Πώς να Τυχαία Τραγούδια στο iPhone

Εάν δεν είστε βέβαιοι με ποιο τραγούδι ή άλμπουμ έχετε τη διάθεση, η ενσωματωμένη εφαρμογή μουσικής του iPhone μπορεί να σας εκπλήξει και να σας ευχαριστήσει ανακατένοντας τα τραγούδια σας.

Το Shuffle αναπαράγει τυχαία τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη σας χωρίς συγκεκριμένη σειρά και σας επιτρέπει να παραλείψετε ή να επαναλάβετε αναπαραγωγή τραγουδιών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσετε τη μουσική σας φρέσκια και να ανακαλύψετε ξανά τραγούδια που δεν έχετε ακούσει πρόσφατα.

Η εφαρμογή Μουσική έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η Apple Music και μια νέα διεπαφή εισήχθησαν στο iOS 8.4 . Υπήρξαν περαιτέρω αλλαγές στο iOS 10. Αυτό το άρθρο καλύπτει τη χρήση της λειτουργίας shuffle στο iOS 10 και επάνω.

Πώς να κάνετε Shuffle All Music στο iPhone

Για να πάρετε τη μεγαλύτερη ποικιλία, ανακατέψτε όλα τα τραγούδια στη μουσική βιβλιοθήκη σας. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική .
  2. Πατήστε Βιβλιοθήκη.
  3. Πατήστε Τραγούδια.
  4. Πατήστε Τυχαία αναπαραγωγή (ή, σε μερικές παλαιότερες εκδόσεις, Τυχαία σειρά ).

Το μονοπάτι σας μέσα από τη μουσική σας βιβλιοθήκη επιλέγεται τυχαία και βρίσκεστε σε μια περιπετειώδη περιπέτεια. Χρησιμοποιήστε το βέλος προς τα εμπρός για να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι ή στο βέλος πίσω για να επιστρέψετε στο τελευταίο.

Για να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή τραγουδιού, πατήστε στη γραμμή αναπαραγωγής, ώστε να προβάλετε την πλήρη συλλογή άλμπουμ. Σύρετε το δάκτυλό σας προς τα επάνω και πατήστε το πλήκτρο Shuffle, ώστε να μην τονίζεται.

Προβάλετε και επεξεργαστείτε την επερχόμενη ουρά ανακατεύθυνσης

Όταν ανακατεύετε τραγούδια, τα επόμενα δεν πρέπει να είναι μυστήριο. Στο iOS 10 και επάνω, η εφαρμογή Μουσική απαριθμεί τα επερχόμενα τραγούδια και σας επιτρέπει να αλλάξετε τη σειρά τους και να καταργήσετε τα τραγούδια που δεν θέλετε να ακούσετε. Δείτε πώς:

  1. Όταν ακούτε ήδη τραγούδια σε τυχαία σειρά, αγγίξτε τη γραμμή αναπαραγωγής στο κάτω μέρος της εφαρμογής για να δείτε τα αρχεία λευκωμάτων πλήρους μεγέθους και τα στοιχεία αναπαραγωγής.
  2. Σύρετε προς τα επάνω για να αποκαλύψετε το μενού Up Next . Αυτό σας δείχνει τη λίστα των επερχόμενων τραγουδιών.
  3. Για να αλλάξετε τη σειρά, πατήστε παρατεταμένα το μενού τριών γραμμών στα δεξιά του τραγουδιού. Σύρετε και αφήστε το τραγούδι σε μια νέα θέση στη λίστα.
  4. Για να καταργήσετε ένα τραγούδι από τη λίστα, σύρετε από τα δεξιά προς τα αριστερά στο τραγούδι για να αποκαλύψετε το κουμπί Αφαίρεση . Πατήστε Κατάργηση. (Μην ανησυχείτε, απλά καταργεί το τραγούδι από αυτήν τη λίστα και δεν διαγράφει το τραγούδι από τη βιβλιοθήκη σας .)

Πώς μουσική ανακατεύθυνσης μέσα σε ένα άλμπουμ στο iPhone

Θέλετε να ανακινήσετε ένα γνωστό άλμπουμ; Δοκιμάστε να ανακατέψετε μόνο τα τραγούδια μέσα σε αυτό το άλμπουμ. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στην οθόνη Βιβλιοθήκη στην εφαρμογή Μουσική, πατήστε Άλμπουμ.
  2. Όταν βρείτε το άλμπουμ που θέλετε να ανακατέψετε, πατήστε για να εισαγάγετε την προβολή πλήρους άλμπουμ.
  3. Από την οθόνη άλμπουμ, πατήστε το πλήκτρο Shuffle (ή το Shuffle All ) ακριβώς κάτω από την τέχνη άλμπουμ και πάνω από τη λίστα κομματιών.

