Αναθεώρηση των Φύλλων Google

Μια επισκόπηση των κύριων χαρακτηριστικών

Εκτός από την προσφορά στους χρήστες των περισσότερων κοινών λειτουργιών που είναι διαθέσιμα σε άλλα προγράμματα υπολογιστικών φύλλων , το Google Sheets , το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν χωρίς εγκατάσταση που απαιτείται, προσφέρει επίσης και συγκεκριμένα ηλεκτρονικά οφέλη - κοινόχρηστα έγγραφα υπολογιστών, online αποθήκευση, κοινή χρήση σε πραγματικό χρόνο. Το Internet και, πιο πρόσφατα, την πρόσβαση σε αρχεία χωρίς σύνδεση. Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Sheets είναι:

Ξεκινώντας με τα Φύλλα Google

Το πρόγραμμα είναι εύκολο στη χρήση. η οθόνη εργασίας είναι ξεκάθαρη και οι πολλές επιλογές είναι απλές.

Ηλεκτρονική πρόσβαση στα αρχεία υπολογιστικών φύλλων

Τα Φύλλα Google μπορούν να μοιραστούν και να επεξεργαστούν μέσω του Διαδικτύου, καθιστώντας τα ιδανικά για συναδέλφους που επιθυμούν να συνεργαστούν σε ένα έργο χωρίς να χρειάζεται να συντονίσουν τα προγράμματά τους. Τα κύρια πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής αποθήκευσης αρχείων υπολογιστικών φύλλων περιλαμβάνουν:

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη σελίδα βοήθειας της Google για την αλλαγή των ρυθμίσεων κοινής χρήσης.

Πρόσβαση χωρίς σύνδεση στα Φύλλα Google

Η επεξεργασία εκτός σύνδεσης ήταν προηγουμένως διαθέσιμη για τα Έγγραφα και τις Παρουσιάσεις - τα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου και παρουσίασης της Google, και τώρα αυτή η λειτουργία έχει προστεθεί στα Φύλλα Google. Πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την πρόσβαση εκτός σύνδεσης:

Ρύθμιση πρόσβασης χωρίς σύνδεση

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη σελίδα βοήθειας της Google για πρόσβαση χωρίς σύνδεση.

Τρέχουσα έκδοση των Οδηγιών Google Drive

  1. Σε ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης Google Chrome, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google.
  2. Μεταβείτε στον ιστότοπο Drive: drive.google.com.
  3. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε την αναπτυσσόμενη λίστα επιλογών.
  4. Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις στη λίστα
  5. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Συγχρονισμός αρχείων Google Docs, Sheets, Slides & Drawings σε αυτόν τον υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε εκτός σύνδεσης .

Τα αρχεία και οι φάκελοι του Google Drive - και όχι μόνο τα αρχεία του Google Sheets - θα αντιγραφούν αυτόματα στον υπολογιστή σας και θα συγχρονιστούν με τις εκδόσεις του διαδικτύου. έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε την κλασική έκδοση του μηνύματος Drive the Settings , δεν θα είναι διαθέσιμη. Για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση εκτός σύνδεσης με αυτήν την έκδοση του Drive, χρησιμοποιήστε αυτές τις εναλλακτικές οδηγίες.