Οι κορυφαίες εφαρμογές ροής ταινιών και τηλεοπτικών εφαρμογών iPad

Το καλύτερο βίντεο ροής στο iPad σας

Το iPad αναφέρεται συχνά ως "συσκευή κατανάλωσης", που σημαίνει μια συσκευή που προορίζεται για την κατανάλωση μέσων. Και ενώ αυτό δεν είναι εξ ολοκλήρου σωστό - υπάρχουν πολλές χρήσεις για το iPad - σίγουρα κάνει μια μεγάλη συσκευή για την ανάγνωση βιβλίων, την αναπαραγωγή παιχνιδιών ποιότητας κονσόλας και τη ροή βίντεο. Αλλά προτού μπορέσετε πραγματικά να επωφεληθείτε από το iPad, πρέπει να ξέρετε ποιες εφαρμογές είναι καλύτερες για streaming ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αυτό.

Κροτάλισμα

Crackle / Wikimedia Commons

Το Crackle μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Μπορεί να μην είναι ακριβώς το Netflix από την άποψη του πλήθους των ταινιών και των τηλεοπτικών εκπομπών που μπορείτε να κάνετε ροή, αλλά έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της πιο αναγνωρίσιμης υπηρεσίας ροής: είναι δωρεάν.

Το Crackle χρησιμοποιεί ένα μοντέλο υποστηριζόμενο από τη διαφήμιση, το οποίο σημαίνει ότι θα δείτε μια διαφήμιση πριν ξεκινήσει η εκπομπή και λίγες ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά όχι σχεδόν όσες θα δείτε εάν παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές. Crackle έχει μια καλή σύνθεση των ταινιών και έχει ακόμη και μερικά πρωτότυπα που μπορείτε να δείτε μόνο στο Crackle. Αλλά πάνω απ 'όλα, είναι δωρεάν λήψη χωρίς συνδρομή, οπότε γιατί όχι;

Περισσότερο "

Netflix

Netflix / Wikimedia Commons

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για το Netflix. Αυτό που ξεκίνησε ως υπηρεσία rent-a-movie-by-mail έχει καταπιεί την επιχείρηση βίντεο συνεχούς ροής. Αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πόσο υπέροχο αρχικό προγραμματισμό Netflix βάζει έξω αυτές τις μέρες.

Ο αρχικός προγραμματισμός έχει γίνει ένα κεντρικό σημείο πώλησης στην επιχείρηση ροής. HBO, Starz και τα άλλα δίκτυα premium άρχισαν να κινούνται σε αυτό όταν η Netflix άρχισε να αναλαμβάνει τη βιομηχανία συνεχούς ροής, και τώρα που βρίσκονται στην κορυφή, η Netflix έχει πηδήσει με την εκδίκηση στο αρχικό περιεχόμενο. Αυτό περιλαμβάνει κορυφαίες επιτυχίες όπως "Stranger Things" και "The OC" μαζί με το περιεχόμενο του Marvel Universe όπως "Daredevil" και "Jessica Jones".

Μια συνδρομή στο Netflix ξεκινά από $ 7.99 για μια μόνο οθόνη και μεταβαίνει από εκεί. Περισσότερο "

Amazon Video

Amazon / Wikimedia Commons

Το Amazon Prime έχει προχωρήσει πολύ από τότε που είναι απλά μια δωρεάν υπηρεσία διήμερης ναυτιλίας που προσφέρεται από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο. Και όμως μερικοί άνθρωποι ακόμα δεν γνωρίζουν ότι το Amazon Prime περιλαμβάνει μια συλλογή ταινιών και streaming τηλεόραση που είναι δεύτερη μόνο στο Netflix.

Παρόμοια με το Netflix, η Amazon μοιράζεται στην αρχική επιχείρηση περιεχομένου. Δεν παράγουν τόσο πρωτότυπο περιεχόμενο όσο το Netflix, αλλά η ποιότητα των εμφανίσεων όπως το "Man in the High Castle" αντιπαραβάλλει το καλύτερο της Netflix. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορείτε να εγγραφείτε σε καλωδιακά κανάλια όπως το HBO και το Starz μέσω της συνδρομής σας στο Amazon Prime, το οποίο είναι ιδανικό για όσους έχουν κόψει το καλώδιο.

Ο Amazon Prime κοστίζει 99 δολάρια το χρόνο ή 10,99 δολάρια το μήνα. Το ετήσιο επιτόκιο φτάνει στα 8,25 δολάρια, γεγονός που την κάνει πολύ καλύτερη. Η συνδρομή Prime περιλαμβάνει επίσης δωρεάν διήμερη ναυτιλία σε πλήθος άλλων υπηρεσιών. Περισσότερο "

Hulu

Hulu Plus / Wikimedia Commons

Hulu ζευγάρια πολύ καλά μαζί με Netflix, Amazon Prime, ή και τα δύο. Ενώ η Netflix και η Amazon επικεντρώνονται στα δικαιώματα συνεχούς ροής ταινιών και τηλεόρασης περίπου την ίδια στιγμή που θα μπορούσαν να βγουν στο DVD, ο Hulu αγνοεί ως επί το πλείστον αυτή την πλευρά της επιχείρησης, για να σας φέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα.

Ενώ ο Hulu (δυστυχώς!) Δεν καλύπτει τα πάντα στην τηλεόραση, κάνει ένα πολύ ευρύ δίχτυ. Καλύτερα, μπορείτε συνήθως να μεταδώσετε την εκπομπή την επόμενη μέρα μετά την εμφάνισή της στην τηλεόραση, αν και ορισμένα δίκτυα ενδέχεται να καθυστερήσουν μια επίδειξη έως μία εβδομάδα ή και περισσότερο.

Ο Hulu είναι σχεδόν σαν να έχει DVR σε καλωδιακή τηλεόραση χωρίς να έχει συνδρομή στην καλωδιακή τηλεόραση, γι 'αυτό και είναι δημοφιλής τόσο με τους κόπτες όσο και με τους μη κόπτες. Οι συνδρομές ξεκινούν από 7,99 δολάρια το μήνα για το μοντέλο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Hulu έχει επίσης ένα ζωντανό τηλεοπτικό πακέτο που ξεκινά από $ 40 το μήνα και μπορεί να αντικαταστήσει την συνδρομή σας μέσω καλωδίου. Περισσότερο "

YouTube

Google / Commimedia Wikimedia

Ας μην ξεχάσουμε το YouTube! Δεν χρειάζεται να εκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κανάλια στο YouTube. Αν προβάλλετε συχνά ροές βίντεο από το YouTube, θα πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής YouTube, η οποία διαθέτει ένα φιλικό περιβάλλον και πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας.

Αγάπη μουσική; Μισή διαφημίσεις; Παρακολουθήστε πολλά από το YouTube; Το YouTube Red είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που θα ταιριάξει τις διαφημίσεις και θα παρέχει δωρεάν ροή μουσικής μαζί με βίντεο χωρίς διαφημίσεις YouTube και πρωτότυπο περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο για το υπόλοιπο YouTube. Περισσότερο "

FunnyOrDie.com

Αστεία ή Die / Wikimedia Commons

Δεν χρειάζεται μια εφαρμογή για να παρέχει εξαιρετική υπηρεσία βίντεο συνεχούς ροής στο iPad, όπως αποδεικνύει το FunnyOrDie.com. Η ίδια μεγάλη κωμωδία που βρέθηκε στην ιστοσελίδα μπορεί εύκολα να προβληθεί με το iPad. Και επειδή ο ιστότοπος υποστηρίζει το βίντεο iPad, υποστηρίζει τις δυνατότητες προβολής βίντεο του iPad. Το FunnyOrDie.com προσφέρει επίσης την έκδοση HD των βίντεό τους, οπότε αν τα μεταδώσετε στην τηλεόρασή σας, θα δουν φανταστικά. Περισσότερο "

ΑΠΛΩΝΩ ΧΟΡΤΑ

Από την TED inc. Εικονοποίηση: Totie (https://www.ted.com) [Δημόσιος τομέας], μέσω του Wikimedia Commons

