Τύποι τηλεοπτικών εφαρμογών Samsung

Επιλέγοντας Από πάνω από 200 Samsung Apps - Ποια Samsung Apps θα έπρεπε να δοκιμάσετε;

Για όσους σκέπτονται μια τηλεόραση Samsung (συγκρίνετε τις τιμές), ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της είναι οι εφαρμογές της Samsung. Οι έξυπνες τηλεοράσεις Samsung έχουν μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμες, μοναδικές και ιδιόρρυθμες εφαρμογές παρόμοιες με τις εφαρμογές που βρίσκονται στα τηλέφωνα Android.

Οι εφαρμογές σε μια τηλεόραση είναι μια νέα ιδέα και όχι μια κακή. Υπάρχουν περισσότερες από 200 εφαρμογές - από αυτές που σας βοηθούν να ετοιμαστείτε το πρωί, σε εκείνους που συνδέονται με τα κοινωνικά σας μέσα, σε εφαρμογές που βρίσκονται συνήθως σε τηλεοράσεις δικτύου, όπως οι Vudu και Netflix.

Στο Samsung App Store, θα βρείτε κατηγορίες για βίντεο, παιχνίδια, σπορ, τρόπο ζωής, πληροφορίες και άλλες "εφαρμογές". Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές απευθύνονται σε ένα διεθνές κοινό - το Yupp TV είναι τηλεόραση από την Ινδία, ενώ άλλες εφαρμογές είναι κορεατικές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή πριν αγοράσετε για να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια εφαρμογή που αφορά την περιοχή σας και τη γλώσσα που θέλετε.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα των τύπων εφαρμογών που θα βρείτε στο κατάστημα της Samsung App.

Εφαρμογές βίντεο και ήχου

Η Samsung έχει συμπεριλάβει σχεδόν κάθε εφαρμογή διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο που θα θέλατε. Οι διαθέσιμες εφαρμογές ταινιών περιλαμβάνουν το Netflix και πολλές υπηρεσίες video-on-demand - Vudu, Cinema Now, Blockbuster και Hulu Plus, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, απαιτεί συνδρομή Hulu Plus . Η μόνη ελλειπόμενη δημοφιλής εφαρμογή βίντεο στο διαδίκτυο είναι το Amazon On Demand.

Συγκεντρωτές βίντεο - Οι εφαρμογές συγκέντρωσης βίντεο συγκεντρώνουν πολλά διαφορετικά podcast βίντεο ή διαδικτυακά κανάλια.

"Κάνοντας Of" - Άλλες εφαρμογές βίντεο όπως "Κάνοντας Of" έχουν εξειδικευμένο περιεχόμενο βίντεο - σε αυτή την περίπτωση, πίσω από τα σκηνικά βίντεο των δημοφιλών ταινιών. Αυτές οι ταινίες μικρού μήκους που πραγματοποιούνται από τα στούντιο είναι υψηλότερης ποιότητας από κάποιες κάμερες βίντεο σε άλλες εφαρμογές συγκέντρωσης βίντεο.

Τρισδιάστατες προσφορές

Πολλές από τις έξυπνες τηλεοράσεις Samsung έχουν δυνατότητα 3D. Με το 3D περιεχόμενο να είναι σπάνιο, υπάρχουν μόνο μερικές εφαρμογές που τροφοδοτούν την τρισδιάστατη επιθυμία σας. Υπάρχει περιορισμένο περιεχόμενο σε αυτές τις εφαρμογές και δεν έχουν ενημερωθεί από την αρχική λήψη τους πριν από αρκετούς μήνες. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα ενθουσιαστούν για το 3D.

" Armchair Astronaut " - Ταξιδέψτε μέσα από το ηλιακό μας σύστημα με αυτή την ενημερωτική εφαρμογή 3D. Οι πλανήτες βγαίνουν από την τηλεόραση και περιστρέφονται πάνω από το τραπεζάκι σας καθώς διαβάζετε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μέγεθος και το μακιγιάζ τους. Ή μάθετε για τον ήλιο και το ηλιακό μας σύστημα. Αυτή η μεγάλη εφαρμογή για τους φοιτητές και τους λάτρεις της αστρονομίας. Η εφαρμογή κοστίζει $ 1,99 για λήψη.

" 3D τηλεοπτικό άλμπουμ - Washington DC " - Αυτή η εφαρμογή είναι ένα slideshow αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους μας. Αυτό δεν είναι μόνο ένα από αυτά τα 3D προγράμματα φωτογραφιών με βάθος που υποχωρεί από την οθόνη, όπως σε ένα Viewmaster: Αυτές οι φωτογραφίες στην πραγματικότητα εκσφενδονίζονται στο δωμάτιό σας. Χρειάζεται λίγη πρακτική για να επικεντρωθείτε σε διάφορα 3D αεροπλάνα μέχρι να βγει η εικόνα από την τηλεόραση, αλλά είναι ένα δροσερό χαρακτηριστικό όταν τελικά το κάνει. Ακόμα, εκτός από την απόλαυσή του μερικές φορές και την εμφάνιση των φίλων σας, το περιεχόμενο είναι περιορισμένο. Η τιμή της εφαρμογής είναι 1,99 €.

