Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Nimbuzz σε ένα Mac

01 από 04

Πώς να συνδεθείτε στο Nimbuzz για Mac

Ευγενική προσφορά, Nimbuzz.com

Κάθε φορά που θα συνδεθείτε πρώτα στο Nimbuzz για Mac , θα δείτε το τυπικό παράθυρο λίστας φίλων σας. Η μόνη εξαίρεση από τον τρόπο εμφάνισης της λίστας επαφών Nimbuzz, ωστόσο, είναι ότι η οθόνη αντικαθίσταται με μια μορφή εισόδου, συμπληρωμένη με πεδία κειμένου για το όνομα χρήστη Nimbuzz ή το όνομα οθόνης και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να συνδεθείτε, πληκτρολογήστε το όνομα οθόνης και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Σύνδεση".

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Nimbuzz
Οι νέοι χρήστες που δεν έχουν ελεύθερο όνομα χρήστη ή κωδικό πρόσβασης Nimbuzz θα χρειαστεί να δημιουργήσουν μία πριν μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα-πελάτη ανταλλαγής μηνυμάτων.

Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Περισσότερες οδηγίες για τη δημιουργία του δικού σας λογαριασμού Nimbuzz για Mac μπορούν να προβληθούν στο επόμενο βήμα. Συνέχεια: Δημιουργία του δωρεάν λογαριασμού σας Nimbuzz

Ξεχάστε τον κωδικό σας Nimbuzz;
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας; Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνημμένη στο λογαριασμό σας Nimbuzz για Mac.

Αποθήκευση του κωδικού σας Nimbuzz

Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχουν την επιλογή "Να θυμάστε τον κωδικό μου" (κάτω από το πεδίο κειμένου κωδικού πρόσβασης) για να αποθηκεύσετε στον πελάτη τις πληροφορίες του κωδικού πρόσβασης. Αυτή η επιλογή θα πρέπει να ενεργοποιείται μόνο αν χρησιμοποιείτε τον δικό σας υπολογιστή και είστε είτε ο μόνος χρήστης, διαφορετικά άλλοι χρήστες του υπολογιστή μπορεί να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Nimbuzz.

Ποτέ μην ενεργοποιείτε την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης για αυτό ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό πελάτη, υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινωνικό δίκτυο ή παρόμοια υπηρεσία, εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή (π.χ. στη βιβλιοθήκη, στο Internet cafe, στο σχολείο ή στο σταθμό εργασίας).

Ρύθμιση της διαθεσιμότητας του Nimbuzz στη σύνδεση
Στο κάτω μέρος της ένδειξης, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, μακριά, απασχολημένος ή αόρατος , επιτρέποντάς σας να γνωστοποιήσετε το επίπεδο διαθεσιμότητάς σας στις επαφές από την αρχή ή να εμφανίζονται εντελώς εκτός σύνδεσης .

02 από 04

Δημιουργία του ελεύθερου ονόματος οθόνης, κωδικού πρόσβασης Nimbuzz

Ευγενική προσφορά, Nimbuzz.com

Όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Nimbuzz για Mac , οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το όνομα χρήστη, το όνομα οθόνης, τον κωδικό πρόσβασης, τον επαναλαμβανόμενο κωδικό πρόσβασης (για επαλήθευση, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει τον κωδικό σωστά), τον αριθμό τηλεφώνου ) και εισάγετε το Captcha στο πεδίο κειμένου που παρέχεται.

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα στο σύνολό της, κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" για να δημιουργήσετε τον νέο λογαριασμό Nimbuzz για Mac και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: Νέοι λογαριασμοί Nimbuzz

Όνομα οθόνης : Ως κοινό λάθος για αρχάριους , μην δημιουργείτε ποτέ ένα όνομα χρήστη που να δίνει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ανακαλύψετε την πραγματική ταυτότητά σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, το όνομα οθόνης Nimbuzz θα προβληθεί μόνο από εσάς, τον χρήστη, καθώς το ίδιο το Nimbuzz δεν είναι δίκτυο, αλλά πελάτης μηνυμάτων πολλαπλών πρωτοκόλλων.

Κωδικός πρόσβασης : Ως ένα από τα 7 χειρότερα θέματα IM , οι κωδικοί πρόσβασης θα πρέπει πάντα να παραμένουν ιδιωτικοί. Αν κάποιος σας στείλει μηνύματα, παρουσιάζοντας ως διαχειριστής του Nimbuzz ή άλλου πελάτη μηνυμάτων, μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία που παρέχει στον πελάτη ανταλλαγής μηνυμάτων για επιβεβαίωση.

Αριθμός τηλεφώνου : Εφόσον εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας είναι προαιρετικός, χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συναρπαστικές υπηρεσίες VoIP του Nimbuzz για Mac ή το Buzzing, το οποίο σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με φίλους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PC-to-phone. Εξετάστε αν θα χρησιμοποιούσατε ποτέ αυτές τις υπηρεσίες πριν υποβάλετε τη φόρμα. Ίσως θελήσετε να εισάγετε τον τηλεφωνικό αριθμό.

Captcha : Το Captcha είναι αυτή η σειρά λέξεων, γραμμάτων και μερικές φορές σύμβολα που βλέπετε στα έντυπα του Διαδικτύου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν τους spammers να υποβάλλουν πληροφορίες στον συγγραφέα της φόρμας. Εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε το Captcha, κάντε κλικ στο εικονίδιο "δοκιμάστε μια άλλη εικόνα" δίπλα στο πεδίο κειμένου για να εισάγετε μια άλλη σειρά χαρακτήρων.

03 του 04

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις Growl για το Nimbuzz για Mac

Ευγενική προσφορά, Nimbuzz.com

Μετά την εγγραφή σας για το δωρεάν λογαριασμό σας Nimbuzz για Mac , ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το Growl στο Mac, εάν δεν το έχουν ήδη στον υπολογιστή τους.

Growl είναι το σύστημα ειδοποιήσεων που χρησιμοποιεί η Nimbuzz και πλήθος άλλων πελατών μηνυμάτων στην πλατφόρμα OS X. Χωρίς αυτήν, ίσως να μην γνωρίζετε εάν κάποιος σας στέλνει ένα ΔΥ, εάν δεν έχετε ανοιχτό το Nimbuzz.

Πώς να εγκαταστήσετε τις ειδοποιήσεις Growl

Αν λάβετε ένα παράθυρο διαλόγου, όπως απεικονίζεται παραπάνω, απλά κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Εγκατάσταση" για να συνεχίσετε. Ακολουθήστε τυχόν πρόσθετες υποδείξεις για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.

Αν παραλείψατε την ερώτηση εγκατάστασης Growl την πρώτη φορά που ανοίξατε το Nimbuzz για Mac, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Growl με σχετική ευκολία. Απλά επισκεφθείτε τον ιστότοπο Growl και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση (με την ονομασία "Growl", όχι "Grown SDK") του λογισμικού στον Mac σας.

04 του 04

Καλώς ήρθατε στο Nimbuzz για Mac

Ευγενική προσφορά, Nimbuzz.com

Αφού συνδεθείτε και έχετε φροντίσει για οποιαδήποτε προβλήματα οικιακής φροντίδας, όπως η εγκατάσταση ενημερώσεων Growl, είστε επίσημα έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Nimbuzz για Mac . Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 6/28/16