Λήψη Myspace για iPhone, iPod Touch

Ενώ το Myspace μπορεί να φαίνεται να ξεθωριάζει αργά μέσα στην ομίχλη, μια νέα εστίαση στους μουσικούς και τους οπαδούς τους μπορεί να αναπνεύσει νέα ζωή στο κοινωνικό δίκτυο, αν και ίσως όχι στο αρχικό του μέγεθος ενάντια σε όσους ζεστοί ιστοτόποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Google Plus . Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα προφίλ τους Myspace.

Με το Myspace για iPhone και iPod Touch, η πλοήγηση και η ενημέρωση των προφίλ, των καταστάσεων και άλλων είναι εύκολη και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας φίλους, φωτογραφίες και πολλά άλλα μαζί σας εν κινήσει.

Πώς να κατεβάσετε το Myspace για iPhone App

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή Myspace στο iPhone ή στο iPod Touch χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα:

  1. Εντοπίστε το App Store στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης (το πεδίο βρίσκεται στην κορυφή) και πληκτρολογήστε "Myspace".
  3. Κάντε κλικ στην κατάλληλη εφαρμογή, όπως φαίνεται παραπάνω. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Ελεύθερο" για να συνεχίσετε.

Myspace για τις απαιτήσεις συστήματος του iPhone

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPod Touch πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις πριν ξεκινήσετε ή δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή:

01 από 08

Λήψη Myspace για iPhone

Στη συνέχεια, πατήστε το πράσινο κουμπί "Εγκατάσταση" για να ξεκινήσετε τη λήψη του Myspace για χρήστες iPhone και iPod Touch. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας, αν δεν έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή πρόσφατα. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης, ενδέχεται να χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με την ταχύτητα / σύνδεση Internet.

02 από 08

Πώς να συνδεθείτε στο Myspace για iPhone και iPod Touch

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του Myspace για iPhone, εντοπίστε το εικονίδιο στη συσκευή σας για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται ως ένα μαύρο κουτί με στρογγυλεμένες γωνίες, καθώς και τη λέξη "my" με λευκά γράμματα.

Για να συνδεθείτε, πατήστε το μπλε κουμπί "Σύνδεση". Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Για να εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες, πατήστε στο πεδίο κειμένου και θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο QWERTY οθόνης αφής. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες όπως ζητήσατε και πατήστε το μπλε κουμπί "Go" στην κάτω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε.

Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να πατήσουν τη σύνδεση "Σύνδεση αργότερα" για να παρακάμψουν τη διαδικασία σύνδεσης. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε τις λειτουργίες της εφαρμογής για κινητές συσκευές Myspace με περιορισμούς. Για πλήρη πρόσβαση, θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό Myspace.

03 του 08

Καλώς ήρθατε στο Myspace για iPhone

Η αρχική οθόνη για το Myspace για iPhone εμφανίζεται όπως απεικονίζεται παραπάνω. Αυτή η οθόνη θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο κοινωνικό δίκτυο από τη συσκευή iPhone ή iPod Touch.

Εικονίδια πλοήγησης στο Myspace για iPhone

Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στην εφαρμογή, θα παρατηρήσετε εννέα διακριτά εικονίδια από τα οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσω της εφαρμογής MySpace στο iPhone ή στο iPod Touch. Αυτά τα εικονίδια περιλαμβάνουν:

Πώς να αναζητήσετε φίλους στο MySpace για το iPhone

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη σύνδεση με τις επαφές; Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω δεξιά γωνία για να αναζητήσετε και να βρείτε τους φίλους σας με ενεργούς λογαριασμούς Myspace.

04 του 08

Stream Feature στο Myspace για το iPhone

Αν πατήσετε στο εικονίδιο "Stream" στο Myspace για συσκευές iPhone και iPod Touch, μπορείτε να δείτε όλες τις ενημερώσεις από τους φίλους σας, τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται και το διαφημιστικό σας περιεχόμενο. Για να επιστρέψετε στην οθόνη πλοήγησης, κάντε κλικ στο εικονίδιο του σπιτιού στην επάνω αριστερή γωνία.