Υπάρχει κάτι για όλους στο TED, το οποίο φιλοξενεί ομιλίες και παρουσιάσεις από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους του κόσμου. Από τον Stephen Hawking μέχρι τον Steve Jobs στον Tony Robbins για τα teenaged wonder games παίζοντας bluegrass, η TED είναι μια εξαιρετική εκπαιδευτική εφαρμογή που διερευνά θέματα σε βάθος και βοηθά στην απλοποίηση πολύπλοκων προβλημάτων. Περισσότερο "

Google Play

Google / Commimedia Wikimedia

Το Google Play μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη επιλογή για μια ροή εφαρμογών ροής ταινιών για το iPad, αλλά για όσους έχουν μετακινηθεί από το Android και έχουν ήδη δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη του Google Play, αυτή είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχεις. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες του iPad και του iPhone διέκοψαν το iTunes για καθολικές συλλογές όπως το Amazon και το Google για να αφήσουν τις επιλογές τους ανοιχτές στο μέλλον, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε και ποτέ δεν ανήκετε σε συσκευή Android, η οικοδόμηση βιβλιοθήκης στο Google Play μπορεί δεν είναι κακή ιδέα. Περισσότερο "

Καλωδιακά δίκτυα / Τηλεοπτική εκπομπή

Από αγγλικά: HBOportuguês: HBO (http://www.hbo.com) [Δημόσιος τομέας], μέσω του Wikimedia Commons

Εκτός από εξαιρετικές υπηρεσίες όπως Netflix και Hulu Plus, δωρεάν ταινίες από το Crackle και δωρεάν βίντεο από μέρη όπως το YouTube και το TED, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εφαρμογές για δίκτυα εκπομπής και καλωδιακής τηλεόρασης που κυμαίνονται από ABC και NBC έως SyFy και ESPN.

Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν καλύτερα με συνδρομή μέσω καλωδίου, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε τα πιο πρόσφατα επεισόδια και, για μερικούς, να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση μέσω της εφαρμογής.

Η σύνδεση του iPad σάς επιτρέπει να συνδέεστε ουσιαστικά στη συνδρομή σας μία φορά και να την ενεργοποιείτε για υποστηριζόμενες εφαρμογές. Η εφαρμογή τηλεόρασης συγκεντρώνει το περιεχόμενο από αυτές τις μεμονωμένες εφαρμογές και το συνδυάζει με υπηρεσίες όπως το Hulu Plus για να σας προσφέρει μια λύση all-in-one για την παρακολούθηση ταινιών και τηλεόρασης.

Περιηγηθείτε στον πλήρη κατάλογο των καλωδιακών δικτύων και των τηλεοπτικών δικτύων που διατίθενται στο iPad . Περισσότερο "

Καλωδιακή τηλεόραση-Internet

Στιγμιότυπο οθόνης του PlayStation Vue

Η πιο πρόσφατη τάση κοπής του καλωδίου γίνεται χωρίς να μειώνονται τα οφέλη της καλωδιακής τηλεόρασης. Εάν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι με τις ίδιες τις εταιρίες καλωδιακής τηλεόρασης ή με τα συμβόλαια διάρκειας δύο ετών που προσπαθούν να μας συνδέσουν, το καλωδιακό Internet μπορεί να είναι η σωστή λύση.

Αυτές οι υπηρεσίες είναι ακριβώς όπως αυτές ακούγονται: καλωδιακή τηλεόραση που παρέχεται μέσω της υπηρεσίας σας στο Διαδίκτυο και όχι ειδικά καλώδια, κουτιά ή καλώδια που χρειάζονται στην πραγματική κατοικία σας. Καλύτερα, είναι υπηρεσίες μήνα σε μήνα που σας επιτρέπουν να κλείσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ποινές. Και οι περισσότεροι προσφέρουν πακέτα "κοκαλιάρικο" για να βοηθήσουν στην περικοπή του λογαριασμού καλωδίων.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη μείωση του καλωδίου .

Συνδέστε το iPad με την τηλεόρασή σας HDTV

Το iPad κάνει μια υπέροχη φορητή τηλεόραση όταν το φορτώνετε με όλες αυτές τις εφαρμογές, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τις παρακολουθήσετε στην τηλεόραση μεγάλης οθόνης; Υπάρχουν αρκετοί εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε την οθόνη iPad σας στην HDTV σας.