυτά τα ελαφριά ακουστικά έρχονται με μαξιλάρια αφρού μνήμης για να σας κρατούν άνετα ενώ εργάζεστε.

Αν ψάχνετε για ένα ακουστικό υψηλής ποιότητας αλλά και οικονομικά προσιτό για κλήσεις συνδιάσκεψης, συνομιλία με βίντεο ή ακόμα και παιχνίδια, το πλαστικό ακουστικό Plantronics Blackwire Binaural USB αξίζει τον έλεγχο. Εξαιρετική για εργασία και αναπαραγωγή, αυτό το εύχρηστο σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια που σας επιτρέπουν να απαντάτε, να τερματίζετε, να σβήνετε και να ελέγχετε την ένταση των κλήσεων PC απευθείας από το σετ μικροφώνου-ακουστικού. Οι βοηθητικές ενδεικτικές λυχνίες και οι ειδοποιήσεις ήχου παρέχουν χρήσιμη ανατροφοδότηση κατά τις κλήσεις συνδιάσκεψης ή τις επιδρομές των παιχνιδιών Για να ξεκινήσετε, απλά συνδέστε το πολυλειτουργικό ακουστικό USB σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή - δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης ή άλλο λογισμικό. Το ελαφρύ μεταλλικό στήριγμα κεφαλής του ακουστικού είναι ρυθμιζόμενο και ανθεκτικό επίσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .