Κορυφαία δωρεάν προγράμματα αποκατάστασης αρχείων

Ανακτήστε τη μουσική σας αφού διαγραφεί

Είτε έχετε διαγράψει κατά λάθος αρχεία μουσικής από το σκληρό σας δίσκο, το iPod, το MP3 player ή έχετε μολυνθεί από ιούς / κακόβουλα προγράμματα που έχουν διαγράψει ορισμένα από αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα επανακτήσετε χρησιμοποιώντας λογισμικό αποκατάστασης αρχείων. Ακόμα κι αν έχετε αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, το λογισμικό αποκατάστασης αρχείων μπορεί να είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να σας εξοικονομήσει πόνο από την αγορά των ίδιων τραγουδιών ξανά. λειτουργεί επίσης για κάθε άλλο τύπο αρχείου. Αυτό το άρθρο παραθέτει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικό αποκατάστασης αρχείων για να πάρετε γρήγορα τα δεδομένα σας πίσω με το ελάχιστο φασαρία.

01 από 05

Ανάκτηση αρχείων 3

Λογισμικό αποκατάστασης. Εικόνα © Undelete & Unerase, Inc.

Το Recover File 3 είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα ανίχνευσης που είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows (95 και άνω). Σας επιτρέπει να ανακτήσετε αρχεία από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων μονάδων flash USB και καρτών αποθήκευσης. Έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και έχει ένα εύχρηστο κιβώτιο φίλτρων αν ψάχνετε για έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Περισσότερο "

02 του 05

Pandora Recovery

Χρησιμοποιώντας αρκετές μεθόδους ανάκτησης, η Pandora Recovery μπορεί να βρει αρχεία που έχουν χαθεί σε διάφορους τύπους μέσων αποθήκευσης. Η λειτουργία βαθιάς σάρωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν έχετε μια συσκευή αποθήκευσης που έχετε διαμορφώσει πρόσφατα ή έχετε ένα κατεστραμμένο σύστημα αρχείων. Το πρόγραμμα έχει μια διαισθητική διασύνδεση και είναι αρκετά γρήγορο για την ανάκτηση αρχείων. Θα χρειαστείτε τα Windows 2000, XP, 2003, ή Vista για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε την δωρεάν έκδοση. Συνολικά, ένα εξαιρετικό εργαλείο δωρεάν ανάκτησης για ανάκτηση δεδομένων. Περισσότερο "

03 του 05

Επαναφορά αρχείων επιθεωρητή υπολογιστή 4

Το PC Recovery File Recovery 4 βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λόγω της πληθώρας των ισχυρών χαρακτηριστικών του. Εκτός από τη συνήθη λειτουργία διαγραφής που θα περιμένατε, υπάρχουν και επιλογές για την ανάκτηση αρχείων από μονάδες που έχουν καταστραφεί εξαιτίας διεφθαρμένων πληροφοριών κατατμήσεων, διαφθοράς τομέα εκκίνησης κλπ. Περισσότερα »

04 του 05

Recuva

Το Recuva είναι ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ανακτήσει ακόμη και αρχεία από ένα iPod. αν έχετε μια συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή άλλη εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, τότε η Recuva μπορεί επίσης να τις σαρώσει. Το πρόγραμμα διαθέτει μια ωραία διεπαφή που διευκολύνει την αναζήτηση κοινών τύπων αρχείων όπως μουσική, βίντεο, εικόνες κ.λπ. Αν ψάχνετε για ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα αποκατάστασης που μπορεί να σαρώσει το iPod ή το media player τότε Το Recuva αξίζει σίγουρα μια ματιά. Περισσότερο "

05 του 05

Glary Undelete

Αυτό το πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι συμβατό με συστήματα αρχείων FAT και NTFS και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows (95 και άνω). Παρόλο που το Glary Undelete δεν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά όπως κάποια από τα άλλα προγράμματα, είναι πολύ ενδελεχής κατά τη σάρωση για διαγραμμένα αρχεία. Αν θέλετε να ανακτήσετε αρχεία μουσικής από μια συνδεδεμένη συσκευή αναπαραγωγής MP3 / media τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Glary Undelete. Το εργαλείο διαθέτει επίσης ένα κιβώτιο φίλτρων όπου μπορείτε να πληκτρολογείτε άγριες κάρτες (π.χ. - * .mp3) για να βρείτε ένα συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Το Glary Undelete είναι ένα καλό πρόγραμμα για να επιλέξετε αν ψάχνετε για ένα απλό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων για να επιστρέψετε γρήγορα τα αρχεία σας. Περισσότερο "