Πώς να αντιγράψετε ένα μουσικό CD στο iTunes

Η μουσική που παραβιάστηκε στο iTunes είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Apple σας

Ο γρηγορότερος τρόπος για να αρχίσετε να δημιουργείτε τη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας είναι να εισάγετε τη συλλογή CD σας στο iTunes. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διαχειριστείτε κεντρικά τη μουσική σας συλλογή και να διατηρήσετε τα αρχικά σας CD σε ασφαλές μέρος. Μετά τη μετατροπή της συλλογής CD σε αρχεία ψηφιακής μουσικής, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με το iPhone, iPad, iPod ή άλλη συμβατή φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Χρειάζεστε έναν υπολογιστή που διαθέτει μια μονάδα οπτικού δίσκου ή μια εξωτερική μονάδα δίσκου.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το iTunes στο Mac ή τον υπολογιστή σας, τότε το καλύτερο μέρος για να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση είναι να το κατεβάσετε από την τοποθεσία της Apple.

01 από 03

Πώς να αντιγράψετε ένα CD σε ψηφιακά αρχεία

Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να τραβήξετε ένα ολόκληρο CD μουσικής στη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes.

  1. Τοποθετήστε ένα CD ήχου στη μονάδα CD ή DVD του υπολογιστή ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου που είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας.
  2. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε μια λίστα με κομμάτια. Χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να τραβήξετε όλους τους τίτλους των τραγουδιών και την τέχνη άλμπουμ για το CD. Εάν δεν βλέπετε τις πληροφορίες για το CD, κάντε κλικ στο κουμπί CD στην κορυφή του παραθύρου του iTunes.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) για να εισάγετε όλα τα τραγούδια στο CD. Κάντε κλικ στην επιλογή Όχι για να αντιγράψετε μόνο μερικά από τη μουσική στο CD και αφαιρέστε το σημάδι επιλογής δίπλα στα τραγούδια που δεν θέλετε να αντιγράψετε. (Εάν δεν εμφανίζονται πλαίσια ελέγχου, κάντε κλικ στο iTunes > Προτιμήσεις > Γενικά και επιλέξτε πλαίσια ελέγχου Προβολή λίστας ).
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή CD .
  5. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις εισαγωγής (ACC είναι η προεπιλογή) και κάντε κλικ στο OK .
  6. Όταν ολοκληρωθεί η εισαγωγή των τραγουδιών στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή στο επάνω μέρος του παραθύρου του iTunes.

Στο iTunes, επιλέξτε Μουσική > Βιβλιοθήκη για να δείτε τα εισαγόμενα περιεχόμενα του CD.

02 του 03

Πώς να αντιγράψετε ένα CD αυτόματα

Υπάρχουν επιλογές για τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε όταν εισάγετε ένα CD ήχου στον υπολογιστή σας.

  1. Κάντε κλικ στο iTunes > Προτιμήσεις > Γενικά .
  2. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Όταν υπάρχει CD .
  3. Επιλέξτε Import CD: Το iTunes εισάγει αυτόματα το CD . Αν έχετε πολλά CD να εισαγάγετε, επιλέξτε την επιλογή Εισαγωγή CD και Εξαγωγή .

03 του 03

Διόρθωση σφαλμάτων για προβλήματα ήχου

Αν ανακαλύψετε ότι η μουσική που αντιγράψατε στον υπολογιστή σας έχει εμφανίσει ή χτυπήσει θόρυβοι όταν το αναπαράγετε, ενεργοποιήστε τη διόρθωση σφαλμάτων και επανεισάγετε τα τραγούδια που επηρεάζονται.

  1. Κάντε κλικ στο iTunes > Προτιμήσεις > Γενικά .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις εισαγωγής
  3. Επιλέξτε Χρήση διόρθωσης σφαλμάτων κατά την ανάγνωση των CD ήχου .
  4. Τοποθετήστε το CD στη μονάδα οπτικού δίσκου και επανεισάγετε τη μουσική στο iTunes.
  5. Διαγράψτε την κατεστραμμένη μουσική.

Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την εισαγωγή ενός CD με ενεργοποιημένη τη διόρθωση σφάλματος.