Ποια Streamer Media παίζουν το Netflix ή το Hulu

Σύνδεσμοι προς τις λίστες συσκευών για τους σημαντικότερους προμηθευτές περιεχομένου

Streaming βίντεο και μουσική

Κατά την αγορά για μια ταινία πολυμέσων, πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πρώτα εάν ο παίκτης μπορεί να συνδεθεί με τους αγαπημένους δικτυακούς τόπους τους. Όλο και περισσότερο η απόφαση να αγοράσετε έναν συγκεκριμένο παίκτη βασίζεται στο αν μπορείτε να κάνετε streaming του Netflix, να παρακολουθήσετε τα τελευταία τηλεοπτικά επεισόδια στο Hulu Plus ή να ακούσετε μουσική στην Πανδώρα.

Πολλοί από τους σημαντικότερους παρόχους περιεχομένου έχουν μια λίστα συσκευών που μπορούν να προβάλλουν τα βίντεό τους ή τη μουσική τους. Αυτό είναι χρήσιμο αν προσπαθείτε να βρείτε μια συσκευή που θα μεταφέρει ροή περιεχομένου στο διαδίκτυο από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή εάν η συσκευή μπορεί επίσης να αναπαράγει το περιεχόμενο του ιστότοπου.

Εάν μια συσκευή δεν περιλαμβάνεται αυτήν τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία ενδέχεται να μην προστεθεί σε μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση.

Σύνδεσμοι προς τα Streams Media που παίζουν Netflix, Hulu, Amazon Video On-Demand, Pandora και Napster

Η Netflix έχει μετατοπίσει την εστίασή της από την παράδοση DVD σε μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο. Φαίνεται σαν να μπορείτε να βρείτε Netflix σε σχεδόν κάθε συσκευή από τηλεοράσεις και DVRs σε Blu-ray Disc Players, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και τα περισσότερα streaming media και media media players. Το Netflix διαθέτει μια πλήρη λίστα συσκευών.

Ενώ το Hulu μπορεί να προβληθεί στον υπολογιστή σας, το Hulu Plus είναι η υπηρεσία που μπορείτε να βρείτε σε συσκευές. Απαιτεί μια μηνιαία συνδρομή και έχει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών - από τα παλιά κλασικά μέχρι τα νέα επεισόδια αμέσως μετά την εκπομπή τους. Ακολουθεί η λίστα συσκευών Hulu Plus. Αναμείνετε ότι αυτή η λίστα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται γρήγορα.

Το Amazon Video On-Demand είναι η ψηφιακή υπηρεσία βίντεο της Amazon. Μπορείτε να νοικιάσετε και να προβάλλετε ταινίες με την υπηρεσία ή να αγοράσετε τα βίντεο. Τα βίντεο που αγοράζετε μπορούν να μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας ή σε συμβατή συσκευή ή μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση από τη βιβλιοθήκη του λογαριασμού σας και να μεταφερθούν απευθείας στη ροή πολυμέσων. Η λίστα των συσκευών Amazon on Demand αυξάνεται επίσης γρήγορα.

Όπως και η Netflix, η Pandora πήρε ένα επιθετικό jumpstart για να συμπεριλάβει την υπηρεσία τους σε streamers των μέσων ενημέρωσης, media players δικτύου και πολλές τηλεοράσεις και συσκευές οικιακού κινηματογράφου. Ο κατάλογος των συσκευών της Πανδώρας μπορεί να είναι ατελής. φαίνεται ότι η σελίδα δεν περιλαμβάνει περισσότερες συμβατές τηλεοράσεις δικτύου. Οι βασικοί σταθμοί Pandora που υποστηρίζονται από τη διαφήμιση είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε αν θέλετε απεριόριστη ροή μουσικής χωρίς διαφημίσεις.

Το Napster είναι μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής. Διαθέτει δέκα εκατομμύρια τραγούδια και μπορείτε να επιλέξετε να παίζετε ό, τι τραγούδι, άλμπουμ ή playlist ταιριάζει με την φαντασία σας. Το Napster έχει δημοσιεύσει μια σύντομη λίστα με συσκευές αναπαραγωγής ήχου δικτύου για όσους είναι πραγματικοί λάτρεις της μουσικής.

Υπάρχει ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός παρόχων περιεχομένου ειδικού ενδιαφέροντος. Αυτά περιλαμβάνουν τον αθλητισμό - όπως το NHL για τους λάτρεις του χόκεϊ και το κανάλι MLB για μπέιζμπολ - ή το φαγητό, το ταξίδι και το διαδικτυακό περιεχόμενο σε διάφορες γλώσσες ή για διαφορετικές θρησκείες. Ελέγξτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή του διαδικτυακού τζάμια πολυμέσων ή του δικτύου αναπαραγωγής πολυμέσων για να λάβετε μια πλήρη λίστα.