Το Onkyo διαθέτει Dolby Atmos στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου HT-S7700

Υπάρχει πολλή αναμέτρηση γύρω από τις πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή της μορφής ήχου surround Dolby Atmos στο περιβάλλον του home theater. Ωστόσο, μαζί με αυτό το buzz είναι μια συνειδητοποίηση ότι για να εκμεταλλευτείτε πλήρως το Dolby Atmos, πρέπει να ξανασκεφτείτε τις δυνατότητες του δέκτη του home theater και τη ρύθμιση των ομιλητών.

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο με κωδικοποίηση Dolby Atmos, δεν είναι πολύ άφθονο σε αυτό το σημείο.

Από την άλλη πλευρά, ένα πλήθος συμβατών συσκευών Dolby Atmos (δέκτες οικιακών καναλιών, επεξεργαστές και ηχεία) φιλτράρουν τώρα στην αγορά και ένα προϊόν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι το Onkyo Το HT-S7700 Home-Theater-in-a- Σύστημα κουτιού.

Αυτό που κάνει αυτό το σύστημα σημαντικό είναι ότι είναι το πρώτο πακέτο δέκτη / ηχείων all-in-one (από την ημερομηνία αυτής της δημοσίευσης) που είναι ενεργοποιημένο στο Dolby Atmos.

Πρώτα επάνω, το πακέτο HTS-7700 περιλαμβάνει δέκτη (HT-R693).

Εκτός από την ενσωματωμένη αποκωδικοποίηση Dolby Atmos, το HT-R693 παρέχει επίσης ενσωματωμένη επεξεργασία ήχου, η οποία επιτρέπει την αναβάθμιση περιεχομένου χωρίς Dolby Atmos (Analog, Dolby Digital ή DTS) ώστε να παρέχει εμπειρία surround ήχου Dolby Atmos .

Για συνδεσιμότητα, ο δέκτης διαθέτει 7 εισόδους 3D, Audio Return Channel και 4Κ (με δυνατότητα pass-through και upscaling) συμβατές με HDMI. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι η είσοδος εισόδου HDMI της πρόσοψης είναι επίσης ενεργοποιημένη από τη λειτουργία MHL και επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατών συσκευών, όπως πολλά smartphones και tablet.

Οι πρόσθετες συνδέσεις περιλαμβάνουν σύνθετο και συστατικό (για βίντεο) καθώς και αναλογικό στερεοφωνικό, ψηφιακό ομοαξονικό, ψηφιακό οπτικό για ήχο. Περιλαμβάνεται θύρα USB που επιτρέπει πρόσβαση σε αρχεία μουσικής από iPod, iPhone ή USB flash drives.

Επίσης, για πρόσθετη ευελιξία στη φυσική σύνδεση, το HT-R693 παρέχει τόσο λειτουργία τροφοδοσίας όσο και προενίσχυση για τη λειτουργία ζώνης 2 . ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορείτε να εκτελέσετε ταυτόχρονα την ενεργοποιημένη επιλογή εξόδου ζώνης 2 και τη λειτουργία κύριου συστήματος καναλιών 5.1.2.

Το HT-R693 είναι επίσης ένας δέκτης δικτύου με δυνατότητα σύνδεσης Ethernet και Wifi για πρόσβαση σε αρχεία μουσικής στο τοπικό σας δίκτυο ή ακρόαση υπηρεσιών ροής μουσικής όπως Pandora, Spotify, Sirius / XM, Slacker, Aupeo !, και TuneIn. Για επιπλέον ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, ο δέκτης ενσωματώνει επίσης Bluetooth, ο οποίος επιτρέπει την άμεση ροή από συμβατές φορητές συσκευές, όπως πολλά smartphones και tablet.

Τα ηχεία

Για να ολοκληρώσετε το σύστημα HT-S7700 Home-Theater-in-a-Box, παρέχεται ένα σύνολο ηχείων που επιτρέπει τη διαμόρφωση καναλιών 5.1.2 βελτιστοποιημένη για το Dolby Atmos. Με αυτό τον τρόπο μεταφράζονται πέντε κανάλια διατεταγμένα σε οριζόντιο επίπεδο σε επίπεδο αυτιού: κεντρικό, κύριο, surround), ένα κανάλι υπογούφερ (.1) και δύο κανάλια ύψους (.2).

Το σύστημα ηχείων ενσωματώνει κέντρο σχεδιασμού μπάσων και κύρια ηχεία με ένα παραδοσιακό κεντρικό κανάλι, αλλά τα αριστερά και τα δεξιά μπροστινά ηχεία έχουν μια μικρή παραλλαγή - οι οδηγοί κατεύθυνσης προς τα εμπρός για τα κυριότερα αριστερά και δεξιά κανάλια καθώς και οι κάθετα γωνιακοί οδηγοί για το απαιτούμενο ύψος Dolby Atmos (δείτε το εικονίδιο εγκατάστασης ηχείων στην αρχή αυτού του άρθρου).

Τα surround ηχεία είναι πιο συμπαγή ακουστική ανάρτηση, σχεδιασμένα με παραδοσιακούς οδηγούς μπροστινούς πυροδότησης, και για να ολοκληρώσετε το σύστημα, το Onkyo τροφοδοτεί υπογούφερ χαμηλής πυροδότησης 15 ιντσών.

Εάν αγοράζετε ένα προσιτό πακέτο home theatre που παρέχει τις τελευταίες δυνατότητες ήχου surround για ένα μικρό ή μεσαίο δωμάτιο, σίγουρα ελέγξτε το Onkyo HT-S7700 ως πιθανή λύση.

Το Onkyo HT-S7700 μεταφέρει μια τιμή $ 899.00 - Αγορά από την Amazon.