Κορυφαίες βαθμολογίες εφαρμογών Dash Cam

Οι εφαρμογές τύπου Dash cam έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέπουν ουσιαστικά το τηλέφωνό σας σε μια κάμερα dash , εξοικονομώντας σας το κόστος αγοράς μιας φωτογραφικής μηχανής του πίνακα οργάνων. Οι εφαρμογές με την υψηλότερη βαθμολογία παρέχουν όλες τις ίδιες βασικές λειτουργίες που βλέπετε στις κάμερες εργαλείων μέσης εμβέλειας, με το αξιοσημείωτο μειονέκτημα της απαίτησης να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή και να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε μια κατάλληλη βάση κάθε φορά που οδηγείτε.

Ορισμένες εφαρμογές έκκεντρης κάμερας συγκρίνουν πιο ευνοϊκά με διάφορους τύπους συσκευών τύπου dashboard από άλλες και υπάρχουν ακόμη και ορισμένες εφαρμογές που παρέχουν λειτουργίες που δεν μπορείτε να λάβετε από μια φυσική συσκευή. Για παράδειγμα, κάποιες εφαρμογές έκκεντρης κάμερας είναι πραγματικά ικανές να συνδέουν σε ένα σαρωτή Bluetooth OBD2 για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από οτιδήποτε μπορείτε να βγείτε από μια κάμερα dash υλικού. Έτσι, ενώ αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πάντα τόσο βολικές όσο μια συσκευή υλικού, θα είναι οι πιο χρήσιμες εναλλακτικές λύσεις στην κάμερα παύσης .

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές cam που υπάρχουν, πάρα πολλοί για να εξετάσετε το καθένα μεμονωμένα, επομένως θα εξετάσουμε μόνο πέντε από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές έκκεντρων τύπου dash που διατίθενται για Android από το Google Play Store. Οι αξιολογήσεις που περιλαμβάνονται περιλαμβάνονται στο Google Play Store και αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές απόψεις των χρηστών σχετικά με τη λειτουργικότητα και την αξία κάθε εφαρμογής.

Οι περισσότερες εφαρμογές έκκεντρης έκκεντρου είναι διαθέσιμες τόσο για iOS όσο και για το Android και πολλές είναι επίσης διαθέσιμες για κινητές συσκευές Windows και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάμερας για να κοιτάξουμε είναι τα ίδια ανεξάρτητα από το κινητό λειτουργικό σύστημα επιλογής.

Λάβετε υπόψη ότι πολλές εφαρμογές cam έκτακτης ανάγκης μπορούν να λειτουργούν όταν δεν είναι ενεργά στην εστίαση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καταγράφουν όταν δεν υπάρχει απολύτως καμία εξωτερική ένδειξη ότι το τηλέφωνό σας εγγράφει. Αυτό κάνει κάποιες από αυτές τις εφαρμογές κατάλληλες για χρήση ως κατασκοπευτικές κάμερες, αλλά εντελώς εκτός από το ερώτημα εάν οι κάμερες είναι νόμιμες , είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η καταγραφή ατόμων χωρίς τη γνώση τους είναι παράνομη σε πολλά μέρη.

AutoGuard

Το Autoguard περιλαμβάνει ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που παρέχει πληροφορίες όπως ταχύτητα και επικεφαλίδα. Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Autoguard dash cam

Τιμή: Δωρεάν / $ 2.99
Βαθμολογία: 4,2 αστέρων

Το AutoGuard είναι μια εφαρμογή cam από το Hovan Yoo, η οποία διαθέτει δωρεάν και εκδόσεις υψηλής ποιότητας. Η δωρεάν έκδοση υποτίθεται ότι υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά δεν εμφανίζονται διαφημίσεις στην κύρια οθόνη κατά την εγγραφή. Οι διαφημίσεις της αμειβόμενης έκδοσης, όπως η δυνατότητα συγχρονισμού των βίντεο στο YouTube και η εκτέλεση του AutoGuard σε συνεννόηση με άλλες εφαρμογές.

Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές cam έκθεσης δείχνουν την προβολή του δρόμου ή ό, τι και αν γράφετε, ακριβώς όπως οι κάμερες πίνακα εργαλείων, μερικές από αυτές μπορούν επίσης να τρέξουν στο παρασκήνιο.

Το AutoGuard είναι ένα παράδειγμα μιας εφαρμογής έκκεντρης έκκεντρου που μπορεί να εκτελεστεί στο παρασκήνιο και η πληρωμένη έκδοση μπορεί να εκτελείται ταυτόχρονα με άλλες εφαρμογές. Έτσι, εάν έχετε μια εφαρμογή πλοήγησης, μπορείτε να αφήσετε την κάμερα dash να πηγαίνει ενώ την χρησιμοποιείτε. Ίσως να έχετε τη δυνατότητα να έχετε μια μικρή εικόνα εικόνας σε εικόνα από το AutoGuard στη γωνία ενώ βρίσκεστε σε άλλες εφαρμογές, ανάλογα με το υλικό σας.

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τις εφαρμογές cam έκπτωσης σε σχέση με τις συσκευές υλικού είναι ότι πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή κάθε φορά. Ορισμένες εφαρμογές cam έκκεντρο, όπως το AutoGuard, κάνουν αυτό λίγο πιο εύκολο. Όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε αποβάθρα αυτοκινήτου, μια εφαρμογή με αυτή τη λειτουργία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ξεκινήσει η εγγραφή.

