Τι είναι το Craigslist;

Το Craigslist είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σε απευθείας σύνδεση αγορές στο Διαδίκτυο, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βρείτε ένα σπίτι για να αγοράσετε ή να νοικιάσετε στο Craigslist; Αλληλεπίδραση με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε διάφορα φόρουμ; Εμποδίστε τις υπηρεσίες σας για κάτι άλλο; Αυτή είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου Craigslist. Ακολουθούν μερικά ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Craigslist.

Φόρουμ Craigslist

Με φόρουμ για στέγαση για αυτοαπασχόληση, είστε βέβαιοι να βρείτε ένα φόρουμ Craigslist που σας βοηθά με κάποιο τρόπο.

Δημοσίευση δωρεάν μικρών αγγελιών

Μπορείτε να δημοσιεύσετε δωρεάν μικρές αγγελίες για σχεδόν τίποτα στο Craigslist. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν πουλήσει αυτοκίνητα, χρησιμοποιημένα ρούχα, έπιπλα και πολλά άλλα σε αυτό το φόρουμ. Είναι ελεύθερος να δημοσιεύει και οι εικόνες μπορούν να συμπεριληφθούν στη θέση για το καλύτερο μάρκετινγκ.

Βρείτε μια δουλειά στο Craigslist

Υπάρχουν διάφορα είδη ενδιαφέρουσας εργασίας στο Craigslist. Απλά βρείτε την πόλη σας, κοιτάξτε κάτω από την Εργασία και, στη συνέχεια, κοιτάξτε κάτω από την κατηγορία εργασίας σας. Τα μη κερδοσκοπικά, τα συστήματα, η κυβέρνηση, η γραφή κλπ. Οι θέσεις εργασίας αντιπροσωπεύονται εδώ. Εκτός από τις θέσεις πλήρους απασχόλησης, είναι επίσης διαθέσιμες θέσεις μερικής απασχόλησης και θέσεις ελεύθερων επαγγελματιών.

Craigslist Στέγαση

Χρησιμοποιήστε το Craigslist για να βρείτε το επόμενο σπίτι σας, από διαμέρισμα που ζει σε οικιστικές καταχωρήσεις σε ενοίκια διακοπών. όχι μόνο στην τοπική περιοχή σας αλλά οπουδήποτε στον κόσμο Craigslist υπάρχει.

Εγγραφείτε στις RSS Feeds

Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, ας πούμε μια αλεξίπτωτη καναπέ Queen Anne γύρω στο 1965, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδοποίηση Craigslist για να ειδοποιηθείτε όταν εμφανιστεί κάτι νέο που ταιριάζει με τα κριτήρια σας. Αυτό είναι το πώς το κάνετε (σημείωση - αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν για οποιοδήποτε ερώτημα αναζήτησης):

Χρήσιμες συνδέσεις Craigslist για να θυμάστε

Craigslist είναι ένα από τα καλύτερα sites στο διαδίκτυο για την εύρεση κάτι που χρειάζεστε και την πώληση κάτι που δεν έχετε. Εδώ είναι μερικές από τις πιο χρήσιμες συνδέσεις στο Craigslist.

Craigslist.org: αυτή είναι η κύρια σελίδα εκκίνησης του Craigslist. Κάθε πόλη που εκπροσωπείται στο Craigslist είναι εδώ, συμπεριλαμβανομένων αλλά δεν περιορίζεται σε:

Craigslist Εργασίες : Οι καλύτερες θέσεις εργασίας μπορούν εύκολα να βρεθούν στο Craigslist. Όλοι οι ερευνητές πρέπει να κάνουν είναι να βρουν την πόλη σας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην κατηγορία εργασίας που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Εκπροσωπούνται εδώ πολλές ειδικότητες εργασίας, συμπεριλαμβανομένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

Craigslist Real Estate : Και πάλι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην πόλη που σας ενδιαφέρει και να βρείτε τον σύνδεσμο " ακίνητα ". Πολλά, πολλά σπίτια αγοράζονται και πωλούνται εδώ.

Craigslist Προς Πώληση : Οι ερευνητές θα βρουν όλα τα είδη των αγαθών που αγοράζονται και πωλούνται εδώ, οτιδήποτε από τα κλουβιά των πουλιών έως τις πωλήσεις γκαράζ σε ολόκληρα σετ επίπλων.

Καλύτερο του Craigslist: μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις Craigslist μπορούν να βρεθούν εδώ. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις δημοσιεύσεις μπορεί να είναι κάπως προσανατολισμένες προς τους ενήλικες και συνεπώς δεν απευθύνονται σε ευαίσθητους ή νεότερους αναγνώστες.

Craigslist Ενημερωτικό Δελτίο: πάρετε μια γρήγορη επισκόπηση του Craigslist και τι μπορεί να κάνει για σας? περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες στατιστικές πληροφορίες και πληροφορίες φόντου, για παράδειγμα, ξέρατε ότι "πάνω από 10 εκατομμύρια αγγελίες ανά μήνα" τοποθετούνται στο Craigslist σε όλο τον κόσμο;

Αναζήτηση Craigslist

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σίγουρα τα τοπικά πεδία αναζήτησης του Craigslist για να αναζητήσετε αυτό που ψάχνετε, αλλά αν κοιτάτε πέρα ​​από τα τοπικά και χρειάζεστε κάτι που κάνει λίγο περισσότερο από ό, τι θα θέλετε να ελέγξετε το SearchTempest.

Το SearchTempest σάς επιτρέπει να αναζητάτε όσο το δυνατόν λιγότερο από το Craigslist, όπως ίσως θέλετε, για οποιαδήποτε κατηγορία, είτε πρόκειται για δουλειές, για ακίνητα, για πώληση, κλπ. Δείτε πώς λειτουργεί μια βασική αναζήτηση στο SearchTempest.

Πληκτρολογήστε τη θέση σας στο πεδίο αναζήτησης "Πού". Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού ακριβώς κάτω από το πεδίο αναζήτησης, αποφασίστε πόσο κοντά ή κοντά θα θέλατε την αναζήτηση σας στο εύρος. Έχετε τη δυνατότητα μόνο λίγων μιλίων για να πάτε οπουδήποτε Craigslist περιφέρεται μέσα στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή το Μεξικό.

Πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε, για παράδειγμα, ένα νέο iPhone ή ένα δερμάτινο καναπέ ή ένα νέο αυτοκίνητο, στο πεδίο "Τι". Μπορείτε να πάρετε τόσο προχωρημένους όσο και ασαφείς, όπως θέλετε να είστε εδώ (σημειώστε ότι συνήθως ξεκινώντας λίγο ασαφής και όχι υπερβολικά λεπτομερείς θα επιστρέψετε καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης).

Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" και θα δείτε τα αποτελέσματά σας, τα οποία θα αρχίσουν από το Craigslist που βρίσκεται πλησιέστερα σε εσάς και θα εκτοξεύσετε από εκεί. Το SearchTempest σας δίνει αρκετές επιλογές για τον χειρισμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης: μπορείτε να χαρτογραφήσετε κάτι, να λάβετε οδηγίες, να διαγράψετε μια τοποθεσία που δεν θέλετε, να ταξινομήσετε την ημερομηνία, την καλύτερη τιμή, τον καλύτερο αγώνα, την κατάσταση, την απόσταση, το μέγεθος. μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια ροή RSS για τα αποτελέσματα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Craigslist: Γνωρίστε αυτή την online αγορά

Το Craigslist βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, και ενώ ο ίδιος ο ιστότοπος μοιάζει αρκετά "χαμηλής τεχνολογίας", ο αριθμός των πληροφοριών, της επικοινωνίας και της συνεργασίας που προσφέρει σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο είναι οτιδήποτε άλλο. Χρησιμοποιήστε αυτό το άρθρο για να εξοικειωθείτε με το Craigslist και να δείτε αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο.