Πώς να αφαιρέσετε συμβουλές και άλλες εφαρμογές από τις ειδοποιήσεις στο iPad

Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο iPad τα τελευταία χρόνια είναι η εφαρμογή Συμβουλές. Το iPad δεν συνοδεύεται από εγχειρίδιο, αν και μπορείτε να το κατεβάσετε. Το σχέδιο είναι απλοϊκό, οπότε είναι εύκολο να το παραλάβεις και να το χρησιμοποιήσεις - αλλά κάθε νέα γενιά φέρνει νέα χαρακτηριστικά, και μερικές φορές τα χαρακτηριστικά αυτά αποκρύπτονται. Έτσι, η εφαρμογή Συμβουλές μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά . Η συνεχής λήψη αυτών των συμβουλών στο Κέντρο ειδοποιήσεων μπορεί να είναι ενοχλητικό. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε αρκετά εύκολα.

01 από 05

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις

Εικόνες Google

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPad σας . (Ψάξτε για την εικόνα που μοιάζει με στροφή των εργαλείων.

02 του 05

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

Εντοπίστε τις ειδοποιήσεις στο αριστερό μενού - κοντά στην κορυφή της λίστας, ακριβώς κάτω από το Bluetooth . Πατώντας Ειδοποιήσεις ανοίγει τις ρυθμίσεις στο κύριο παράθυρο.

03 του 05

Βρείτε συμβουλές στη λίστα Συμπερίληψη

Στη λίστα Συμπερίληψη , εντοπίστε και πατήστε Συμβουλές . Εάν έχετε εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές στο iPad σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα.

04 του 05

Απενεργοποίηση συμβουλών ειδοποίησης

Αφού αγγίξετε τις Συμβουλές , θα μεταβείτε σε μια οθόνη που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις από Συμβουλές. Πατήστε το πράσινο κουμπί δίπλα στο στοιχείο Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις .

05 του 05

Συμβουλές ειδοποιήσεων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ίδιες οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή στο iPad σας. Οι περισσότερες εφαρμογές θα ζητηθούν πριν από την αποστολή ειδοποιήσεων, αλλά μερικοί αδέσποτοι διασκεδάζουν πέρα ​​από αυτή την ευγένεια.

Μερικές φορές, ενδέχεται να επιτρέψετε σε μια εφαρμογή να στείλει ειδοποιήσεις αλλά αργότερα θα ήθελε να μην είχατε κάνει. Κάθε εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις θα πρέπει να αναφέρεται στις ρυθμίσεις Ειδοποιήσεις , ώστε να μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε από αυτές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη χρήση της εφαρμογής από το Κέντρο ειδοποιήσεων ενώ ταυτόχρονα επιτρέπετε τη χρήση σημείων ειδοποίησης (ένα σήμα είναι ο κόκκινος κύκλος με έναν αριθμό σε αυτό που εμφανίζεται στο εικονίδιο της εφαρμογής).