Βρείτε δωρεάν και προσαρμοσμένο φόντο Twitter

Κάντε το προφίλ Twitter μοναδικό

Το Twitter προσφέρει πολλές ελεύθερες επιλογές φόντου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο προφίλ σας στο Twitter, αλλά αν θέλετε να κάνετε το προφίλ σας στο Twitter πιο μοναδικό ή να το μαρκάρετε για να ταιριάζει με το προσωπικό σας ή εμπορικό σήμα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε εναλλακτικό σχεδιασμό φόντου. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα προσαρμοσμένο ιστορικό Twitter το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν αρκετές τοποθεσίες Web όπου μπορείτε να βρείτε ελεύθερα και προσαρμοσμένα υπόβαθρα Twitter.

Κοινωνικές Ταυτότητες

Πνευματικά δικαιώματα Marisa Allegra Williams (@marisa) για το Twitter, Inc.

Οι Κοινωνικές Ταυτότητες προσφέρουν μια ποικιλία από ελεύθερα υπόβαθρα Twitter καθώς και προσαρμοσμένες υπηρεσίες δημιουργίας υποβάθρου στο Twitter. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Twitter είχαν το δικό τους ιστορικό Twitter σχεδιασμένο από τις Κοινωνικές Ταυτότητες. Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Περισσότερο "

Twitr Backgrounds

Το Twitr Backgrounds προσφέρει δωρεάν υπόβαθρο Twitter καθώς και προσωποποιημένο υπόβαθρο Twitter για πολύ χαμηλό τέλος. Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι και τέσσερις από τις δικές σας φωτογραφίες στο εξατομικευμένο εργαλείο δημιουργού φόντου Twitter για να το δοκιμάσετε. Εάν σας αρέσουν τα αποτελέσματα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το φόντο σας αφού πληρώσετε την απαιτούμενη χρέωση. Το Twitr Backgrounds προσφέρει επίσης πλήρως προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού φόντου στο Twitter με υψηλότερη χρέωση. Περισσότερο "

Twitbacks

Το Twitbacks σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα ελεύθερο φόντο Twitter και να το προσαρμόσετε με τους συνδέσμους προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, τη φωτογραφία, το βιογραφικό σας, το λογότυπο και άλλα δωρεάν. Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο (χωρίς κόστος) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που παρέχονται για να επιλέξετε το ελεύθερο φόντο Twitter και να το προσωποποιήσετε. Περισσότερο "

Twitter-Φόντα

Το Twitter-Backgrounds προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν υπόβαθρα Twitter. Μπορείτε να κάνετε κλικ στη λίστα συνδέσμων κατηγορίας στην αριστερή πλαϊνή μπάρα της τοποθεσίας Web του Twitter-Backgrounds για να βρείτε το κατάλληλο φόντο για το προφίλ σας στο Twitter. Περισσότερο "