Κάντε μια δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα με το

Μια απλή λύση ιστοτόπου που κάνει μια μεγάλη δήλωση

Υπάρχουν αμέτρητες πλατφόρμες εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τη δική σας δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα, αλλά όχι όλα αυτά θα σας δώσουν την ίδια αίσθηση ποιότητας και επαγγελματισμού. Αν ψάχνετε για κάτι γρήγορο και απλό που χρειάζεται απλώς να αντιπροσωπεύσετε μια σελίδα προορισμού για τον εαυτό σας, το About.me θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξετε.

Τι είναι το.

Το About.me είναι μια απλή προσωπική πλατφόρμα ιστότοπου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια απλή σελίδα που θα κατευθύνει τους χρήστες στις συνδέσεις περιεχομένου και κοινωνικών μέσων. Για λόγους προσκόλλησης στην απλότητα, οι τοποθεσίες About.me περιλαμβάνουν γενικά μια φωτογραφία φόντου, μια προαιρετική φωτογραφία προφίλ μικρογραφίας, μια περιγραφή και κάποιες συνδέσεις με κοινωνικά μέσα ή άλλους ιστότοπους.

Άλλα εργαλεία δημιουργίας ιστοτόπων και ιστολογίων, όπως το Blogger, το WordPress.com και το Tumblr, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλοξενίας διαφόρων ιστοσελίδων, τη δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου και widgets με λειτουργίες. Το About.me σας δίνει μόνο μία μόνο σελίδα για να εμφανίσετε όλους τους συνδέσμους σας και μια περίληψη του εαυτού σας, καθιστώντας το ένα ιδανικό εργαλείο για να φτάσετε στο σημείο για το ποιοι είστε και τι κάνετε.

Γιατί πρέπει να έχετε μια σελίδα About.me

Το Your.me σας λειτουργεί ως μια εικονική ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα. Βάλτε τη διεύθυνση URL στον ιστότοπό σας στο προφίλ Twitter, μοιραστείτε το στο Facebook , συμπεριλάβετε το στο βιογραφικό σας ή προσθέστε το στο LinkedIn ως ιστοσελίδα.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επαγγελματίας κάποιου είδους που δεν διαθέτει ιστότοπο, μπορείτε να επισημάνετε συναδέλφους, πελάτες και προοπτικές στη σελίδα About.me, ώστε να μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς και να επικοινωνήσουν μαζί σας σε όλες τις σωστές θέσεις.

About.me είναι επίσης μεγάλη για να ανακαλυφθεί μέσα στο ίδιο το δίκτυο. Μπορείτε να περιηγηθείτε τυχαία σε άλλα προφίλ του About.me και να συνδεθείτε με αυτούς τους χρήστες, αν θέλετε, με πρωταγωνιστή τα προφίλ τους, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή ακόμα και αφήνοντας μια φιλοφρόνηση - καθιστώντας έτσι ένα καλό δυναμικό μέσο για την επέκταση του δικτύου σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του

Η δημιουργία μιας σελίδας About.me είναι δωρεάν και απίστευτα εύκολη. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά που σας δίνεται η πρόσβαση όταν εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό.

Φωτογραφία φόντου: Η φωτογραφία φόντου ορίζει τον οπτικό σχεδιασμό της σελίδας σας. Μπορείτε να το βαθμολογήσετε έτσι ώστε να εκτείνεται σε ολόκληρη τη σελίδα, να το μέγεθος και να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία από τη συλλογή About.me.

Πληροφορίες βιογραφικού: Η σελίδα σας παίρνει έναν τίτλο (συνήθως το όνομά σας), έναν υποτομέα και μια περιοχή κειμένου για να γράψετε κάτι για τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας.

Προσαρμογή χρωμάτων: Ορίστε τα χρώματα για τη σελίδα σας, το βιολογικό κουτί, καθώς και το κείμενο των τίτλων, της βιογραφίας και των συνδέσμων σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια των χρωμάτων σας.

