Ένας οδηγός για τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που τρέχουν στο Android

Χτυπήστε το δρόμο και καταγράψτε κάθε βήμα.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Google Play που προσανατολίζονται για τους δρομείς. Αυτά είναι εκτός από τους μετρητές βημάτων από το Google Fit και το Samsung Health που συνήθως είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή.

Ενώ οι περισσότερες από τις εφαρμογές στο Play Store μοιράζονται κοινές λειτουργίες, τρεις από αυτές τις εφαρμογές διαθέτουν λειτουργίες που τις ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Υπάρχουν τρεις βασικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται εδώ για να κρίνουμε αυτές τις εφαρμογές:

  1. Η εφαρμογή πρέπει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον να διαθέτει πλούσια σε χαρακτηριστικά δωρεάν έκδοση.
  2. Η εφαρμογή πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά αντιστοίχισης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο GPS σε κινητά τηλέφωνα Android.
  3. Η εφαρμογή πρέπει να μπορεί να είναι εξατομικευμένη.

Κάθε μία από τις τρεις πρώτες εφαρμογές έχει ελεγχθεί σε βάθος και οι συνδέσεις με τις πλήρεις κριτικές παρέχονται στις περιλήψεις εφαρμογών.

Συμβουλή: Όλες οι παρακάτω εφαρμογές θα πρέπει να είναι εξίσου διαθέσιμες, ανεξάρτητα από την εταιρεία που κάνει το κινητό σας Android, όπως Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

01 από 04

Cardio Trainer

Πιστωτικός: Henrik Sorensen

Λαμβάνοντας την πρώτη θέση είναι ο Cardio Trainer.

Αυτή η εφαρμογή έχει μεγάλη χαρτογράφηση, έχει μια πλήρη έκδοση δωρεάν έκδοση και μπορεί να εξατομικευθεί με πολλές ρυθμίσεις. Η εφαρμογή είναι σταθερή τόσο στο Motorola Droid όσο και στο HTC Incredible και είναι απίστευτα ακριβής τόσο με την απόσταση όσο και με την ταχύτητα εγγραφής.

Η διασύνδεση είναι καθαρή, ξεκάθαρη και εύκολη στη χρήση από τη στιγμή που αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Ο Cardio Trainer παρέχει έναν χάρτη της διαδρομής σας και μπορεί να προβληθεί ενώ είστε ακόμα έξω στους δρόμους.

Με χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο music player, ανατροφοδότηση φωνής και επιλογή για καταγραφή σε μίλια ή χιλιόμετρα, το Cardio Trainer είναι πραγματικά μια καταπληκτική εφαρμογή. Περισσότερο "

02 από 04

Εκτελέστε το Keeper

Ο Run Keeper έρχεται σε μια ισχυρή δεύτερη θέση για εφαρμογές Android που λειτουργούν με βάση το τρέξιμο.

Αν και δεν διαθέτει τις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει η Cardio Trainer, είναι ο κύριος της κοινωνικής δικτύωσης. Εάν είστε μέλος μιας ομάδας φυσικής κατάστασης ή μιας ομάδας που χρησιμοποιεί το Twitter ή το Facebook για να μοιραστεί και να ανταγωνιστεί άλλα μέλη, το Run Keeper είναι η εφαρμογή σας.

Το χαρακτηριστικό χαρτογράφησης είναι σταθερό και, αντίθετα με τον τρίτο μας διαγωνιζόμενο, μπορείτε να δείτε τον χάρτη οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας - όχι μόνο όταν διακόψατε τη συνεδρία.

Δυστυχώς, η εφαρμογή έρχεται σύντομα σε λίγους τομείς:

Παρά τα μερικά μειονεκτήματα που μπορεί να αντιμετωπιστούν σε μελλοντικές ενημερώσεις, το Run Keeper είναι μια σταθερή εφαρμογή με μια σταθερή τιμή: Δωρεάν. Περισσότερο "

03 του 04

Runtastic

Η στρογγυλοποίηση των τριών κορυφαίων εφαρμογών για το Android είναι Runtastic.

Πολύ παρόμοια με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Cardio Trainer και Run Keeper, το Runtastic είναι προσανατολισμένο σε καρδιο ασκήσεις όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και πεζοπορία. Η διασύνδεση είναι εύκολη στη χρήση και η λειτουργία χαρτογράφησης είναι ακριβής και ισχυρή.

Έτσι, εάν η Runtastic μοιράζεται τα πιο κοινά και χρήσιμα χαρακτηριστικά ως δύο κορυφαίες εφαρμογές, γιατί η Runtastic τελειώνει τρίτη; Δυστυχώς, μπορείτε να δείτε μόνο τον χάρτη της διαδρομής σας αφού ολοκληρώσετε την προπόνησή σας. Έχει επίσης περιορισμένες ρυθμίσεις εξατομίκευσης και στερείται εσωτερικού music player. Περισσότερο "

04 του 04

Συνέχισε να τρέχεις

Αυτή η εφαρμογή δεν πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια, αλλά συμπεριλαμβάνεται στη λίστα εξαιτίας ενός έξυπνου, ευχάριστου και κινήτρου χαρακτηριστικού: μπορείτε να ρυθμίσετε την ελάχιστη ταχύτητα που θέλετε να εκτελέσετε (ή να περπατήσετε, ποδήλατο, πεζοπορία κ.λπ. .) και την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο GPS του Android σας, ενημερώστε εάν πέσετε κάτω από το όριο ταχύτητας.

Πώς σας προειδοποιεί ότι έχετε πέσει κάτω από την ταχύτητά σας; Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής απενεργοποιεί το δεύτερο που πάτε πολύ αργά!

Απλό και έξυπνο, αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για όποιον θέλει να θέσει στόχους ταχύτητας κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Με τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ελάχιστη ταχύτητα πριν από κάθε προπόνηση, μπορείτε να ορίσετε τον στόχο σας για προπόνηση και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το Keep Running για να βεβαιωθείτε ότι έχετε άμεση ανατροφοδότηση για να συνεχίσετε να κινείστε με το ρυθμό που έχετε θέσει.