Πριν αποφασίσετε να τηλεφωνήσετε

Ένα έργο από το σπίτι ρύθμιση δεν είναι πάντα για όλους

Οι τηλεμεταφορείς (γνωστός και ως «απομακρυσμένοι εργαζόμενοι ή τηλεργαζόμενοι») απολαμβάνουν πολλά μεγάλα οφέλη, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα. Πριν αποφασίσετε να εξερευνήσετε μια απομακρυσμένη ρύθμιση εργασίας ή να ζητήσετε από το αφεντικό σας να σας επιτρέψει να εργαστείτε από το σπίτι, εδώ πρέπει να εξετάσετε και να αναρωτηθείτε. ~ 1 Απριλίου 2010

4 ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε πριν αποφασίσετε να γίνετε τηλεμεταφορέας:

1. Οι επαγγελματίες της τηλεργασίας υπερβαίνουν τα μειονεκτήματα για σας;

Μπορεί να φαίνεται σαν να εργάζεστε από το σπίτι - και να βυθίζετε τη μετακίνηση - είναι η ιδανική κατάσταση εργασίας, αλλά υπάρχουν και tradeoffs. Οι TTelecommuters απολαμβάνουν:

Ωστόσο, οι τηλεμεταφορείς είναι επίσης πιο ευάλωτοι σε:

2. Έχετε τις προσωπικές ιδιότητες που απαιτούνται για να είστε ένας επιτυχής απομακρυσμένος εργαζόμενος;

Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να εργάζονται εξ αποστάσεως, και αυτό είναι εντάξει. Αν δεν έχετε συγκεκριμένες ιδιότητες, ωστόσο, η απομακρυσμένη εργασία θα είναι μια προτομή για εσάς και δεν θα είστε ευτυχής να το επιχειρήσετε. Οι τηλεργαζόμενοι πρέπει να έχουν:

3 / Έχετε ένα κατάλληλο γραφείο για απομακρυσμένη εργασία;

Σίγουρα, η τεχνολογία διευκολύνει αυτές τις μέρες να παραμείνουν σε επαφή οπουδήποτε και οποτεδήποτε, αλλά εάν το προτεινόμενο απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας σας είναι το ημιτελή υπόγειο σας και το μόνο που έχετε είναι η dial-up υπηρεσία Internet, αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή.

Ευτυχώς, οι τεχνικές απαιτήσεις και οι γενικές οδηγίες για τη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι είναι πραγματικά ελάχιστες. Εάν έχετε έναν υπολογιστή, μια αξιοπρεπή σύνδεση στο Internet και μπορείτε να χαράξετε έναν άνετο και παραγωγικό χώρο για να εργαστείτε στο σπίτι - δεν χρειάζεται να είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο - θα πρέπει να είστε εντάξει.

4. Είναι η δουλειά σας κατάλληλη για απομακρυσμένη εργασία;

Αυτή είναι μια ερώτηση σχετικά με το make-or-break που θα αξιολογηθεί από τον επιβλέποντα / εργοδότη σας, οπότε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το πόσο μέρος της εργασίας σας μπορεί να γίνει απομακρυσμένα. Οι περισσότερες εργασίες που βασίζονται στη γνώση μπορούν να γίνουν έξω από το γραφείο, αλλά οι θέσεις εργασίας που απαιτούν τη φυσική σας παρουσία (π.χ. διδασκαλία ή ιατρική περίθαλψη) θα είναι πιο σκληρές για να διαπραγματευτείτε για τηλεργασία. Ένα σημάδι της εποχής, εντούτοις - οι μισές από τις σχολικές περιοχές των ΗΠΑ προσφέρουν μαθήματα σε απευθείας σύνδεση και οι διαβουλεύσεις σε απευθείας σύνδεση γιατρού αυξάνονται. Επομένως, ακόμη και τα παραδοσιακά επαγγέλματα μπορεί να μεταφραστούν σε θέσεις τηλεργασίας.

Το κλειδί εδώ είναι να μάθετε πόσο καλά ταιριάζει ο τηλεδιάσκεψη.