Πώς να Burn μουσική σε CD στο iTunes: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των τραγουδιών σας στο δίσκο

Καταγράψτε ένα CD ήχου, ένα MP3 CD ή ένα δίσκο δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του DVD) χρησιμοποιώντας το iTunes 11

Πού έχει εγκαταστήσει το CD Burning Facility στο iTunes 11;

Αν και δεν είναι τόσο προφανές, μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα CD ήχου και MP3 στο iTunes 11 με τον ίδιο τρόπο. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο παίρνετε το λογισμικό για να το κάνετε είναι πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες εκδόσεις (10.x και παρακάτω). Δεν έχετε πλέον την επιλογή στις προτιμήσεις για να επιλέξετε τον τύπο δίσκου που θέλετε να εγγράψετε και στην οθόνη δεν εμφανίζεται κανένα κουμπί εγγραφής.

Για να μάθετε πώς να κάψετε τραγούδια σε CD (ή ακόμα και DVD) χρησιμοποιώντας το iTunes 11, ακολουθήστε αυτό το σύντομο φροντιστήριο για να δείτε πώς.

Μεταβείτε στη Λειτουργία προβολής βιβλιοθήκης

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη λειτουργία προβολής της Βιβλιοθήκης και όχι στο iTunes Store - μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μεταξύ των δύο χρησιμοποιώντας το κουμπί κοντά στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλιοθήκη αν βρίσκεστε στο iTunes Store .

Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής

Προτού μπορέσετε να εγγράψετε μουσική σε CD / DVD στο iTunes 11, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής .

  1. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το μικρό τετράγωνο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Από τη λίστα επιλογών, επισημάνετε την επιλογή Νέα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Νέα λίστα αναπαραγωγής .
  2. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη λίστα αναπαραγωγής σας στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε το πλήκτρο Enter .
  3. Προσθέστε τραγούδια και άλμπουμ στη λίστα αναπαραγωγής, σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα. Για να προβάλετε μια λίστα τραγουδιών στη βιβλιοθήκη iTunes , κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Τραγούδια . Ομοίως, για να προβάλετε τη βιβλιοθήκη σας ως άλμπουμ , κάντε κλικ στο μενού Άλμπουμ .
  4. Συνεχίστε να προσθέτετε στη λίστα αναπαραγωγής, αλλά ελέγξτε για να δείτε πόσο χώρο θα τοποθετηθεί στον οπτικό σας δίσκο (εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης στο κάτω μέρος της οθόνης). Εάν δημιουργείτε ένα CD ήχου, βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε τη χωρητικότητά του - συνήθως 80 λεπτά. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα δίσκο MP3 ή δίσκο δεδομένων , προσέξτε την ανάγνωση χωρητικότητας της λίστας αναπαραγωγής - αυτή είναι συνήθως το πολύ 700Mb για ένα τυπικό CD δεδομένων.
  5. Όταν είστε ικανοποιημένοι με τη σύνταξη, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

Κάνοντας τη λίστα αναπαραγωγής

  1. Κάντε κλικ στο μενού της λίστας αναπαραγωγής (κεντραρισμένο κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης)
  2. Κάντε δεξί κλικ στη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήσατε στο προηγούμενο βήμα και επιλέξτε " Εγγραφή" στη λίστα αναπαραγωγής .
  3. Στο μενού " Ρυθμίσεις εγγραφής" που εμφανίζεται τώρα, επιλέξτε τη συσκευή εγγραφής δίσκων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού (αυτόματα επιλέγεται αν έχετε μόνο μία).
  4. Για την επιλογή Προτιμώμενη ταχύτητα, αφήστε είτε την προεπιλεγμένη ρύθμιση είτε επιλέξτε μια ταχύτητα. Κατά τη δημιουργία ενός CD ήχου είναι συχνά καλύτερο να κάψετε όσο το δυνατόν αργότερα.
  5. Επιλέξτε μια μορφή δίσκου για εγγραφή. Για να δημιουργήσετε ένα CD που θα μπορεί να αναπαράγεται σε ένα ευρύ φάσμα παικτών (σπίτι, αυτοκίνητο κ.λπ.), επιλέξτε την επιλογή CD ήχου. Ίσως θελήσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Έλεγχος ήχου, η οποία κάνει όλα τα τραγούδια της σύνταξής σας να αναπαράγονται με τον ίδιο όγκο (ή επίπεδο έντασης).
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να αρχίσετε να γράφετε τη μουσική στο δίσκο. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, ανάλογα με τη μορφή του δίσκου και την ταχύτητα που έχετε επιλέξει.