Πώς να ενημερώσετε το Myspace προφίλ σας στο iPhone, iPod

Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το δικό σας μήνυμα κατάστασης στο Myspace, το Facebook και το Twitter κάνοντας κλικ στο εικονίδιο push pin στην επάνω δεξιά γωνία. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες για κοινή χρήση και στα τρία κοινωνικά δίκτυα.

Πώς να αλλάξετε την προβολή ροής σας

Το Myspace για iPhone προσφέρει μια ποικιλία περιεχομένων στη σελίδα Stream. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Ζωντανή" για να δείτε τις ενημερώσεις κατάστασης από τους φίλους σας, την καρτέλα "Καλλιτέχνες" για περιεχόμενο από μουσικούς και μπάντες και "Ανακαλύψτε" για επιπλέον περιεχόμενο από το δίκτυο του Myspace.

05 του 08

SuperPost χαρακτηριστικό στο Myspace για το iPhone

Πατώντας στο εικονίδιο "SuperPost" στο Myspace για συσκευές iPhone και iPod Touch, μπορείτε να ενημερώσετε την κατάστασή σας όχι μόνο σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο αλλά και στο Facebook και το Twitter .

Πώς να εισαγάγετε το μήνυμα κατάστασης

Για να εισαγάγετε κείμενο, κάντε κλικ στο πεδίο κειμένου. Αυτό θα ξεκινήσει το QWERTY πληκτρολόγιο οθόνης αφής, επιτρέποντάς σας να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας. Τα μηνύματα μπορούν να περιέχουν έως και 280 χαρακτήρες.

Πώς να Δημοσίευση στο Facebook, Twitter από το Myspace για το iPhone

Αν θέλετε αυτή η ανάρτηση να εμφανίζεται και στους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Twitter, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο οδοντωτού τροχού στην επάνω δεξιά γωνία του πληκτρολογίου QWERTY. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε την πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς στο Myspace για iPhone.

Πώς να φορτώσετε φωτογραφίες στο Myspace για iPhone

Για να κάνετε κοινή χρήση εικόνων, κάντε κλικ στο εικονίδιο κάμερας που βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο του γρανάζι στο πληκτρολόγιο QWERTY. Στη συνέχεια, επιλέξτε "λήψη φωτογραφίας ή βίντεο" χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας ή "Επιλογή από τη βιβλιοθήκη" για να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας.

06 του 08

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας στο Myspace για iPhone και iPod Touch

Πατώντας στο εικονίδιο "Προφίλ" στο Myspace για συσκευές iPhone και iPod Touch, μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες ενημερώσεις κατάστασης, να δημοσιεύσετε σχόλια προφίλ, να δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες για τον εαυτό σας, να δείτε όλους τους φίλους του Myspace και να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε έχουν αναρτηθεί στο προφίλ σας.

Κατά μήκος του κάτω μέρους της οθόνης, θα δείτε μια σειρά εικονιδίων με καρτέλες, όπως απεικονίζεται παραπάνω. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στις επιλογές οθόνης προφίλ σας:

07 του 08

Χρησιμοποιώντας το Mail στο Myspace για το iPhone

Πνευματικά δικαιώματα © 2003-2011 Myspace LLC. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Πατώντας στο εικονίδιο "Αλληλογραφία" στο Myspace για συσκευές iPhone και iPod Touch, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από τις αγαπημένες σας επαφές κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να στείλετε τα μηνύματα αλληλογραφίας στο Myspace για το iPhone

Για να στείλετε ένα μήνυμα σε μια επαφή, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το στυλό και το χαρτί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, όπως απεικονίζεται παραπάνω. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα της επαφής του Myspace, τη γραμμή θέματος και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο παρεχόμενο πεδίο. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο γκρι κουμπί "Αποστολή".

Πλοήγηση μέσω του Myspace Mail στο iPhone

Κατά μήκος του κάτω μέρους της οθόνης, θα δείτε μια σειρά καρτελών, όπως απεικονίζεται παραπάνω. Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά στις επιλογές σας Myspace Mail :

08 από 08

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Myspace IM για το iPhone και το iPod Touch

Πατώντας στο εικονίδιο "Chat" στο Myspace για συσκευές iPhone και iPod Touch, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα στις αγαπημένες σας επαφές κοινωνικής δικτύωσης.