Μάθετε περισσότερα για τις μικρογραφίες

"Μικρογραφία" είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας μικροσκοπικής έκδοσης μιας διαφάνειας στο λογισμικό παρουσίασης. Προέρχεται από γραφίστες που έκαναν μικροσκοπικές εκδόσεις πολύ μεγαλύτερων εικόνων για χρήση κατά τη διάρκεια των σχεδίων σχεδιασμού. Μια μικρογραφία ήταν μια πολύ μικρότερη έκδοση μιας μεγαλύτερης εικόνας. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν χρησιμοποιηθούν οι μικρογραφίες για να πλοηγηθείτε σε ψηφιακά αρχεία, κάτι που συμβαίνει συχνά στο PowerPoint.

Μικρογραφίες στο PowerPoint

Όταν εργάζεστε σε προβολή διαλογής διαφανειών στο PowerPoint , οι μικρογραφικές εκδόσεις των διαφανειών που ονομάζονται μικρογραφίες εμφανίζονται σε οριζόντιο πλέγμα όπου μπορείτε να τις μετακινήσετε, να τις αντιγράψετε και να τις επικολλήσετε, να τις διαγράψετε και να τις ομαδοποιήσετε για να εφαρμόσετε εφέ.

Καθώς δημιουργείτε τις διαφάνειες σας στην Κανονική προβολή, οι μικρογραφίες όλων των διαφανειών εμφανίζονται στο παράθυρο διαφανειών στα αριστερά του παραθύρου Κανονικής προβολής, όπου μπορείτε να επιλέξετε μια μικρογραφία για να μεταβείτε στη διαφάνεια ή να αναδιατάξετε τις μικρογραφίες για να αναδιατάξετε τη σειρά παρουσίασης.

Πώς να εκτυπώσετε μικρογραφίες

Οι μικρογραφίες είναι απλά ένας ευκολότερος τρόπος για να απεικονίσετε πολύ μεγαλύτερες εικόνες. Στην προβολή Σημειώσεων του PowerPoint, εμφανίζεται μια μειωμένη έκδοση μιας διαφάνειας πάνω από τις σημειώσεις παρουσίασης. Αυτή η προβολή μπορεί να εκτυπωθεί επιλέγοντας Σημειώσεις στο πλαίσιο ρύθμισης εκτύπωσης πριν κάνετε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση.