Πώς να στέλνετε Instant Messages με το Google

Η Google διευκολύνει την αποστολή άμεσων μηνυμάτων στους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι διασκεδαστικό και δωρεάν! Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Πριν ξεκινήσετε την αποστολή άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το Google, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό Google. Η κατοχή ενός λογαριασμού Google θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα είδη των εξαιρετικών προϊόντων της Google, όπως το Google Mail (Gmail), το Google Hangouts, το Google +, το YouTube και πολλά άλλα!

Για να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό Google, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο, δώστε τις πληροφορίες που ζητήσατε και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Επόμενο: Τρόπος αποστολής άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το Google

01 από 02

Αποστολή άμεσων μηνυμάτων από την Google

Google

Ένας εύκολος τρόπος για να στέλνετε άμεσα μηνύματα χρησιμοποιώντας το Google είναι μέσω του Google Mail (Gmail). Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Gmail, τότε γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες της επαφής σας είναι διαθέσιμες από το ιστορικό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, οπότε είναι εύκολο να ξεκινήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων αφού έχετε άμεση πρόσβαση στις επαφές σας.

Δείτε πώς μπορείτε να στέλνετε άμεσα μηνύματα από το Gmail χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας:

02 του 02

Συμβουλές για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων με την Google

Υπάρχουν επιλογές για πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες στο παράθυρο μηνυμάτων Google. Google

Μόλις ξεκινήσετε μια συνάντηση άμεσων μηνυμάτων με έναν φίλο στο Google, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ορισμένες επιλογές διαθέσιμες στην οθόνη μηνυμάτων. Αυτές είναι πρόσθετες λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την αποστολή μηνυμάτων.

Ακολουθούν ορισμένες από τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην οθόνη μηνυμάτων Google:

Υπάρχει επίσης ένα αναπτυσσόμενο μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης μηνυμάτων. Αποτελείται από ένα βέλος και τη λέξη "Περισσότερα". Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε κάτω από αυτό το μενού.

Αυτό είναι! Όλοι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το Google. Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 22/22/16