CamOnRoad

Η εφαρμογή CamOnRoad περιλαμβάνει εναλλαγές για φωνητική εγγραφή και αποθήκευση σύννεφων. CamOnRoad παύλα screenshot κάμερα εφαρμογή

Τιμή: Δωρεάν
Βαθμολογία: 4,2 αστέρων

CamOnRoad είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή έκκεντρο dash από την Castarama Ltd. που δεν έχει premium ή πληρωμένη έκδοση. Το Castarama παρέχει επίσης 2 GB αποθήκευσης νέφους για καταγραφές καπακιών χωρίς χρέωση σε εγγεγραμμένους χρήστες.

Παρόλο που οι εφαρμογές cam dash δεν θα είναι τόσο βολικές για χρήση ως κάμερες πίνακα εργαλείων, το CamOnRoad είναι ένα παράδειγμα μιας εφαρμογής που κάνει κάτι που καμία φυσική συσκευή δεν μπορεί. Εκτός από τη μετατροπή του τηλεφώνου σας σε μια κάμερα παύσης, έχει επίσης ενσωματωμένη λειτουργικότητα πλοήγησης GPS.

Ορισμένες κάμερες παύλας έρχονται με ενσωματωμένο GPS για να αποδείξουν πού συνέβη ένα συγκεκριμένο ατύχημα, αλλά δεν παρέχουν πραγματικά οδηγίες όπως μια πραγματική μονάδα GPS.

CaroO

Το CaroO μπορεί να ενσωματωθεί με έναν σαρωτή Bluetooth OBD2 για περισσότερες πληροφορίες. CaroO screenshot screenshot cam app

Τιμή: Δωρεάν / 4.50 €
Αξιολόγηση: 4 αστέρια

Το CaroO είναι μια εφαρμογή cam από το Pokevian που διαθέτει δωρεάν και εκδόσεις υψηλής ποιότητας. Η δωρεάν έκδοση σας περιορίζει σε 100 χρήσεις, μετά από τις οποίες πρέπει είτε να αγοράσετε την έκδοση premium είτε να την απεγκαταστήσετε.

Ενώ το CaroO είναι μια εφαρμογή cam dash, έχει στην πραγματικότητα πολλές άλλες λειτουργίες και δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιηθεί ως app cam dash. Εκτός από όλες τις λειτουργίες που βρίσκετε και σε άλλες εφαρμογές cam έκτακτης ανάγκης, έχει επίσης τη δυνατότητα να συνδεθεί σε ένα σαρωτή Bluetooth OBD2 για να τραβήξει πληροφορίες κατευθείαν από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου σας.

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Bluetooth ELM327 OBD2, μια εφαρμογή τύπου cam dash, όπως το CaroO, μπορεί να κάνει μερικά πράγματα που δεν μπορεί να έχει η κάμερα εργαλείων ταμπλό.

DailyRoads Voyager

Η εφαρμογή DailyRoads Voyager dash cam περιέχει πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του σήματος GPS. DailyRoads screenshot της εφαρμογής Voyager dash cam

Τιμή: Δωρεάν / 4.99 €
Αξιολόγηση: 4.2

DailyRoads Το Voyager είναι μια εφαρμογή έκκεντρης έκκεντρου από DailyRoads που είναι διαθέσιμη τόσο σε ελεύθερες όσο και σε πληρωμένες εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζεται από διαφημίσεις, παρόλο που δεν εμφανίζονται αμέσως διαφημίσεις στην κύρια οθόνη εγγραφής και όλες οι διαφημίσεις εξαφανίζονται αν κάνετε μια δωρεά ή μια αγορά εντός της εφαρμογής.

DailyRoads Το Voyager περιλαμβάνει ένα τυποποιημένο σύνολο χαρακτηριστικών όπως η βρόγχου εγγραφή και σας επιτρέπει να ορίσετε το μήκος των βρόχων και το ποσό του συνολικού αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιείται πριν να αντικατασταθούν οι παλιές εγγραφές. Χρησιμοποιεί επίσης τον αισθητήρα GPS και το g-αισθητήρα του τηλεφώνου σας για να λειτουργεί ακριβώς όπως ένα εξάρτημα ελέγχου εξάρτησης υλικού και μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την ευαισθησία της δύναμης g που είναι απαραίτητη για να ενεργοποιήσετε την ομαλή εγγραφή.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να εκτελεστεί στο παρασκήνιο με προαιρετικά κουμπιά λήψης βίντεο / φωτογραφιών που μπορούν να τοποθετηθούν επάνω από άλλες εφαρμογές.

Smart Dash Cam

Η δωρεάν έκδοση του Smart Dash Cam συνοδεύεται από διαφημίσεις banner στην οθόνη. Έξυπνο Dash Cam screenshot screenshot cam

Τιμή: Δωρεάν (με διαφήμιση που υποστηρίζεται)
Αξιολόγηση: 4.1

Το Smart Dash Cam είναι ένα δωρεάν cam παύλα από IP Cam Soft, το οποίο επίσης κάνει εφαρμογές για κάμερες IP. Διαθέτει αυτόματη εγγραφή βρόχου, ενσωμάτωση με το Google Drive για αποθήκευση σε σύννεφο και δυνατότητα ανίχνευσης σύγκρουσης.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές cam free dash, το Smart Dash Cam υποστηρίζεται από διαφημίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφημιστική πινακίδα στην οθόνη κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Παρόλο που αυτό φαίνεται να είναι μπερδεμένο, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι πραγματικά δεν πρέπει να βλέπετε την οθόνη μιας κάμερας κατά τη διάρκεια της οδήγησης, επομένως η διαφήμιση μπορεί να φαίνεται κολλώδης, αλλά δεν καλύπτει όλες τις ζωτικές πληροφορίες.

Παρόλο που δεν υπάρχει καμμιά πληρωμένη έκδοση του Smart Dash Cam στο Google Play Store αυτή τη στιγμή, μπορείτε να αγοράσετε μια εκδοχή iOS της premium προσθήκης για το $ 2.99.