Τι είναι το DailyBooth;

Όλοι για την ιστοσελίδα Photoblogging DailyBooth

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το DailyBooth τερματίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2012. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική υπηρεσία παρόμοια με την DailyBooth που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας, δείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές εδώ .

Αν σας αρέσει να τραβήξετε αυτοπροσωπογραφία, το DailyBooth είναι ο τόπος που θα είστε. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και εφαρμογές, όπως το Flickr, το Photobucket, το Instagram και άλλες που είναι τέλεια για τη λήψη φωτογραφιών και την κοινή χρήση τους, αλλά αν ψάχνετε για μια πραγματική πλατφόρμα photoblogging που χρησιμοποιεί τόσο web όσο και κινητές πλατφόρμες, το DailyBooth αξίζει αποχώρηση.

Τι είναι το DailyBooth;

Το DailyBooth είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να αποκτούν μια εικόνα καθημερινά με πρόσθετους υπότιτλους. Το DailyBooth εξηγεί ότι είναι "μια μεγάλη συζήτηση για τη ζωή σας, μέσα από εικόνες".

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται ιστορίες για τον εαυτό τους και τη ζωή τους σε πραγματικό χρόνο μέσω φωτογραφιών. Είναι αρκετά παρόμοιο με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Tumblr και γενικά προσανατολίζεται λίγο περισσότερο προς τους εφήβους ή τους νέους ενήλικες.

Πώς να ξεκινήσετε τη χρήση του DailyBooth

Η χρήση του DailyBooth είναι τόσο εύκολη όσο η υπογραφή για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο. Δείτε πώς να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε.

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό: Όπως σχεδόν κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό στο DailyBooth.com, το οποίο απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης.

Βρείτε φίλους: Αφού εγγραφείτε, το DailyBooth θα σας δώσει μια ποικιλία επιλογών για να αρχίσετε να αναζητάτε φίλους. Περιηγηθείτε στα δίκτυα Facebook, Twitter ή Gmail για να δείτε ποιοι άλλοι είναι ήδη σε DailyBooth. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε και να συνδεθείτε μέσω Facebook, Twitter ή Gmail.

Ακολουθήστε τους προτεινόμενους χρήστες: Το DailyBooth θα τραβήξει μια λίστα χρηστών ως μια πρόταση για να τους ακολουθήσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε όσο θέλετε, ή να παραλείψετε αυτό το βήμα, εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε κανένα από αυτά.

Χαρακτηριστικά DailyBooth

Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Twitter , θα βρείτε πολλές ομοιότητες με την πλατφόρμα DailyBooth. Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά που θα δείτε στον πίνακα ελέγχου DailyBooth.

Snap a Pic: Στο επάνω μέρος της σελίδας δίνονται τρεις κύριες επιλογές. Όταν πατάτε "Snap a Pic", ο ιστότοπος προσπαθεί αυτόματα να ανιχνεύσει την κάμερά σας, αν έχετε. Ενδέχεται να χρειαστεί να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής ή ακόμα και τις ρυθμίσεις του Adobe Flash Player για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Μεταφόρτωση φωτογραφίας : Εάν έχετε ήδη αποθηκευμένη φωτογραφία στον υπολογιστή σας, επιλέξτε αυτήν την επιλογή για να την ανεβάσετε στο DailyBooth. Απλά επιλέξτε το αρχείο, προσθέστε μια λεζάντα, επιλέξτε εάν θέλετε ή όχι να μοιράζεται το Facebook ή το Twitter και στη συνέχεια πατήστε "Δημοσίευση".

Ζωντανή ροή : Αυτό δείχνει όλους τους χρήστες στο DailyBooth που μεταφορτώνουν φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο. Δεν περιλαμβάνουν μόνο τους χρήστες που ακολουθείτε - συμπεριλαμβάνετε όλους. Δεν χρειάζεται να ανανεώσετε τη σελίδα, καθώς αυτό γίνεται αυτόματα για σας, καθώς οι νέοι χρήστες δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους.

Παρακολούθηση της δραστηριότητας και της αλληλεπίδρασης DailyBooth

Υπάρχει ένα άλλο μενού κάτω από το κύριο μενού στο ταμπλό, με επιλογές όπως το Everything, Booths, @Username, Likes, Σχόλια και πολλά άλλα. Μπορείτε να μετατοπίσετε μεταξύ αυτών για να δείτε όποιες φωτογραφίες οι άνθρωποι που ακολουθείτε δημοσιεύουν και οποιεσδήποτε συνομιλίες ή αλληλεπιδράσεις που λαμβάνετε από άλλους χρήστες για τα δικά σας πράγματα.

Έξτρα πράγματα

Μην ξεχάσετε να προσαρμόσετε το προφίλ σας πηγαίνοντας στο "You" στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας "Settings" και επιλέγοντας την καρτέλα "Personal". Έχετε επίσης μια επιλογή ειδοποιήσεων, μια λίστα με τους οπαδούς σας και μια ενότητα ιδιωτικών μηνυμάτων - τα οποία μπορούν να βρεθούν χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στην επάνω δεξιά γωνία.

DailyBooth Mobile Apps

Το DailyBooth διαθέτει μόνο μια επίσημη εφαρμογή για κινητά για το iOS αυτή τη στιγμή, συμβατή με το iPhone, το iPod Touch και το iPad χρησιμοποιώντας iOS 4.1 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε από το iTunes, εδώ. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που χρησιμοποιούν τα iPhones τους για να τραβήξουν τις περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει μια επίσημη εφαρμογή Android DailyBooth, αλλά υπάρχει ένας πελάτης DailyBooth που ονομάζεται Boothr ο οποίος συνδέεται με το DailyBooth API και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη μεταφόρτωση φωτογραφιών.