Εξερεύνηση τρισδιάστατων ταινιών " 3D " - Πρόκειται για μια εφαρμογή 3D βίντεο που εμφανίζει τις προεπισκοπήσεις για μερικές ταινίες 3D. Η εφαρμογή ήρθε με ρυμουλκούμενα για το "Shrek", "Megamind" και "How To Train Your Dragon". Δυστυχώς, δεν έχουν προστεθεί νέα ρυμουλκούμενα ή χαρακτηριστικά από τότε που βγήκε η εφαρμογή.

Προχωρήστε στη Σελίδα 2: Samsung Lifestyle και Game Apps

Εφαρμογές τρόπου ζωής - Μουσική και κοινωνικές εφαρμογές

Η κατηγορία του τρόπου ζωής περιλαμβάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τις εφαρμογές, την τέχνη, τα ταξίδια και τη μουσική. Υπάρχουν επίσης ορισμένες μοναδικές και ιδιόρρυθμες εφαρμογές.

Η κατηγορία μουσικής περιλαμβάνει δημοφιλείς εφαρμογές όπως "Pandora", "Napster" και "VTuner Internet Radio".

Οι μεμονωμένες εφαρμογές για κοινωνικά μέσα σας συνδέουν με το Facebook, το Twitter και τους ιστότοπους κοινής χρήσης φωτογραφιών Picasa. Εάν θέλετε να δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για το τι συμβαίνει με τους φίλους σας που βλέπουν φωτογραφίες ή βίντεο ή δημοσιεύστε μια γρήγορη ενημέρωση κατάστασης, μπορεί να είναι μια ικανοποιητική εμπειρία. Θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης στην τηλεόρασή σας.

Για να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης για online λογαριασμούς όπως το Facebook, το Pandora και το Picasa, μεταβείτε στο μενού "Ρυθμίσεις" και στο "internet @ TVLogin". Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Samsung, θα υπάρχει μια λίστα με εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση. Κάντε κλικ στην επιλογή "σύνδεση" δίπλα στην εφαρμογή και εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για κάθε εφαρμογή. Βοηθάει να έχετε την εφαρμογή τηλεχειρισμού της Samsung για ένα τηλέφωνο Samsung Android για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο QWERTY της εφαρμογής.

Εφαρμογές τέχνης - Περιλαμβάνεται μια σειρά εφαρμογών "Gallery On TV" που θα προβάλλουν έργα των διαφόρων ζωγράφων - για παράδειγμα, οι Van Gogh και Gustav Klimt ή ειδών ζωγραφικής, τέχνης και άλλων ομάδων. Δυστυχώς, αυτά δεν μετατρέπουν την τηλεόρασή σας σε πλαίσιο για εικονική τέχνη, καθώς το έργο τέχνης δεν γεμίζει την οθόνη. Επίσης, αυτές οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν προαιρετική μουσική υπόκρουση. Κάθε "Γκαλερί στην τηλεόραση" κοστίζει 1,99 δολάρια. Το "A3" εμφανίζει τα έργα του βρετανικού φωτογράφου Michael Banks. Εάν είστε οπαδός της δουλειάς του, να γνωρίζετε ότι είναι μία από τις εφαρμογές με υψηλότερες τιμές στα 4,99 δολάρια

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Virtuoso δημιούργησε αυτό το "βιωματικό ταξιδιωτικό οδηγό" με ταξίδια και βίντεο κρουαζιέρας για "εξελιγμένους ταξιδιώτες". Μπορείτε να κάνετε κλικ σε βίντεο εξωτικών εκδρομών, συμπεριλαμβανομένης κρουαζιέρας της Αρκτικής και άλλων περιοχών, και όμορφων προορισμών. Αυτά τα καλά κατασκευασμένα, συχνά βίντεο HD είναι σαν μια μίνι διακοπές. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή και συνιστάται για τον τουριστικό πολυθρόνα.

Το " HSN " - Η εφαρμογή Home Shopping Network καθιστά ακόμα πιο εύκολο να ξοδεύετε τα χρήματά σας για αυτές τις αγορές. Η εφαρμογή εμφανίζει τη ροή βίντεο αυτού που πωλεί αυτήν τη στιγμή στο τηλεοπτικό κανάλι, μαζί με μια λίστα με τις τελευταίες προσφορές και τις λεπτομέρειες του προϊόντος. Εάν το ψώνισμα στην τηλεόραση είναι το πράγμα σας, αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητη.

