Τι τηλέφωνο εταιρεία είναι καλύτερο για το iPhone;

Ελέγξτε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των κυριότερων παρόχων κινητής τηλεφωνίας

Εάν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο i απευθείας από την Apple αλλά θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις, έχετε δύο αποφάσεις: Ποιο μοντέλο αγοράζετε και ποια εταιρεία τηλεφωνικής εταιρείας επιλέγετε; Ενώ οι τέσσερις μεγάλες εταιρείες μεταφέρουν τα ίδια iPhones, δεν προσφέρουν τα ίδια σχέδια, μηνιαίες τιμές ή εμπειρίες. Πριν αποφασίσετε για την Sprint, την T-Mobile, την Verizon ή την AT & T, εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους σε σημαντικούς τομείς.

Κόστος και Συμβόλαια Μίσθωσης

Η Apple ελέγχει αυστηρά την τιμολόγηση των προϊόντων της, ιδιαίτερα των ναυαρχίδων όπως το iPhone. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες τηλεφωνίας χρεώνουν το ίδιο ποσό για τα iPhones που πωλούν. Όπου διαφέρουν, όμως, είναι σε δόσεις τα οποία σας επιτρέπουν να πληρώνετε για το τηλέφωνο για χρόνια, αντί για μπροστά. Με αυτά τα σχέδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα iPhone 64GB με διαφορετικούς όρους, τα οποία καταλήγουν να είναι περίπου η ίδια τιμή. Από τις αρχές του 2018, οι τιμές των μισθώσεων και οι συμβάσεις είναι:

Οι διαφορετικές συσκευές κοστίζουν διαφορετικά ποσά και το πιστωτικό ιστορικό σας μπορεί να επηρεάσει την τιμή σας. Υπάρχουν χρονικές περίοδοι για την αγορά τηλεφώνων που μπορούν να αλλάξουν και την τιμή. Η τιμολόγηση μπορεί να είναι περίπλοκη, επομένως αγοράστε το κατάστημα.

Κόστος μηνιαίου σχεδίου

Όλα τα μηνιαία σχέδια iPhone είναι βασικά τα ίδια όσον αφορά αυτό που προσφέρουν. Διαθέτουν απεριόριστο αριθμό κλήσεων και γραπτών μηνυμάτων και χρεώνουν με βάση το πόσα δεδομένα θέλετε και πόσες συσκευές περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας. Όλοι διαθέτουν απεριόριστα σχέδια δεδομένων, αλλά η AT & T και η Verizon σας χρεώνουν επιπλέον όταν χρησιμοποιείτε περισσότερα από τα μηνιαία σας δεδομένα αν επιλέξετε ένα σχέδιο με όριο, ενώ η Sprint και η T-Mobile προσφέρουν απεριόριστα δεδομένα αλλά επιβραδύνουν την ταχύτητά σας όταν υπερβείτε το όριο ένα σχέδιο περιορισμένων δεδομένων.

Η AT & T και η T-Mobile μεταφέρουν τα δεδομένα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στους επόμενους μήνες. Υπάρχουν πολλές διαφορές που πρέπει να επηρεάσετε εδώ, και οι τιμές και οι υπηρεσίες συχνά αλλάζουν, γι 'αυτό πληρώνει για να κάνει την έρευνά σας.

Αν είστε άνω των 55 ετών, το σχέδιο της T-Mobile έχει ένα πλεονέκτημα λόγω ειδικής τιμολόγησης για ηλικιωμένους. Για όλους τους άλλους, η χαμηλή τιμή της Sprint το ξεχωρίζει.

Διάρκεια της σύμβασης

Όλες οι εταιρείες προσφέρουν περίπου την ίδια διάρκεια διαπραγμάτευσης αυτές τις μέρες - μια διετή σύμβαση ή ένα σχέδιο δόσεων με διετή θητεία (ή σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο). Αν δεν αγοράσετε ένα ξεκλειδωμένο τηλέφωνο ή πληρώσετε περισσότερα στο πρόγραμμα δόσεων σας, πιθανότατα θα είστε με την εταιρεία τηλεφωνίας σας για τουλάχιστον δύο χρόνια, ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε.

Υπηρεσία, Δίκτυο & Δεδομένα

Η AT & T είναι πασίγνωστη για την πρωτοποριακή της υπηρεσία σε μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, ενώ η Verizon ανακοινώνεται για το συνδυασμό της κάλυψης και της ταχύτητας του δικτύου. Η T-Mobile έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο στην επέκταση της κάλυψης και της ταχύτητας, ενώ η Sprint έχει σχετικά μικρή κάλυψη 4G LTE .

Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι μεταφορείς, η Verizon διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό δίκτυο 4G LTE όλων των σημαντικών φορέων iPhone. Η AT & T έχει το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο 4G LTE, με την Sprint και την T-Mobile να αναδεικνύονται στο πίσω μέρος.

Οι πρώτες ταχύτητες δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Η κάλυψη είναι εξίσου σημαντική, οπότε φροντίστε να λάβετε υπόψη την κάλυψη.

Χρήση δεδομένων / φωνής ταυτόχρονα

Φανταστείτε να χρειάζεται να αναζητήσετε κάτι στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή χαρτών ή ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ μιλάτε σε κάποιον σε τηλεφωνική κλήση. Οι χρήστες των iPhone της AT & T και της T-Mobile μπορούν να το κάνουν αυτό - και ξεκινώντας από τη σειρά iPhone 6 και κάποιες αλλαγές στο δίκτυό της, τώρα μπορούν και οι χρήστες της Verizon. Με το iPhone Sprint, ξεκινώντας από το iOS 11, το iPhone 6 και τα νεότερα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα φωνή ή δεδομένα.

Άλλα έξοδα

Ασφάλιση: Δεδομένου ότι το iPhone είναι μια δαπανηρή συσκευή, μπορεί να θέλετε να το διασφαλίσετε από κλοπή, απώλεια ή ζημιά.

Αν ναι, η AT & T είναι σαφής ο νικητής. Η ασφάλιση του iPhone είναι το λιγότερο δαπανηρό, ενώ η Verizon χρεώνει λίγο περισσότερο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εκτεταμένη εγγύηση AppleCare Plus της Apple για μεγαλύτερη προστασία .

Προσωρινή αμοιβή τερματισμού: Κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρεώνει στους πελάτες ένα τέλος πρόωρης τερματισμού κλήσης , ή το ETF, εάν εγκαταλείψουν την εταιρεία πριν από τη λήξη της δέσμευσής τους. Όλες οι εταιρείες χρεώνουν υψηλές τιμές, αν και οι περισσότεροι μειώνουν τα ETF τους λίγο κάθε μήνα. Αν αγοράσετε το τηλέφωνό σας σε ένα πρόγραμμα δόσεων και δεν έχετε πληρώσει το τηλέφωνο, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε επιπλέον χρέωση.