Γραμματοσειρές: Επιλέξτε από δημοφιλείς και funky γραμματοσειρές για να συμβάλλετε στην εμφάνιση των τίτλων και του κειμένου σας.

Υπηρεσίες: Στο σημείο αυτό εμφανίζονται τα κοινωνικά προφίλ σας, ως εικονίδια με συνδέσμους. Μπορείτε να προσθέσετε το προφίλ σας στο Facebook, τη σελίδα Facebook, Twitter, LinkedIn, GooglePlus, Tumblr, WordPress, Blogger, Instagram , Flickr, TypePad, Foursquare, Formspring, YouTube, Vimeo, Last.fm, Behance, της επιλογής σας.

Επικοινωνία: Μπορείτε να δώσετε προαιρετικά έναν τρόπο για τους θεατές να επικοινωνήσουν μαζί σας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω αιτημάτων συνομιλίας βίντεο AOL.

Στατιστικά προφίλ: Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε εύκολα να δείτε πόσες προβολές λαμβάνει ο ιστότοπός σας και πότε εμφανίστηκαν οι προβολές.

Κλίμακα Klout: Στην καρτέλα "Περισσότερες πληροφορίες", το About.me θα εμφανίσει τα στατιστικά στοιχεία Klout , τα οποία μετρούν τη συνολική σας κοινωνική επιρροή σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε.

Ενσωμάτωση υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Το About.me σας διευκολύνει να δώσετε έναν σύνδεσμο στη σελίδα σας με την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για ένα ευρύ φάσμα συγκεκριμένων παρόχων email.

Αγαπημένα: Περιηγηθείτε σε άλλα προφίλ του About.me και αποθηκεύστε τα στη λίστα αγαπημένων σας.

Εισερχόμενα: Αφού εγγραφείτε, σας δίνεται η δική σας μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου About.me. Θα πρέπει να μοιάζει με "username@about.me".

Ετικέτες: Στην ενότητα "Ρυθμίσεις λογαριασμού" μπορείτε να υποβάλετε λέξεις-κλειδιά που σας περιγράφουν, την επιχείρησή σας ή οτιδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, ένας κιθαρίστας μπορεί να θέλει να αναφέρει τις λέξεις "κιθάρα", "μουσική" και "rock and roll" ως ετικέτες. Αυτές οι ετικέτες θα βοηθήσουν τους πιο στοχευμένους χρήστες να βρουν εύκολα το προφίλ σας

Συγχαρητήρια: Λάβετε σχόλια από τους χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή τις στέλνετε σε άλλους χρήστες στο About.me

Εφαρμογή iOS: Μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία του About.me στο iPhone σας, με κάποιες πρόσθετες λειτουργίες που δεν διαθέτει η έκδοση ιστού.

Πρόσθετα προνόμια από το About.me

About.me συνήθως προσφέρει κάτι προωθητικό στους χρήστες της ως ευχαριστώ για την εγγραφή σας. Την εποχή της γραφής, ο ιστότοπος προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να παραγγείλουν δωρεάν πακέτο επαγγελματικών καρτών About.me, ευγενική προσφορά του Moo.com.

Μπορείτε να κάνετε κάποιες προσαρμογές στις επαγγελματικές κάρτες σας και πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό τέλος αποστολής. Ένα μικρό υδατογράφημα Moo.com που είναι τυπωμένο στις κάρτες σας, αν έχετε δωρεάν το πακέτο επαγγελματικών καρτών, αλλά αν ψάχνετε απλώς κάτι απλό για να παραδώσει στους ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ωραία και φθηνή επιλογή. Έχετε την επιλογή να αναβαθμίσετε τις κάρτες σας για υψηλότερη τιμή και να πάρετε το υδατογράφημα απογυμνωμένο.

Ενδιαφέρεστε να πάρετε τον προσωπικό σας ιστότοπο στο επόμενο επίπεδο; Μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή ενός πλήρους προσωπικού ιστότοπου από το μηδέν ή να δημιουργήσετε το δικό σας κοινωνικό μπροστινό μέρος με το RebelMouse .