Αυτό το αποκριές, Spruce Up Minecraft World σας!

Μερικές συμβουλές για να φτιάξετε τον κόσμο του Minecraft λίγο πιο τρομακτικό!

Καθώς το Halloween κυλάει γύρω σας μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε τον κόσμο σας λίγο πιο τρομακτικό ή περισσότερο σε αρμονία με τις εποχές εκτός του υπολογιστή σας. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον κόσμο σας πολύ πιο ενδιαφέρον να έρθετε αποκριές.

Αράχνης

Εάν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά για να διακοσμήσετε τον κόσμο σας και να μην πάτε υπερβολικά στη θάλασσα με το κτίριο, θα μπορούσατε εύκολα να διακοσμήσετε τον κόσμο σας με αράχνες αράχνης. Για να διακοσμήσετε τον κόσμο σας με τα αράχνες ιστών, τοποθετήστε τα ομοιόμορφα γύρω από ορισμένες δομές. Αν βάζετε πάρα πολλά αράχνες αράχνης σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα φαίνεται γεμάτο και ίσως να μην δώσει το σωστό vibe.


Παρόλο που θα μπορούσατε να τα ωοτομήσετε στον κόσμο σας με το Creative, εάν είστε κάποιος που απολαμβάνει να είναι νόμιμος και παραμείνει στην επιβίωση μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε αυτά τα αντικείμενα. Όταν σπάσει, οι αράχνες θα μετατραπούν σε χορδή. Η συμβολοσειρά δεν μπορεί να μετατραπεί σε αράχνη ιστού, ανεξάρτητα από τους συνδυασμούς σε μια συνταγή χειροτεχνίας. Για να αποκτήσετε το Cobweb στο Minecraft, θα χρειαστεί να γοητεύσετε μια σειρά από Shears με τη γοητεία του Silk Touch. Η γοητεία του Silk Touch επιτρέπει σε μπλοκ που γενικά θα ρίξουν κάτι άλλο για να βγάλουν το ίδιο το μπλοκ.

Κολοκύθες και Τζακ O 'Φανάρια

Κολοκύθες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον κόσμο σας να έχει περισσότερο από ένα Φθινόπωρο αίσθηση σε αυτό. Οι κολοκύθες θα κάνουν τον κόσμο σας να έχει μια μεγάλη αισθητική αίσθηση από την αρχή του φθινοπώρου έως τις αρχές του χειμώνα (αν θέλετε να αντιστοιχεί στον καιρό έξω).


Για να διακοσμήσετε τον κόσμο σας με κολοκύθες, αισθανθείτε ελεύθεροι να τις τοποθετήσετε τόσο σε σπίτια όσο και εκτός σπιτιών. Κάνουν υπέροχα στολίδια για να δείξουν την ομορφιά ενός κόσμου του Minecraft. Οι κολοκύθες οι ίδιοι είναι κάτι περισσότερο που θα νιώσετε ωραίο μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, τα Jack O 'Lanterns είναι περισσότερο για το Halloween . Η φωτεινή πλευρά για το Jack O 'Lanterns στο Minecraft είναι ότι εκπέμπουν και το φως. (Ναι, αυτή η τελευταία πρόταση είχε μια λέξη).

Σκιάχτρα

Σκιάχτρα, ο όλεθρος των πουλιών! Παρόλο που δεν υπάρχουν πουλιά στο Minecraft, αυτός ο τύπος δημιουργίας θα κάνει τον κόσμο σας να φαίνεται πιο ζωντανό. Αυτή η μικρή κατασκευή ενσωματώνει διάφορα αντικείμενα και αντικείμενα. Τα Σταντ Όπλα είναι ένας τύπος οντότητας που επιτρέπεται να φορούν αντικείμενα με βάση το τι μπορεί να φορέσει ο φορέας (όπως μπάλες Diamond , Iron, Gold, Leather και Chain). Καθώς είναι σε θέση να το κάνει αυτό, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα σκιάχτρο-look-a-like.


Εάν τοποθετήσετε μια Κολοκύθα στο κεφάλι της Στήριξης όπλων, θα το χειριστεί σαν να είναι κράνος. Τοποθετήστε οποιαδήποτε πανοπλία σε αυτόν και θα έχει ρούχα. Για να φτιάξετε το σκιάχτρο σας πιο προσωπικό, δοκιμάστε να μπείτε με βαφές και δερμάτινη θωράκιση. Χρησιμοποιώντας μια βαφή στη δερμάτινη θωράκιση θα επιτρέψετε στο κομμάτι της θωράκισης να αλλάξει χρώμα και να φανεί καλύτερο.

Κολοκύθα Patch

Τα κομματάκια κολοκύθας παρέχουν πάντα μια ωραία ατμόσφαιρα στην πραγματική ζωή, οπότε γιατί όχι στη Minecraft; Για να δημιουργήσετε μια όμορφη εμφάνιση Patchkin patch, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα ωραίο οικόπεδο. Βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλο για να περιέχει πολλά κολοκύθια και ζυμαρικά Hay. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προστεθεί στο μίγμα είναι ένα σκιάχτρο στο ίδιο το μπάλωμα κολοκύθας. Μην φοβάστε να προσθέσετε πάρα πολλές κολοκύθες ή πάρα πολλές μπάλες.


Με τις κολοκύθες, φροντίστε να τους χωρίσετε αρκετά ώστε να μην φαίνονται πιαμένες μαζί και να μοιάζουν με ένα τεράστιο μεταμορφωμένο κολοκύθα (εκτός αν αυτό είναι που πηγαίνετε). Με τις μπάλες του Hay, αισθάνεστε την αίσθηση να βάλλετε λίγα επάνω και επάνω ο ένας στον άλλο, καθώς συνδυάζονται καλά. Η προσθήκη ενός κουταλιού κολοκύθας θα κάνει σίγουρα τον κόσμο σας να φανεί περισσότερο για το φθινόπωρο. Ελάτε Χειμώνας, αν δεν σας αρέσει άλλο, μην διστάσετε να το ανταλλάξετε με κάτι άλλο ή να το αποκόψετε όλα!

Συμπερασματικά!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τον κόσμο του Minecraft πολύ πιο ενδιαφέροντα. Αυτές οι λίγες ιδέες μπορούν να προσθέσουν στον κόσμο σας με τρόπους που ίσως δεν έχετε ποτέ σκεφτεί. Όλες αυτές οι ιδέες μπορούν εύκολα να εξατομικευτούν, ώστε να αισθανθείτε ελεύθεροι να τρελαίσετε με τις δημιουργίες σας! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε και να διασκεδάσετε!