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος ζωής περιλαμβάνει το "How to Tie a Tie," "My Skin" για να επιλέξετε το σωστό προϊόν φροντίδας του δέρματος και έναν οδηγό για τη μουσική σκηνή "Denver Underground". Η εφαρμογή "SPSTV" διαθέτει tutorials βίντεο για όλα τα προϊόντα Samsung από κινητά τηλέφωνα έως βιντεοκάμερες και η εφαρμογή Geek Squad που διαθέτει βίντεο για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα ηλεκτρονικά σας

" Relax " - Αυτή η εφαρμογή που συνδυάζει χαλαρωτική ambient μουσική με όμορφες φωτογραφίες σκηνικού.Η εφαρμογή μπορεί να είναι πιο ενοχλητική από χαλάρωση αν παρατηρήσετε ότι ο βρόχος χαλαρωτικών ήχων θα σταματήσει και να επανεκκινήσει κάθε 20 δευτερόλεπτα.Ομοίως, το Smile Pet χρησιμοποιεί είτε ένα κλασσική μουσική ή κτύπο της καρδιάς για να κρατάτε την εταιρία κατοικίδιων ζώων σας όταν λείπετε. Το Smile Pet έχει την ίδια παύση μεταξύ βρόχων, αλλά το σκυλί ή η γάτα σας μπορεί να μην το παρατηρήσει. για το κατοικίδιο ζώο τους, ωστόσο, δεν θα τους δώσει πολλή ποικιλία.

" Amos TV " - Η ίδια η "Ambient Television", είναι πιθανώς μια καλύτερη εφαρμογή για χαλαρωτικά μουσικά βίντεο και όμορφη κινηματογραφική μηχανή. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει ρυμουλκούμενα από τα βίντεο. Η πλήρης εφαρμογή Amos TV τρέχει $ 4,99. Σημειώστε ότι η Amos βρίσκεται στην κατηγορία "βίντεο".

Εφαρμογές παιχνιδιών

Μια αυξανόμενη λίστα εφαρμογών παιχνιδιών που διατίθενται στο κατάστημα της Samsung App περιλαμβάνει τα αγαπημένα όπως το Sudoku και το Bejeweled, παιχνίδια μνήμης και ένα παλιομοδίτικο παιχνίδι Pac-Man.

Ορισμένα παιχνίδια, όπως το "Drop Duel" και το "Texas Hold Em", σας προσφέρουν την επιλογή να παίζετε στην τηλεόραση ή να παίζετε με φίλους. Τώρα η τηλεόραση γίνεται κέντρο ψυχαγωγίας των φίλων σας. Άλλα παιχνίδια όπως το "Draw" απαιτούν περισσότερους από έναν παίκτες και μια εφαρμογή για τα smartphones σας.

Για να αυξήσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που προσφέρουν διανοητική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου του "Dr. Brain "και" Brain Challenge ". Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν διάφορα μέρη του εγκεφάλου σας και περιλαμβάνουν λογική, γρήγορη κρίση και εκπαίδευση μνήμης. Σε 9,99 δολάρια και 4,99 δολάρια, είναι ακριβότερα από άλλες απλώς για διασκέδαση εφαρμογές παιχνιδιών.

Προχωρήστε στη σελίδα 3: Εφαρμογές Samsung για αθλήματα, υγεία και γυμναστήριο και παιχνίδια παιδικής μάθησης

Αθλητικές εφαρμογές

Οι αθλητικές εφαρμογές της Samsung περιλαμβάνουν εφαρμογές παρακολούθησης επαγγελματικών αθλημάτων καθώς και εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης.

" ESPN Scorecenter " και " ESPN Next Level " - Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν αθλητικά αποτελέσματα και αθλητικά νέα. Και οι δύο μπορούν να προβληθούν μέσω του τρέχοντος τηλεοπτικού προγράμματος σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το άθλημα που παρακολουθείτε - ή να λάβετε αθλητικά αποτελέσματα και ειδήσεις, ενώ ο σύζυγός σας παρακολουθεί την "Desperate Housewives". Υπάρχει επίσης η δημοφιλής εφαρμογή "MLB.TV" όπου οι συνδρομητές μπορούν να δουν ρέματα παιχνιδιών μπέιζμπολ. Το "NBA Game Time Lite" δείχνει τα κυριώτερα σημεία του παιχνιδιού, τα αποτελέσματα και τα στατιστικά στοιχεία.

Άλλες εφαρμογές σπορ είναι διαθέσιμες για ιδιώτες. Το "Willow TV" σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε κρίκετ. Το "Wave Riders" περιγράφει τον εαυτό του σαν να δείχνει βίντεο "babes, bikinis, και big air."

