Τα 9 καλύτερα παιχνίδια PS4 Pro που θα αγοράσουν το 2018

Έχουμε τους τίτλους που αγαπάς

Έτσι αγοράσατε την τηλεόραση 4K Ultra HD και τώρα θέλετε να πάρετε τα χέρια σας στο PS4 Pro που θα σας δώσει τα παιχνίδια σας να ζωντανέψουν; Αλλά ποια παιχνίδια παίζετε πρώτα; Όχι όλα τα PS4 παιχνίδια γίνονται για ανάλυση 4K UHD, αλλά το υλικό του PS4 Pro θα εξασφαλίσει ότι οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι θα εμφανίσει την υψηλότερη ανάλυση, τις πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και το ταχύτερο ρυθμό καρέ που είναι σε θέση. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια PS4 Pro για να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Μερικοί από τους κορυφαίους τίτλους περιλαμβάνουν το The Last Guardian ή το Horizon Zero Dawn, το οποίο θα σας ανοίξει σε έναν κόσμο γεμάτο ζωή και εξαιρετικά λεπτομερείς γεμάτους ζωή, ενώ το Madden NFL 18 θα σας κάνει να πιστέψετε ότι βλέπετε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι την Κυριακή, με ζωντανά γραφικά, ήχους και κινούμενα σχέδια. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά τα παιχνίδια πριν λάβετε μια απόφαση, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τους καλύτερους τίτλους PS4 Pro για να πάρετε σήμερα.

Αν έπρεπε να αναδείξετε ένα παιχνίδι για να δείξετε τη δύναμη του PS4 Pro, τότε η Horizon Zero Dawn θα ήταν η πρώτη επιλογή. Αυτό το παιχνίδι είναι θέμα λεπτομέρειας: Θα δείτε μεμονωμένες λεπίδες γρασίδι να κουνιστούν στο αεράκι καθώς το θολό ηλιακό φως σπάει τα σύννεφα και τα μηχανικά ζώα περιπλανιάζουν τα πράσινα πεδία.

Το Horizon Zero Dawn, ένα αποκλειστικό που μπορείτε να βρείτε μόνο στο PS4, είναι ένα παιχνίδι βίντεο που παίζει ρόλο σε μια τρίτη προοπτική όπου οι παίκτες εξερευνούν έναν μετα-αποκκαλυπτικό κόσμο που κατοικείται από πλάσματα ρομπότ γνωστά απλά ως "μηχανές". το ανοιχτό περιβάλλον του κόσμου επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν χρησιμοποιώντας parkour και φερμουάρ σαν κυνηγός, παγιδεύοντας τα μηχανήματα, εκτονώνοντάς τα, ανεβάζοντας τα δόρατά τους και στη συνέχεια συλλέγοντας τα εξαρτήματά τους για να δημιουργήσουν πραξικόπημα. Το Horizon Zero Dawn διαθέτει ένα οικόπεδο που χρονολογείται στον 31ο αιώνα όπου η ανθρωπότητα κατέφευγε στις πρωταρχικές φυλές και μέχρι να σας ξεπεράσει το μυστήριο των τεχνολογικών προκατόχων που έκαναν πραγματικότητα αυτό που είναι.

Ο τελευταίος φύλακας είναι σαν την κλασική ιστορία ενός αγοριού και του σκύλου του, μόνο αυτή τη φορά, ο σκύλος είναι ένα τεράστιο γιγάντιο πουλί και μισό γάτα. Το τρίτο πρόσωπο, παιχνίδι δράσης-περιπέτειας έχει παίκτες να λύσουν γρίφους και να εξερευνήσουν περιοχές σε όμορφες και μαγευτικές λεπτομερείς περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των θρόνων και των ομιχλών ναών. Είναι η καλύτερη εμπειρία φαντασίας στο PS4 Pro.

Στο The Last Guardian, οι παίκτες παίζουν ως αγόρι που σχηματίζει ένα βαθύ δεσμό με ένα γιγαντιαίο πλάσμα που ονομάζεται Trico, ο οποίος βοηθά στην επίλυση παζλ, αγωνίζεται μακριά φρουρούς και φθάνει περιοχές που το αγόρι δεν μπορεί να φτάσει μόνο του. Το αγόρι συνεργάζεται επίσης με τον Τρίκο, ξεπερνώντας τα μικρότερα εμπόδια που φοβίζουν το ζώο, βρίσκοντας φαγητό και χαλάζοντας τα νεύρα του μετά από μια μάχη - είναι πολύ συναισθηματικό. Ο τελευταίος φύλακας έχει ένα συμπληρωματικό ηχητικό κομμάτι ορχήστρας και μια εντυπωσιακή οπτική παρουσίαση με απλοϊκό gameplay που ποτέ δεν είναι σύντομο για τον ενθουσιασμό, το συναίσθημα και την περιπέτεια.

Είναι η ποδοσφαιρική περίοδος 365 ημέρες το χρόνο με το Madden NFL 18, το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι στο PS4 Pro που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι βλέπετε το πραγματικό πράγμα. Με τη σαφήνεια 4K Ultra HD σε συνδυασμό με υπερ-ρεαλιστικά μοντέλα χαρακτήρων, γήπεδα και αθλητικά σχόλια, είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε.

Το Madden NFL 18 διαθέτει και τις 32 από τις αγαπημένες σας ομάδες Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τους Πατριώτες μέχρι το The Browns, συμπεριλαμβανομένων των πρώην παικτών όπως ο Steve Young. Το παιχνίδι διαθέτει λειτουργία ιστορίας που απαιτεί τη λήψη αποφάσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ιστορία μιας ξεχασμένης προοπτικής παίκτη εντός του παιχνιδιού, καθώς και μια ζωντανή λειτουργία που σας επιτρέπει να παίζετε αγώνες NFL πραγματικού κόσμου. Θα είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο και να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα χρησιμοποιώντας το Madden Ultimate Team mode όπου μπορείτε να επιλέξετε τους αγαπημένους σας παίκτες ή να δημιουργήσετε το δικό σας μέχρι τις καλύτερες λεπτομέρειες.

Σίγουρα, δεν υπάρχει μεγάλη ιστορία για το Killing Floor 2, αλλά δεν θα σας νοιάζει αυτό το παιχνίδι υπερβολικής διασκέδασης, που σκοτώνει ζόμπι, όπου θα βγάλετε συνεχείς σμήνη διαφόρων νάρθηκες και μεταλλάξεις. Το PS4 Pro ενισχύει το παιχνίδι με λεπτομερή υφή σε χαρακτήρες και περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας καλύτερη σκίαση και έναν ταχύτερο ρυθμό καρέ σε 60FPS με πιο ομαλή αντι-ψευδαίσθηση για πρόσθετο ρεαλισμό.

Το Killing Floor 2 είναι ένα shooter πρώτου προσώπου που μπορεί να παιχτεί μόνος του ή με πέντε άλλους παίκτες σε απευθείας σύνδεση, όλοι από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν από 10 διαφορετικές κατηγορίες, όπως Berserker, Field Medic, Demolitionist ή Sharp Shooter που έχουν μοναδικά όπλα και προνόμια με την εμπειρία. Το gameplay αποτελείται από παίκτες που παλεύουν μέσα από τα κύματα διαφόρων ζόμπι που γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα, οδηγώντας τελικά σε μια μεγάλη μάχη αφεντικών. Ορισμένες φορές, όταν εκσφενδονίζετε το κεφάλι ενός ζόμπι στο Killing Floor 2, το παιχνίδι θα μεταπηδήσει σε αργή κίνηση για μερικά δευτερόλεπτα, δίνοντας του ένα είδος κινηματογραφικού αποτελέσματος, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα, να πυροβολείτε πιο γρήγορα και να παρακολουθείτε την πεταλούδα.

Το Dragon Ball FighterZ μοιάζει ακριβώς με το show Dragon Ball Z. Έτσι, αν είστε fan του Dragon Ball Z ή αγωνιστικά παιχνίδια, σίγουρα θα θέλετε να το ελέγξετε αυτό.

Με 24 διαφορετικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Vegeta, Goku και Piccolo, ο Dragon Ball FighterZ έχει παίκτες να επιλέξουν τρεις από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες για να σχηματίσουν μια ομάδα, ελέγχοντας τους ένα κάθε φορά και εναλλασσόμενος μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τα τραγανά, ζωντανά χρώματα του παιχνιδιού ξεχωρίζουν στο PS4 Pro με 60FPS σε 4K HD, καθώς οι παίκτες μπαίνουν σε μια αναταραχή από σύνθετες επιθέσεις, ενώ πετούν στον αέρα ή βρίσκονται στο έδαφος, τηλεμεταφέρουν ή ακόμα και εκτελούν επιθέσεις ενεργειακής υπογραφής από την εκπομπή. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν στο σπίτι τους ενάντια στους φίλους τους ή να πολεμήσουν άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο online και να ανταγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό σύστημα κατάταξης.

Το Call of Duty WW2 φέρνει στη ζωή μια εκπληκτική συναρπαστική επίδειξη στο PS4 Pro, με ένα από τα πιο οπτικά εντυπωσιακά παιχνίδια στο σύστημα. Η σειρά Call of Duty επανεξετάζει την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου μέσω μιας επαναλαμβανόμενης επανάληψης γεμάτης ρεαλιστικές αναπαραστάσεις ήχου, επαγγελματικής φωνητικής δράσης και έντονου παιχνιδιού σκοπευτή πρώτου προσώπου.

Βρίσκεστε σε ένα σκάφος προσγείωσης με το σύνταγμα πεζικού σας, έτοιμο να κατακλύσει τις παραλίες της Νορμανδίας, ενώ ο κυβερνητικός σας υπάλληλος δίνει μια κουβέντα, τα αεροσκάφη πετούν πάνω και τα όστρακα βυθίζονται στα πλάγια της παραλίας, πιέζοντας το νερό στο πρόσωπό σας. Το Call of Duty WW2 δεν είναι μόνο ένα έντονο shooter πρώτου προσώπου, αλλά χτίζει το gameplay γύρω από μια ατμόσφαιρα επείγοντος, χωρίς να κρατάει το δεύτερο για μια στιγμή πλήξης. Αν θέλετε μια βιασύνη με ποικίλο, αντικειμενοφόρο gameplay, όπως την παροχή πυρκαγιάς κάλυψης από την εκτόξευση Ναζί και την οδήγηση μιας δεξαμενής, θα αγαπήσετε Call of Duty WW2.

Είναι ένας σκληρός, κρύος κόσμος στο Θεό του Πολέμου, αλλά ευτυχώς είναι διασκεδαστικό και γεμάτο επικές περιπέτειες με τον γενειοφόρο πατέρα Kratos και τον γιο του Arteus. Το παιχνίδι over-the-shoulder, δράσης και περιπέτειας φέρνει τον ενθουσιασμό σε σας στο κοντινό-και-προσωπικό σε ένα πανέμορφο τοπίο γεμάτο απειλητικούς τρόλελς, ogres και νορβηγικούς θεούς.

Το παιχνίδι του Θεού του Πολέμου είναι ένα μείγμα εξερεύνησης και πολλής δράσης χάκετ-και-κάθετος, όπου θα αποφύγετε τις επιθέσεις και θα πολεμήσετε τους άγριους πολεμιστές και τα τέρατα χρησιμοποιώντας ένα μαγικό τσεκούρι και ασπίδα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει στοιχεία RPG όπου οι παίκτες συλλέγουν το νόμισμα του παιχνιδιού, επιτρέποντάς τους να αναβαθμίσουν τα όπλα και τις πανοπλίες για να βελτιώσουν τη δύναμη, την άμυνα, την τύχη και πολλά άλλα, προκειμένου να προετοιμαστούν για μεγαλύτερα χειρότερα αφεντικά. Με 25 έως 30 ώρες παιχνιδιού, οι παίκτες θα περιπλανηθούν σε εννέα διαφορετικές σφαίρες της νορβηγικής μυθολογίας και θα αγωνιστούν μαζί με τον γιο του εξοπλισμένο με βέλη και βέλη σε εξαιρετικά λεπτομερή περιβάλλοντα, ρευστά κινούμενα σχέδια και ζωντανούς χαρακτήρες.

Στο Hitman, μπορείτε να περπατήσετε σε ένα αρχοντικό πάρτι με πάνω από 100 μεμονωμένους ανθρώπους, να γλιστρήσετε στην κουζίνα, να ξεκλειδώσετε έναν σεφ, να πάρετε το ντύσιμο του και στη συνέχεια να περπατήσετε πίσω στο πάρτι, όπως δεν συνέβη τίποτα. Το παιχνίδι δολοφόνων τρίτου προσώπου τροποποιήθηκε ελαφρώς στο PS4 Pro με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και καθαρότερες ταχύτητες καρέ.

Τα περιβάλλοντα στο Hitman είναι τεράστια. συντριπτικοί ανοιχτοί χάρτες σε ολόκληρο τον κόσμο (σκεφτείτε την Ιταλία και την Ταϊλάνδη) με όμορφα λεπτά περιβάλλοντα που σας επιτρέπουν να ακολουθείτε διαφορετικές προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο διεισδύετε στις τοποθεσίες και σκοτώνετε τους στόχους σας. Ο τρόπος σύναψης του παιχνιδιού θα σας επιτρέψει να αναλάβετε αποστολές εκδοτών και παικτών, καθώς και να δημιουργήσετε συμβάσεις "να δημιουργήσετε το δικό σας σκοτώσει" για να αμφισβητήσετε άλλους παίκτες. Ο Hitman ανταμείβει ρεαλιστικούς παίκτες που σκέφτονται μπροστά και αναμειγνύονται καθώς κάθονται σε έναν πάγκο και κοιτάζουν πίσω από τις εφημερίδες, ενώ οριοθετούν τους στόχους τους. Εάν αποτύχετε και προκαλέσετε μια σκηνή, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε ξανά με ένα διαφορετικό σχέδιο, απλά μην πηγαίνετε στα όπλα που αναβλύζουν.

Το Detroit: Become Human τοποθετεί το PS4 Pro σε δοκιμασία προσφέροντας σχεδόν φωτορεαλιστικά γραφικά και περιβάλλοντα για μια εντελώς συναρπαστική εμπειρία ιστορίας. Το συναρπαστικό παιχνίδι περιπέτειας τρίτου προσώπου τοποθετεί τους παίκτες σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα ζει με ανδροειδή και βιώνει τις κοινωνικές επιπτώσεις που συνεπάγεται.

Με ένα σενάριο 2.000 σελίδων, το Detroit: Become Human, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των πολλαπλών ανδροειδών, συμπεριλαμβανομένου ενός φύλακα που αγωνίζεται να βρει τη θέση της στον κόσμο, ένα προηγμένο αστυνομικό ανδροειδές που σκοπεύει να κυνηγάει εγκληματίες ανδροειδείς, για την απελευθέρωση της δουλείας των αλυσίδων της κοινωνίας που αφορούν τα δικαιώματα των ανδροειδών, απελευθερώνοντας μια επανάσταση. Το gameplay έχει τους παίκτες να επιλέγουν ανάμεσα σε χρονομετρημένες πολλαπλές επιλογές που έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές σκηνές και τελειώματα να παίζουν ενώ διερευνούν και μαθαίνουν περισσότερα για τα σενάρια τους, προκειμένου να κάνουν τις σωστές κλήσεις κρίσης. Αυτό είναι το παιχνίδι που θα σας φέρει επί τόπου. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια διαπραγμάτευση ομήρων και να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές διαλόγου με βάση τη δική σας ερμηνεία της σκηνής του εγκλήματος που ερευνήσατε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .