Πώς να αποθηκεύσετε χώρο αποθήκευσης στο iPad σας

Ελευθερώστε χώρο αποθήκευσης στο iPad σας

Υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές εφαρμογές και χρήσεις για το iPad , είναι εύκολο να γεμίσετε τον περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, ειδικά για εκείνους με το μοντέλο των 16 GB. Αλλά χρησιμοποιείτε περισσότερο χώρο από ότι χρειάζεστε; Δεν είναι πάντα τα μεγάλα πράγματα που μας φτάνουν σαν το χονδροειδές παιχνίδι blockbuster των 1 GB που κατεβάζετε από το κατάστημα εφαρμογών. Πολλές φορές, είναι πολλά μικρά πράγματα που καταλήγουν να χρησιμοποιούν όλα τα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το iPad σας άπαχο και έτοιμο για περισσότερα:

Διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε πια

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του App Store είναι η συμμετοχή σε όλη τη ζωή που κερδίζετε οποτεδήποτε αγοράζετε μια εφαρμογή. Είτε κατεβάζετε την συσκευή σας στην ίδια συσκευή είτε την εγκαταστήσετε σε μια ολοκαίνουργια συσκευή, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε λήψη εφαρμογών που έχετε αγοράσει προηγουμένως, εφόσον χρησιμοποιείτε το ίδιο αναγνωριστικό της Apple . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε μια εφαρμογή και να την κατεβάσετε σε πολλές συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των iPhone και iPod Touch για εφαρμογές που υποστηρίζουν αυτές τις συσκευές), αλλά ίσως πιο σημαντικό, μπορείτε να διαγράψετε οποιεσδήποτε εφαρμογές γνωρίζοντας ότι μπορείτε να τις κατεβάσετε ξανά.

Αν έχετε περιορισμένο χώρο, ένας απλός καθαρισμός εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε πλέον μπορεί να προχωρήσει πολύ προς την αποδέσμευση επαρκούς αποθηκευτικού χώρου. Θέλετε να μάθετε ποιες εφαρμογές απορροφούν το περισσότερο χώρο; Μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές είναι τα μεγαλύτερα hogs αποθήκευσης ελέγχοντας τη χρήση του iPad σας κάτω από τις γενικές ρυθμίσεις στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" .

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να διαγράψετε εφαρμογές στο iPad σας

Απενεργοποίηση & # 34; Ροή φωτογραφιών μου & # 34; Και ενεργοποιήστε τις βελτιστοποιημένες φωτογραφίες iCloud

Πιστέψτε το ή όχι, τα προβλήματα αποθήκευσης ενδέχεται να μην είναι θέμα εφαρμογής, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα φωτογραφίας. Το " Ροή φωτογραφιών μου " μπορεί να είναι ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί επίσης να πάρει πολύ χώρο. Η ροή φωτογραφιών μου μεταφορτώνει ένα αντίγραφο κάθε πρόσφατης φωτογραφίας που τραβάτε στο iPad ή το iPhone σας στο iCloud και στη συνέχεια τα μεταφορτώνει σε κάθε συσκευή. Εάν έχετε ενεργοποιήσει αυτήν τη ροή φωτογραφιών, όλες οι φωτογραφίες που τραβάτε στο iPhone σας αποστέλλονται στο iPad σας.

Όταν η Apple παρουσίασε την iCloud Photo Library , η λειτουργία My Photo Stream έγινε περιττή. Παρόλο που προσφέρει έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο συγχρονισμού των φωτογραφιών μεταξύ των συσκευών, από πολλές απόψεις, η iCloud Photo Library είναι μια καλύτερη επιλογή. Η βιβλιοθήκη φωτογραφιών αποθηκεύει τις φωτογραφίες στο iCloud, ώστε να μπορείτε να τις βρείτε σε Mac ή PC, καθώς και στις συσκευές σας. Και ενώ θα κατεβάσει τις φωτογραφίες στο iPad σας, μπορείτε να επιλέξετε να βελτιστοποιήσετε τις φωτογραφίες. Αυτή η βελτιστοποίηση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή και μεταφορτώνει μια εικόνα χαμηλότερης ανάλυσης στο iPad σας για χρήση ως αποτύπωμα παρά για λήψη της υψηλότερης ανάλυσης (δηλ. Μεγαλύτερο μέγεθος φωτογραφίας) για κάθε φωτογραφία.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε το iCloud είναι να χρησιμοποιήσετε το iCloud Photo Sharing αντί της iCloud Photo Library. Με την ενεργοποίηση της κοινής χρήσης iCloud Photo, εξακολουθείτε να βλέπετε φωτογραφίες στους κοινόχρηστους φακέλους σας, αλλά το iPad σας δεν θα κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες που είναι συνδεδεμένες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Αυτό είναι καλό για να πάρει ένα υποσύνολο των εικόνων. Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο κοινόχρηστο φάκελο ειδικά για να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο σε όλες τις συσκευές σας.

Απενεργοποίηση αυτόματων λήψεων

Αν και μπορεί να ακούγεται σαν αυτόματη λήψεις είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη αποθήκευσης-σπατάλη. Από προεπιλογή, αυτή η λειτουργία θα κάνει αυτόματα λήψη νέων εφαρμογών, μουσικής και βιβλίων που έχουν αγοραστεί στον ίδιο λογαριασμό iTunes. Αυτό σημαίνει ότι το iPad σας μπορεί να κατεβάσει αυτόματα την εφαρμογή που μόλις αγόρασε στο iPhone σας. Ακούγεται καλό μέχρι να ξεμείνετε από το διάστημα με μια δέσμη εφαρμογών που χρησιμοποιείτε μόνο στο iPhone και στο νέο άλμπουμ του Radiohead. Και αν δεν είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό της Apple, αυτό μπορεί πραγματικά να ξεπεραστεί, οπότε είναι καλύτερο να χτυπήσετε τις ρυθμίσεις του iPad και να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες λήψεις. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό στις ρυθμίσεις App Store και iTunes. Λάβετε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την απενεργοποίηση των αυτόματων λήψεων.

Εγκαταστήστε Dropbox για φωτογραφίες και έγγραφα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας χωρίς να τους καταλάβετε χώρο στο iPad σας είναι να τους κρατήσετε στο σύννεφο. Το Dropbox προσφέρει έως και 2 GB ελεύθερης αποθήκευσης και όχι μόνο κάνει εξαιρετικό τρόπο για να αποκτήσει πρόσβαση σε φωτογραφίες και άλλα έγγραφα, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να μεταφέρετε αρχεία από το iPad στον υπολογιστή σας. Πώς να ρυθμίσετε το Dropbox στο iPad

Ενεργοποίηση κοινής χρήσης για μουσική και ταινίες

Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε ροή μουσικής και ταινιών, δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να χρησιμοποιήσετε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στο iPad σας ή να πάτε με μια δαπανηρή λύση όπως ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος. Η Κοινή χρήση στο σπίτι σας επιτρέπει να μοιράζεστε μουσική και ταινίες από τη βιβλιοθήκη iTunes στο iPad σας, το οποίο μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για το iPad σας. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τον υπολογιστή σας με το iTunes να λειτουργεί και πρέπει να κάνετε streaming μέσω Wi-Fi.

Και επειδή χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον iPad μας στο σπίτι, αυτό κάνει το σπίτι να μοιράζεται έναν εξαιρετικό τρόπο για να σώσει έναν τόνο χώρου στο iPad. Ολόκληρη η συλλογή ταινιών και μουσικής μπορεί να είναι στα χέρια σας χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο iPad και εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία ενώ βρίσκεστε σε διακοπές ή να ακούσετε κάποια μουσική ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, μπορείτε να φορτώσετε ένα υποσύνολο της συλλογής σας το iPad σας. Πώς να ρυθμίσετε την Αρχική κατανομή στο iPad

Μεταδώστε τη μουσική και τις ταινίες σας

Η κοινή χρήση στο σπίτι είναι ένα δροσερό χαρακτηριστικό, αλλά οι περισσότεροι από εμάς θα ήταν απλά μια ροή μουσικής από την Πανδώρα ή μία από τις άλλες εφαρμογές streaming . Και αν έχετε συνδρομή στην Apple Music, μπορείτε να κάνετε stream στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε μια επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής για εκείνες τις ώρες που δεν έχετε πρόσβαση στο Internet.

Τα ίδια έργα για ταινίες. Οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που αγοράζετε μέσω του iTunes είναι διαθέσιμη για ροή. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τις ταινίες και τις εκπομπές του Amazon, μεταφέροντάς τους μέσω της εφαρμογής Amazon Instant Video. Όταν συνδυάζετε αυτό το με το Netflix, το Hulu Plus και τις άλλες επιλογές streaming για ταινίες και τηλεόραση , δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε αυτά τα βίντεο στο iPad σας.

Αγοράστε έναν συμβατό εξωτερικό σκληρό δίσκο

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική, τις ταινίες σας και τη συλλογή φωτογραφιών σας χωρίς να καταλάβετε χώρο αποθήκευσης στο iPad σας είναι να αγοράσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το κλειδί εδώ είναι να αγοράσετε μια εξωτερική μονάδα δίσκου που έχει είτε Wi-Fi είτε υποστηρίζει τη σύνδεση με το δρομολογητή σας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα μέσα και τα έγγραφά σας μέσω Wi-Fi. Αλλά πριν αγοράσετε μια εξωτερική μονάδα δίσκου, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το iPad. Όλοι οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι δεν διαθέτουν εφαρμογή iPad που θα σας δώσει πρόσβαση σε αυτό. Ελέγξτε τις καλύτερες εξωτερικές μονάδες δίσκου για το iPad.

Μην αφήστε το αφεντικό του iPad σας γύρω σας!