Πώς να ανακατέψετε μουσική σε μια λίστα αναπαραγωγής του iPhone

Παρόλο που το σημείο δημιουργίας μιας λίστας αναπαραγωγής είναι να τοποθετήσετε τραγούδια με μια συγκεκριμένη σειρά, μπορεί να θέλετε να ανακατεύετε την εντολή μερικές φορές. Η ανακατάταξη μιας λίστας αναπαραγωγής είναι σχεδόν ίδια με την ανακατάταξη ενός άλμπουμ:

  1. Πατήστε το κουμπί Βιβλιοθήκη στην κάτω πλοήγηση.
  2. Αγγίξτε τη λίστα αναπαραγωγής (αν αυτό λείπει από την εφαρμογή σας, πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε Λίστες αναπαραγωγής και έπειτα πατήστε Τέλος ).
  3. Βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ανακατέψετε και πατήστε.
  4. Πατήστε το πλήκτρο ShuffleShuffle All ) ακριβώς κάτω από την καλλιτεχνική λίστα και πάνω από τη λίστα κομματιών.

Πώς να ανακατέψετε όλα τα άλμπουμ από τον ίδιο καλλιτέχνη στο iPhone σας

Μπορεί επίσης να θέλετε να ανακατέψετε όλα τα τραγούδια από έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, αντί μόνο από ένα από τα άλμπουμ τους. Να ανακατέψετε όλα τα τραγούδια από έναν μόνο καλλιτέχνη:

  1. Πατήστε το κουμπί Βιβλιοθήκη .
  2. Πατήστε Καλλιτέχνες .
  3. Βρείτε τον καλλιτέχνη του οποίου τα τραγούδια θέλετε να ανακατέψετε και πατήστε το όνομα του καλλιτέχνη.
  4. Πατήστε Τυχαία αναπαραγωγήΑνακατέψτε όλα ) στο επάνω μέρος της οθόνης.

Αυτή η λειτουργία ήταν κρυμμένη στο iOS 8.4. Εάν εξακολουθείτε να εκτελείτε αυτό το λειτουργικό σύστημα, θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε μια νέα έκδοση ASAP για να λάβετε βασικές νέες λειτουργίες και διορθώσεις σφαλμάτων.

Πώς να Shuffle μουσική μέσα σε Genres στο iPhone

Πιστέψτε το όχι, το iOS 8.4 ανέτρεψε τη δυνατότητα να ανακατέψετε τραγούδια μέσα σε ένα είδος μουσικής. Η Apple δεν εξήγησε γιατί πίστευε ότι ήταν μια καλή ιδέα, αλλά φαίνεται να έχει αλλάξει το μυαλό της: Η ανακατάταξη μέσα σε ένα είδος είναι πίσω στο iOS 10 και πάνω. Να ανακατέψετε μέσα σε ένα είδος:

  1. Πατήστε Βιβλιοθήκη .
  2. Αγγίξτε το είδος (αν αυτό δεν είναι στην οθόνη της βιβλιοθήκης σας, πατήστε Επεξεργασία , αγγίξτε Είδος και έπειτα πιέστε Τέλος ).
  3. Πατήστε το είδος που θέλετε να ανακατέψετε.
  4. Πατήστε Τυχαία αναπαραγωγήΑνακατέψτε όλα ) στο επάνω μέρος της οθόνης.

Αναταράξτε το Shuffle Δεν υπάρχουν πλέον έργα για μουσική

Η ανακατάταξη της μουσικής σας δεν απαιτεί πάντοτε να αγγίζετε την οθόνη. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη σωστή ρύθμιση, ανακινείτε συσκευές όπως το iPod nano για να ξεκινήσετε την ανακατεύθυνση. Ενώ ήταν μέρος της εφαρμογής Μουσική iPhone, το Shake to Shuffle καταργήθηκε στο iOS 8.4 και δεν επέστρεψε. Αυτό αφήνει το iPod nano ως τη μόνη συσκευή Apple που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.