Πώς να αναφέρετε ένα πρόβλημα αγοράς στο iTunes Support

Τι να κάνετε εάν η αγορά του iTunes Store έρθει στραβά

Η αγορά ψηφιακής μουσικής , ταινιών, εφαρμογών, ibooks κλπ. Από το iTunes Store της Apple είναι συνήθως μια ομαλή και χωρίς προβλήματα διαδικασία που πηγαίνει χωρίς εμπόδια. Αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα αγοράς που πρέπει να αναφερθεί στην Apple. Τα συνηθισμένα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την αγορά και λήψη ψηφιακών προϊόντων από το iTunes Store περιλαμβάνουν:

Το κατεστραμμένο αρχείο

Σε αυτό το σενάριο, μπορεί να φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία αγοράς και λήψης του προϊόντος iTunes Store, αλλά αργότερα διαπιστώνετε ότι το προϊόν δεν λειτουργεί ή είναι ελλιπές. όπως ένα τραγούδι που σταματά ξαφνικά να εργάζεται στη μέση. Το προϊόν στο σκληρό σας δίσκο είναι συνεπώς κατεστραμμένο και χρειάζεται αναφορές στην Apple για να μπορείτε να κάνετε λήψη αντικαταστάτη.

Η σύνδεσή σας στο Internet πέφτει ενώ κάνετε λήψη

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να συμβεί ενώ κάνετε λήψη της αγοράς σας στον υπολογιστή σας. Οι πιθανότητες είναι, είτε θα καταλήξετε με ένα μερικώς κατεβασμένο αρχείο ή τίποτα καθόλου!

Η λήψη είναι διακοπή (στο τέλος του διακομιστή)

Αυτό είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη του προϊόντος σας από τους διακομιστές του iTunes. Μπορεί να χρεώνεστε για αυτήν την αγορά και γι 'αυτό είναι σημαντικό να αποστείλετε στην Apple μια αναφορά για αυτό το ζήτημα προκειμένου να κάνετε εκ νέου λήψη του επιλεγμένου προϊόντος σας.

Αυτά είναι όλα παραδείγματα ελλιπών συναλλαγών που μπορείτε να αναφέρετε απευθείας μέσω του λογισμικού iTunes, προκειμένου ένας από τους εκπροσώπους της Apple να διερευνήσει.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λογισμικού iTunes για να αναφέρετε ένα πρόβλημα αγοράς

Το ενσωματωμένο σύστημα αναφοράς δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί στο iTunes, γι 'αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς να στείλετε στην Apple ένα μήνυμα σχετικά με το πρόβλημά σας στο iTunes Store.

  1. Εκτελέστε το πρόγραμμα λογισμικού iTunes και εφαρμόστε τυχόν ενημερώσεις λογισμικού, αν σας ζητηθεί.
  2. Στο αριστερό παράθυρο παραθύρου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο iTunes Store (αυτό βρίσκεται κάτω από την ενότητα Store).
  3. Κοντά στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση . Πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό της Apple (αυτό είναι συνήθως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και ο κωδικός πρόσβασης στα σχετικά πεδία. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση για να προχωρήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο Apple ID σας (εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης όπως πριν) και επιλέξτε την επιλογή μενού Λογαριασμός .
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Πληροφορίες λογαριασμού μέχρι να δείτε την ενότητα Ιστορικό αγορών. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο " Δείτε όλα " (σε ορισμένες εκδόσεις του iTunes που ονομάζεται Ιστορικό αγορών) για να δείτε τις αγορές σας.
  6. Στο κάτω μέρος της οθόνης ιστορικού αγορών, κάντε κλικ στο κουμπί Αναφορά προβλήματος .
  7. Εντοπίστε το προϊόν που θέλετε να αναφέρετε και κάντε κλικ στο βέλος (στη στήλη ημερομηνίας παραγγελίας).
  8. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στην υπερσύνδεση Αναφορά προβλήματος για το προϊόν με το οποίο έχετε πρόβλημα.
  9. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην οθόνη αναφοράς και επιλέξτε μια επιλογή που σχετίζεται περισσότερο με τον τύπο του προβλήματος.
  1. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο Σχόλια έτσι ώστε το πρόβλημά σας να αντιμετωπιστεί γρήγορα από έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης της Apple.
  2. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή για να στείλετε την αναφορά σας.

Συνήθως θα λάβετε μια απάντηση μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι καταχωρημένη στο λογαριασμό σας Apple μέσα σε 24 ώρες.