Γιατί δεν υπάρχει η αναπαραγωγή μουσικής ή ήχου στην παρουσίαση του PowerPoint 2007;

Μερικές φορές η μουσική παίζει πολύ καλά στον υπολογιστή σας, αλλά όταν στείλετε ηλεκτρονικά την παρουσίαση του PowerPoint σε έναν συνάδελφό σας, δεν ακούγεται ήχος. Γιατί;

Τα προβλήματα αρχείων μουσικής ή ήχου συχνά εμφανίζονται στο PowerPoint για δύο λόγους ~

  1. το μέγεθος του αρχείου ήχου είναι πολύ μεγάλο
  2. χρησιμοποιήσατε μια μορφή αρχείου ήχου MP3 αντί για μορφή αρχείου WAV

Λοιπόν, πώς μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα ήχου ;

Τι προκαλεί προβλήματα ήχου και μουσικής στο PowerPoint 2007;

Πρώτον , τα περισσότερα ηχητικά ζητήματα οφείλονται στο γεγονός ότι το PowerPoint απλά δημιουργεί μια σύνδεση με το αρχείο ήχου στον υπολογιστή σας αντί να ενσωματώνει το αρχείο ήχου στην παρουσίαση. Εάν, στη συνέχεια, μεταφέρετε την παρουσίασή σας σε άλλον υπολογιστή ή στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αρχείο ήχου εξακολουθεί να βρίσκεται στον υπολογιστή σας και όχι μέσα στην παρουσίαση.

Η μουσική ή οι ήχοι μπορούν να ενσωματωθούν σε παρουσιάσεις του PowerPoint 2007 μόνο εάν χρησιμοποιείτε μια μορφή αρχείου WAV (για παράδειγμα - yourmusicfile.WAV αντί του yourmusicfile.MP3 ). Τα αρχεία MP3 δεν θα ενσωματωθούν σε μια παρουσίαση του PowerPoint σε καμία έκδοση. Έτσι, η εύκολη απάντηση είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο τα αρχεία WAV στις παρουσιάσεις σας. Η κάτω πλευρά αυτής της λύσης είναι ότι τα αρχεία WAV είναι τεράστια και θα καθιστούσαν την παρουσίαση πολύ δυσκίνητη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Δεύτερον , εάν στην παρουσίαση χρησιμοποιούνται πολλά αρχεία ήχου ή αρχεία WAV, ενδέχεται να έχετε δυσκολία να ανοίξετε ή να παίξετε την παρουσίαση καθόλου, ειδικά αν ο υπολογιστής σας δεν είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και τα πιο μοντέλα στην αγορά σήμερα.

Υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία τεσσάρων βημάτων.

Βήμα πρώτο - Ξεκινήστε Προσδιορίζοντας προβλήματα ήχου ή μουσικής στο PowerPoint 2007

Βήμα δυο

Πρέπει να εξαπατήσετε το PowerPoint 2007 να σκεφτεί ότι το μουσικό ή αρχείο ήχου MP3 που θα εισάγετε στην παρουσίασή σας είναι στην πραγματικότητα ένα αρχείο WAV. Χάρη σε δύο MVP του PowerPoint (τους περισσότερους αξιόλογους επαγγελματίες), τον Jean-Pierre Forestier και τον Enric Mañas, μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει, το οποίο θα το κάνει αυτό για εσάς.

Βήμα τρίτο

Βήμα τέσσερα

Τι συμβαίνει τώρα - Θα παίξει η μουσική;

Έχετε εξαπατήσει το PowerPoint 2007 σε "σκέψης" ότι το αρχείο μετατροπής MP3 σας είναι πραγματικά σε μορφή αρχείου WAV.

Δεν διαθέτετε το PowerPoint 2007;
Προβλήματα ήχου ή μουσικής του PowerPoint 2010
Προβλήματα μουσικής και ήχου στο PowerPoint (παλαιότερες εκδόσεις)