Πώς να διαγράψετε τον τηλεφωνητή στο iPhone

Σχεδόν ο καθένας διαγράφει τα μηνύματα φωνής που έχετε ολοκληρώσει ακούγοντας και δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε για να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες αργότερα. Η λειτουργία Visual Voicemail του iPhone σας διευκολύνει να διαγράψετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone σας. Αλλά ξέρατε ότι μερικές φορές τα μηνύματα που νομίζετε ότι διαγράφονται πραγματικά δεν είναι; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα σχετικά με τη διαγραφή - και πραγματικά να απαλλαγείτε από - το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone.

Πώς να διαγράψετε τον τηλεφωνητή στο iPhone

Εάν έχετε ένα φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone σας που χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, διαγράψτε το ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή "Τηλέφωνο" για να την εκκινήσετε (αν είστε ήδη στην εφαρμογή και απλά ακούσατε έναν τηλεφωνητή, μεταβείτε στο βήμα 3)
  2. Πατήστε το κουμπί φωνητικού ταχυδρομείου στην κάτω δεξιά γωνία
  3. Βρείτε τον τηλεφωνητή που θέλετε να διαγράψετε. Πατήστε μία φορά για να αποκαλύψετε τις επιλογές ή σύρετε προς τα δεξιά προς τα αριστερά για να εμφανίσετε το κουμπί Διαγραφή
  4. Πατήστε Διαγραφή και ο τηλεφωνητής σας διαγράφεται.

Διαγραφή πολλαπλών φωνητικών μηνυμάτων ταυτόχρονα

Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζική διαγραφή πολλών φωνητικών μηνυμάτων ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα πρώτα δύο βήματα της παραπάνω λίστας και στη συνέχεια:

  1. Πατήστε Επεξεργασία
  2. Αγγίξτε κάθε φωνητικό ταχυδρομείο που θέλετε να διαγράψετε. Θα γνωρίζετε ότι έχει επιλεγεί επειδή έχει σημειωθεί με ένα μπλε σημάδι επιλογής
  3. Πατήστε Διαγραφή στην κάτω δεξιά γωνία.

Πότε δεν έχει διαγραφεί πραγματικά ένας φωνητικός τηλεφωνητής;

Παρόλο που τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω καταργούν τα μηνύματα φωνής από τα εισερχόμενα του τηλεφωνητή σας και πατήσατε Διαγραφή , τα φωνητικά μηνύματα που πιστεύετε ότι έχουν διαγραφεί ενδέχεται να μην έχουν πραγματικά χαθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φωνητικά μηνύματα του iPhone δεν διαγράφονται πλήρως μέχρι να διαγραφούν.

Τα φωνητικά μηνύματα που "διαγράφετε" δεν διαγράφονται. Αντίθετα, έχουν επισημανθεί ότι θα διαγραφούν αργότερα και θα μετακινηθούν από τα εισερχόμενά σας. Σκεφτείτε το όπως το κάδο απορριμμάτων ή ο κάδος ανακύκλωσης στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Όταν διαγράφετε ένα αρχείο, αποστέλλεται εκεί, αλλά το αρχείο εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι να αδειάσετε τον Κάδο απορριμμάτων . Ο τηλεφωνητής στο iPhone λειτουργεί βασικά με τον ίδιο τρόπο.

Τα φωνητικά μηνύματα που διαγράφετε εξακολουθούν να αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας στους διακομιστές της εταιρείας τηλεφωνίας σας. Πολλές εταιρίες τηλεφώνου καταργούν φωνητικά μηνύματα που έχουν επισημανθεί για διαγραφή κάθε 30 ημέρες. Αλλά αν δεν θέλετε να περιμένετε, ίσως να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα φωνητικά μηνύματά σας θα διαγραφούν σωστά αμέσως. Αν ναι, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο φωνητικού ταχυδρομείου στην κάτω δεξιά γωνία
  3. Αν έχετε διαγράψει μηνύματα που δεν έχουν εκκαθαριστεί, η λίστα Visual Voicemail θα περιλαμβάνει ένα στοιχείο στο κάτω μέρος που ονομάζεται Διαγραμμένα μηνύματα . Αγγίξτε το
  4. Σε αυτήν την οθόνη, πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση όλων για να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα που αναφέρονται εκεί.

Πώς να επαναφέρετε τα φωνητικά μηνύματα στο iPhone

Επειδή τα φωνητικά μηνύματα δεν διαγράφονται πραγματικά αν δεν έχουν εκκαθαριστεί, αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε συχνά να διαγράψετε ένα φωνητικό ταχυδρομείο και να το πάρετε πίσω. Αυτό είναι εφικτό μόνο αν ο τηλεφωνητής εξακολουθεί να παρατίθεται στα Διαγραμμένα μηνύματα, όπως αναφέρεται στην τελευταία ενότητα. Αν ο τηλεφωνητής που θέλετε να ανακτήσετε είναι εκεί, ακολουθήστε τα βήματα αυτού του άρθρου για να το πάρετε πίσω .

Σχετικά: Τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί εξακολουθούν να εμφανίζονται

Ακριβώς όπως τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου μπορούν να κρεμαστούν γύρω από το iPhone σας ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα έχετε διαγράψει, τα μηνύματα κειμένου μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Εάν αντιμετωπίζετε κείμενα που πιστεύατε ότι διαγράφηκαν αναδυόμενα στο τηλέφωνό σας, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για λύση .