Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Minecraft: έκδοση Pocket Edition

Σκέψη της αγοράς του Minecraft: Pocket Edition; Εδώ γιατί πρέπει

Όταν δεν έχετε κονσόλα ή υπολογιστή για την αναπαραγωγή του Minecraft , οι επιλογές παιχνιδιών σας είναι αρκετά περιορισμένες. Υπάρχει μια απάντηση σε αυτό το δίλημμα, ωστόσο - εδώ γιατί το Minecraft: Pocket Edition είναι μια τόσο καλή απάντηση στην πλήξη στην καθημερινή ζωή του gamer.

Τι είναι το Minecraft: Pocket Edition;

Το Minecraft: Pocket Edition είναι μια κατασκευή του παιχνιδιού που προορίζεται κυρίως για τηλέφωνα και συσκευές αυτής της φύσης. Η έκδοση Pocket Edition του Minecraft είναι προς το παρόν διαθέσιμη για iOS, Android, Windows Phone και Amazon Kindle Fire. Η άλλη έκδοση του Minecraft: Pocket Edition είναι γνωστή ως Minecraft: Windows 10 Edition. Minecraft: Τα Windows 10 Edition μπορούν να εκτελούνται σε οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιεί τα Windows 10 (υπολογιστής και tablet ). Η προσθήκη του Minecraft: Pocket Edition στο οπλοστάσιο των Minecraft των Mojang ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημοτικότητα του Minecraft που εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο έκανε.

Ποια είναι τα οφέλη;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αγορά του Minecraft: Pocket Edition. Με την άμεση πρόσβαση σε ένα από τα πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο στην παλάμη του χεριού σας, μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από την πλήξη σας σε έναν κόσμο εικονικών μπλοκ. Είτε ταξιδεύετε στο κάθισμα του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου, στο λεωφορείο, σε αεροπλάνο, είτε κάθονται από την άνεση του σπιτιού σας, το Minecraft: Pocket Edition επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση στο αγαπημένο τους παιχνίδι βίντεο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν για να παίξουν το παιχνίδι τους να βγάλουν την κινητή τους συσκευή, να χτυπήσουν το εικονίδιο ειδικά για το Minecraft: Pocket Edition και είναι στο παιχνίδι (μετά την αγορά του, φυσικά). Το Minecraft: Pocket Edition και οι άλλες πλατφόρμες του Minecraft που διατίθενται στην αγορά παραμένουν γενικά οι ίδιες στο πεδίο του gameplay. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία επιβίωσης, τη λειτουργία Δημιουργίας, το Multiplayer και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Ποιες είναι οι Αρνητικές;

Ένα πιθανό αρνητικό για πολλούς είναι ότι η έκδοση τσέπης της Minecraft δεν είναι πλήρως προσηλωμένη στην έκδοση PC του παιχνιδιού. Η Mojang έχει φροντίσει να προσθέσει περιεχόμενο αποκλειστικά στην πλατφόρμα έκδοση τσέπης για να αντισταθμίσει αυτό. Ένα άλλο πιθανό αρνητικό είναι οι περιορισμοί. Όταν συνηθίζετε να παίζετε στο Minecraft για PC, το παιχνίδι Pocket Edition μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους παίκτες, καθώς υπάρχει τελικά λιγότερη ενέργεια στην έκδοση τσέπης του παιχνιδιού. Τα μπλοκ εντολών, διάφορες πτυχές του Redstone και πολλά άλλα δεν έχουν ακόμη προστεθεί ή δεν έχουν ολοκληρωθεί χωρίς σφάλματα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα με εκείνους που χρησιμοποιούνται για αυτά τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του υπολογιστή του παιχνιδιού.

Συμπερασματικά

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη αγορά είτε να παίξετε όταν βαρεθείτε είτε όταν θέλετε να σας αποσπάσει την προσοχή, το Minecraft: Pocket Edition είναι ένα μεγάλο δώρο για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο που χρειάζεται το ίδιο πράγμα στη ζωή. Εάν απολαμβάνετε το Minecraft στον υπολογιστή σας και τις διάφορες άλλες πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες, θα απολαύσετε ίσως ή και περισσότερο την έκδοση τσέπης του παιχνιδιού. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παραμένει γενικά το ίδιο, υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες διαφορές. Μια διαφορά που μπορεί να είναι πραγματικά απροσδόκητη είναι ότι η έκδοση τσέπης και η έκδοση των Windows 10 του Minecraft έχουν πιο ομαλά και πιο ζωντανά γραφικά από την έκδοση PC του παιχνιδιού. Παρόλο που τα γραφικά δεν κάνουν καλό ή κακό το παιχνίδι, ακούγοντας και βλέποντας αυτό είναι ένας σαφής παράγοντας διαβεβαίωσης ότι το Minecraft: Pocket Edition παίρνει την αγάπη που αξίζει από τους προγραμματιστές του.