Κορυφαία Windows RSS Feed Readers και Συγκεντρωτές Ειδήσεων

Οι ροές RSS είναι ένας ανεπιθύμητος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να διαβάζετε ειδήσεις και ιστολόγια. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ειδήσεις, χρειάζεστε έναν ισχυρό συγκεντρωτή, ο οποίος σας επιτρέπει να οργανώνετε, να αναζητάτε, να κατηγοριοποιείτε και να χρησιμοποιείτε ειδησεογραφικά στοιχεία, όπως ακριβώς τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές μου για την ανάγνωση ειδήσεων στα Windows.

01 από 08

NewzCrawler - RSS News Feed Reader

NewzCrawler

Το NewzCrawler είναι ένας φανταστικός αναγνώστης τροφοδοσίας RSS με μια ιδιαίτερα χρήσιμη διασύνδεση και τόνοι χρήσιμων χαρακτηριστικών και τεχνάσματα. Ενώ η NewzCrawler σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε μηνύματα σε ιστολόγια, το αδύναμο σημείο της είναι η σχέση ειδήσεων. Περισσότερο "

02 από 08

FeedDemon - RSS News Feed Reader

Το FeedDemon είναι μια καθαρή και καλά μελετημένη προσέγγιση για την ανάγνωση τροφοδοσιών RSS. Εύκολο στη ρύθμιση παραμέτρων και τη χρήση, το FeedDemon έχει ακόμα ένα πολύ περιεκτικό σύνολο χαρακτηριστικών και σχεδόν καθόλου αδύναμα σημεία.

03 του 08

Αναγνώστης Omea - Αναγνώστης ειδήσεων ειδήσεων RSS

Ο Omea Reader κάνει την ενημέρωση με τις ροές RSS, τις ειδήσεις και τις ιστοσελίδες του Usenet μια ομαλή εμπειρία προσαρμοσμένη στο στυλ ανάγνωσης και την οργάνωση ταλέντου με φακέλους αναζήτησης, σχολιασμούς, κατηγορίες και χώρους εργασίας. Περισσότερο "

04 του 08

Υπηρεσίες Online NewsGator - RSS News Feed Reader

Οι υπηρεσίες NewsGator Online Services κάνουν την ροή RSS να σας ακολουθεί. Χρησιμοποιώντας έξυπνη συνδρομή και συγχρονισμό αντικειμένων, μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις στον ιστό, μέσω e-mail POP, σε μια κινητή συσκευή ή στο NewsGator για Outlook. Δυστυχώς, η διαδικτυακή έκδοση του NewsGator Online Services στερείται κάποιων λειτουργιών και λειτουργιών.

05 του 08

Εισερχόμενα του NewsGator για το Outlook - RSS News Feed Reader

Το NewsGator κάνει το σωστό πράγμα για την ενσωμάτωση ροών RSS (και των ειδήσεων Usenet) με ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το NewsGator σάς επιτρέπει να διαβάζετε, να αρχειοθετείτε, να οργανώνετε και να αναζητάτε ειδήσεις με όλη τη δύναμη του Outlook.

06 του 08

Awasu Personal Edition - Αναγνώστης ειδήσεων ειδήσεων RSS

Το Awasu Personal Edition είναι ένας αναγνώστης τροφοδοσίας RSS με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η επιλογή της βελτίωσης με plug-ins και γάντζους, ειδικότερα, καθιστά την Awasu ισχυρό συγκεντρωτή, παρά τους ορισμένους περιορισμούς.

07 του 08

Blog Navigator - RSS News Feed Reader

Το Blog Navigator είναι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης ροών RSS που συσκευάζει πολλούς φακέλους αναζήτησης και αρχειοθέτηση αρχείων offline, για παράδειγμα - σε μια εύκολα προσβάσιμη διεπαφή. Υπάρχουν ακόμα κάποιες ακατέργαστες άκρες, όμως, το Blog Navigator έρχεται με μικρή τεκμηρίωση και αναζήτηση, καθώς και η οργάνωση δείχνουν περιθώρια βελτίωσης. Περισσότερο "

08 από 08

SharpReader - RSS News Feed Reader

Το SharpReader είναι ένας μεγάλος αναγνώστης τροφοδοσίας RSS που ξέρει πώς να οργανώνει ειδήσεις και ιστολόγια με τη λογική σειρά τους για να κάνει εύκολη την παρακολούθησή τους. Οι εικονικοί φάκελοι και οι αναζητήσεις θα ήταν λογικά επόμενα βήματα. Περισσότερο "