Εισαγωγή εικόνων σε σειρά με Aol Mail

Εάν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να περιορίσετε την πληκτρολόγηση στέλνοντας εικόνες, αρκεί η εισαγωγή τους να είναι εύκολη. Στο Aol Mail είναι εύκολο να κάνετε drag-and-drop.

Το AOL Mail είναι επίσης γνωστό ως AIM Mail, όπου το AIM ανήκε στην AOL Instant Messenger, αλλά η Verizon (η οποία αγόρασε το AOL το 2015) διέκοψε το σύστημα instant messenger και απομακρύνθηκε από τη χρήση του AIM. Έχει επίσης αλλάξει ελαφρώς το styling της μάρκας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πηγαίνοντας από το all-caps AOL Mail σε απλά Aol Mail.

Εισαγωγή εικόνων σε Aol Mail

Κατά τη σύνταξη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Aol Mail, τοποθετήστε το δρομέα όπου θέλετε να εμφανίζεται η εικόνα.

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή εικόνων στο κουμπί αλληλογραφίας στη γραμμή εργαλείων της σύνθεσης. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο για να μεταβείτε στην εικόνα σας στον υπολογιστή σας.
  2. Όταν εντοπίσετε το αρχείο εικόνας που θέλετε να εισαγάγετε, επιλέξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα (μπορείτε επίσης να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο).

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εικόνες απευθείας στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο αρχείο εικόνας ή εικόνας που θέλετε να εισαγάγετε και σύρετέ το στην καρτέλα Aol Mail ή στη σελίδα του προγράμματος περιήγησης. Η σελίδα θα αλλάξει και θα εμφανίσει δύο περιοχές στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Απόρριψη συνημμένων εδώ είναι η περιοχή όπου θα ρίξετε εικόνες ή αρχεία που θέλετε να επισυνάψετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν θέλετε να εμφανίζονται εν σειρά. Αυτά τα αρχεία θα εμφανίζονται ως συνημμένα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν θα εμφανίζονται στο σώμα του μηνύματος.

Απόρριψη εικόνων εδώ είναι όπου θα αποθέσετε τις εικόνες που θέλετε να εμφανίζονται εν σειρά, στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλαγή της θέσης των ενσωματωμένων εικόνων

Εάν εισάγετε μια εικόνα στο κείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά δεν είναι ακριβώς εκεί που θέλετε να εμφανίζεται, μπορείτε να το μετακινήσετε κάνοντας κλικ πάνω του και σύροντάς το σε μια νέα θέση.

Καθώς μετακινείτε την εικόνα, η οποία θα γίνει διαφανής, ώστε να μπορείτε να δείτε το κείμενο πίσω από αυτό, αναζητήστε το δρομέα μέσα στο κείμενο. θα μετακινηθεί καθώς σύρετε την εικόνα γύρω από το χώρο μηνυμάτων. Τοποθετήστε το δρομέα όπου θέλετε να εμφανίζεται η εικόνα μέσα στο σώμα του μηνύματος και, στη συνέχεια, αφήστε το. Η εικόνα θα μετατοπίσει τη θέση σας στη θέση που έχετε επιλέξει.

Αλλαγή του μεγέθους εμφάνισης των εικόνων που έχουν εισαχθεί

Το Aol Mail μειώνει αυτόματα το μέγεθος της εικόνας που έχει εισαγάγει. Αυτό δεν επηρεάζει την ίδια την εικόνα που είναι προσαρτημένη, μόνο το μέγεθος στο οποίο εμφανίζεται στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι μεγάλες εικόνες μεγέθους αρχείου θα χρειαστούν ακόμα χρόνο για λήψη.

Μπορείτε να κάνετε μικρά αρχεία εικόνας μικρότερα με την αλλαγή μεγέθους της εικόνας πριν την εισάγετε στο email για να μειώσετε τα μεγέθη λήψης.

Για να αλλάξετε το μέγεθος που εμφανίζεται η εικόνα στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στην εικόνα.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της εικόνας.
  3. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε η εικόνα για την εικόνα, μικρή, μεσαία ή μεγάλη.

Διαγραφή μιας εισαγόμενης εικόνας

Εάν θέλετε να καταργήσετε μια εικόνα που έχει εισαχθεί από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέσατε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ανεπιθύμητη εικόνα.
  2. Κάντε κλικ στο X που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εικόνας.