Εφαρμογές γυμναστικής - Αντί να αγοράσετε βίντεο γυμναστικής, μπορείτε να λάβετε οδηγίες παρακολούθησης απευθείας από μια εφαρμογή της Samsung. Ενώ η "Yoga TV" σε 19,99 δολάρια δείχνει μια σειρά από βίντεο τάξης γιόγκα, άλλες εφαρμογές απλά απεικονίζουν εικόνες ασκήσεων για να ακολουθήσετε. Οι βοηθοί της Γιόγκα, οι "Do Squats" και "Pushup Master" από το Hello Coach είναι είτε δωρεάν είτε 99 σεντς, και μπορούν να σας μεταφέρουν σε ένα πλήρες πρόγραμμα άσκησης.

Η εφαρμογή "Βοηθός Γιόγκα" έχει εξαιρετικές εξηγήσεις και απεικονίσεις θέσεων και μπορεί να οριστεί για την ικανότητά σας γιόγκα. Εμφανίζει ένα χρονοδιακόπτη για να μπείτε σε μια στάση, στη συνέχεια μία για πόσο καιρό να μείνετε στη θέση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι συχνά δεν κοιτάζετε την τηλεόραση ενώ βρίσκεστε σε μια στάση γιόγκα. Η προσθήκη κάποιου ηχητικού σήματος για το πότε θα αλλάξει η ώρα θα είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Εφαρμογές πληροφοριών

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μόλις γίνουν, υπάρχουν εφαρμογές που έχουν τα νέα που θέλετε - "AP News Ticker" και "USA Today".

" DashWhoa " - Αυτός είναι ο τύπος της εφαρμογής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε πρωί. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη της ημερομηνίας και της ώρας, μια έκθεση μετεωρολογικής ώρας και ένας τοπικός χάρτης που δείχνει τις τοπικές συνθήκες κυκλοφορίας. Λάβετε υπόψη ότι ο χάρτης εμφανίζει τα ονόματα των τοπικών οδών τόσο στα αγγλικά όσο και στα κορεατικά - αναμφισβήτητα λόγω της παραγωγής της Samsung στην Κορέα.

Άλλες ενημερωτικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τους "Χάρτες Google" και "AccuWeather". Ενώ η δωρεάν εφαρμογή AccuWeather εμφανίζει το γενικό καιρό στην περιοχή σας, η εφαρμογή $ 2.99 AccuWeather μπορεί να οριστεί για τον ταχυδρομικό κώδικα και εμφανίζει λεπτομέρειες για τις ωριαίες ή 10 ημερών προγνώσεις καιρού.

& # 34; Άλλες & # 34; Εφαρμογές

Η κατηγορία "άλλα" είναι στην πραγματικότητα εφαρμογές για μικρά παιδιά. Πολλές εκδόσεις των "Dibo" και "Hungry Pinky" είναι απαραίτητη για τους γονείς που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους ενώ τους κρατούν διασκεδασμένους μπροστά στην τηλεόραση. υπάρχουν πολλές εφαρμογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Η πλατφόρμα εφαρμογών της Samsung εξακολουθεί να αυξάνεται. Ενώ πολλές από τις εφαρμογές είναι βασικές και απλές, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που ξεχωρίζουν. Περισσότερες εφαρμογές αναπτύσσονται για τα τηλεοπτικά μοντέλα του 2011 που δεν θα λειτουργήσουν στις Samsung Smart TV του 2010. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις λεπτομέρειες μιας εφαρμογής για πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα. Εάν θέλετε μόνο μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές, εδώ είναι ο κατάλογός μου των κορυφαίων 10 Samsung Apps .

Samsung Apps: Σημειώσεις για τις δύο τηλεοράσεις και τους Blu-ray Disc Players

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα Samsung Apps λειτουργούν επίσης στη γραμμή της σειράς Blu-ray Disc Playerer 2010 και 2011 της Samsung. Ωστόσο, μερικές από τις νεότερες εφαρμογές δεν λειτουργούν σε μοντέλα αναπαραγωγής Blu-ray 2010, ή Smart TV 2010 για το θέμα αυτό.

Η αρχική οθόνη της τηλεόρασης και των συσκευών αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray θα σημειώσει με πράσινο χρώμα ότι πρόκειται για την έκδοση 2010 Samsung App ή Interenet @ TV, αν δεν είναι μοντέλο του 2011.

Όταν κάνετε κλικ σε μερικές εφαρμογές, θα εμφανιστεί αν έχει περιορισμένη συμβατότητα. Έχουν επίσης εφαρμογές Samsung για τα τηλέφωνά τους στο κατάστημα εφαρμογών της Samsung (στην Κορέα, όχι στις ΗΠΑ ακόμα) που μπορεί να μην ισχύουν για τηλεοράσεις Samsung ή Blu-ray players.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σε αυτήν την περιοχή καθώς θα είναι διαθέσιμες.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση και εξήγηση των εφαρμογών της Samsung, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας για τα Samsung Apps